Elimizdeki P800'ün firmware versiyonunu nasıl öğreniriz? Eğer eskiyse yenisini nerden buluruz? Ya da eskiyse güncellemeye gerek var mıdır? En yeni versiyon kaçtır?
Ne seri soru sordum ama.. Şimdiden teşekkür ettim. Telefona yüklediğimiz programlar kesmedi. Telefonu güncelliycem :)
Kısacası yeni version çıktı ve muhtemelen eskidir bakmana bile gerek yok, Yeni versionu sadece yetkili teknik servislerde yükletebiliyorsun, Bu arada güncel kalmak tabiki önemli, güncelle derim ben garantili ise hemen.. Kaçak ise; 20 milyon vermen gerekecek, gerek yok onun için saygılar ...
kendi sitesinden en yüksek versiyonu öğrenebiliyorsun kablon varsa yükleyebilirsin ama bence servise götürmen daha sağlıklı herhangi bir problemle karşılaşmassın en azından versiyon olarak sürekli güncellenen siteyi haftada bşr ziyaret etmekte fayda var...!!!!
Sitede bulamadım ben firmwarei. Nasıl indircez?
search kısmında version update sw update yaz çıkması gerekir daha sonra ne varsa yedekle ve sw'i kur bu işlemlerde bütün ayarlar gider
Bulamadım.. Servis yolları göründü bize..
bende p900 var ve guncellemesini kendim yaptim cok basit hicbir risk oldugunu dusunmuyorum yeterki kesilmeyen bir elektirik ve internet hattin olsun neye yariyor orasini bilemem ben sadece 256 mb memory stick kullanabilmek icin denedim ise yaramadi :) baska bir faydasinida goremedim ama denenebilir. kendin yap ve servise para kaptirma
adresini biliyormusun
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
kendi sitesinden en yüksek versiyonu öğrenebiliyorsun kablon varsa yükleyebilirsin ama bence servise götürmen daha sağlıklı herhangi bir problemle karşılaşmassın en azından versiyon olarak sürekli güncellenen siteyi haftada bşr ziyaret etmekte fayda var...!!!!
Mehmet abi, P800 de internet üzerinden firmware güncellemesi yok, arkadaşı bosuna aratma.. Dediğin olay P900 de var ,saygılar
en iyisi servis
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme