Şimdi Ara

P800 'de Ngage Oyunları Oynana Bilir.. mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P800 ve P900 larda ngage oyunlarını oynayabilirmiyiz acaba bunu araştıran yada bilgisi olan? arkadaşlar..!!!!

• Arkadaşım bazı telefonlarda oynanıyor n-gage oyunları ama n-gagedeki gibi olmuyor yavaşlamalar falan olabiliyor çoğu oyunda.Büyük bir ihtimalle p900 de oynanıyordur ama tabi tuş olayları biraz sakat olur.Yavaşlama falan olmaz herhalde p900 de eger oynatırsa.
  • bununla ilgili bir program olsada denesek blz destekli falan. tuş olayınıda bi şekilde aşarız. Çünkü p800 veya p900 için çok az 3d oyun var.
  • valla yavaşlama falan olmamıştı benim 6600 ümde.p800 ün işlemcisi daha güçlü olduğuna göre onda da yavaşlama olacağını sanmam.sorunun cevabına gelince blz uzantılıları bilmiyorum ama apps libs gibi klasör halinde olanlar çalışıyor diye biliyorum.
  • symbian uiq da symbian s60 programlarının çalışabileceğini zannetmiyorum.
  • Direk dosyaları kopyalayarak çalışacağını zannetmiyorum mantıklı değil ekranları aynı değil birde tuş olayı var.
    GameBoy oyunları oynanıyor emulator sayesinde p800de ngage ki neden olmasın ngage emulatoru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -bahadır- -- 22 Kasım 2004, 17:44:14 >
  • kardeş n gage oyun konsolu olarak üretilmiş ondaki younlar en aşa 15 mb den başlıyor
    diğer hiç bi telefon ne 900 nede p910 o oyunları oynatmaz

ayrıca p900 falan oyun oynarken rezalet o telefonlar oyun telfonu değildir.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

kardeş n gage oyun konsolu olarak üretilmiş ondaki younlar en aşa 15 mb den başlıyor
    diğer hiç bi telefon ne 900 nede p910 o oyunları oynatmaz

ayrıca p900 falan oyun oynarken rezalet o telefonlar oyun telfonu değildir.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen hiç SE Px00 serisinde oyun oynamadın sanırım 3d oyunları playstation 1 seviyesinde görüntüsü vardır.
    Oyun oynayacaz diye gidip ngage mi alalım ayrıca telefon herşeyi yapabiliyor bunuda yapıversin di mi ?

• tamam görüntü mükemmel ama p900 serisinde oyunu oynamak rezalet üstü
  • yukarıdada yazdığım gibi 6600 de canavar gibi oynuyordum n-gage oyunlarını.ayrıca symbian uiq te s60 programların çalışacağı sanılmıyormuş evet çalışmayanda oluyor fakat çalışanda var.hatta s60 dada symbian uiq ler çalışıyor bazen...
  • p900 gayet gözel bir telefon n-gage imle takas edebilirim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 22 Kasım 2004, 18:34:26 >
  • her ne olursa olsun.
    p800,900,910i modellerini oyun telefonu olarak görmüyorum....
  • p910 daha iyi blackrobe.
  • ya sen onu bırak tanak da ben nasıl oynatcam mov ları ya harbi converter lazım :(((
  • N-GAGE oyunu n-gage de oynanır.Kasmayın arkadaşlar.66000 çılar oynarken kangren oluyo zaten tuştakımından dolayı.Sizde de olursa parmakları kaybedersiniz walla.

Bu arada p serisinde çalışmaz. çalışamaz uiq olayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.