Şimdi Ara

P9 Lite ye Geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sony xperia m5 kullanıcısıyım telefondaki donmalardan kapanmasından şikayetci olarak telefonumu değiştirmeye karar verdim sony xperia m5 den p9 liteye geçmek mantıklımıdır her türlü yoruma açığım

• Benim fikrim kardeşim p9 lite gayet güzel bir telefon pili iyi gidiyor ekranı güzel kameralarıda gayet yeterli performansıda iyi ama dersen bn en iyi grafiklerde yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum o zaman tercih etme ama dersenki ben öyle oyunları en son grafikte değil ortada oynayacam gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangen

Benim fikrim kardeşim p9 lite gayet güzel bir telefon pili iyi gidiyor ekranı güzel kameralarıda gayet yeterli performansıda iyi ama dersen bn en iyi grafiklerde yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum o zaman tercih etme ama dersenki ben öyle oyunları en son grafikte değil ortada oynayacam gönül rahatlığıyla alabilirsin.

hocam yorumun için çok sağol oyun benim için 2.plan hatta 3.plandadır çok sık sık oyun oynayan biri değilim bazen nadiren oynarım bilgisayarımdan uzak kaldığımda yolculuklarda falan oynarım şu anki kullandığım sony xperia m5 e oranla kamera stabilite bakımından geçmeye değermi acaba
  • Ben ornek fotoraflara bakt hocam renkleri ve gunes isiginda gayet basarili fotoğraflar cekiyor ama 2017 versiyonu giliyormus 237 euro ya bnce bekleyebilirseniz onu almanizi tavsiye ederi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangen

Ben ornek fotoraflara bakt hocam renkleri ve gunes isiginda gayet basarili fotoğraflar cekiyor ama 2017 versiyonu giliyormus 237 euro ya bnce bekleyebilirseniz onu almanizi tavsiye ederi.

nerden edindin bu bilgiyi hocam 2017 modelinin geliceğini
  • Hocam http://shiftdelete.net/huawei-p8-lite-2017-duyuruldu-iste-ozellikler-78525 burdan hocam p8 oldu adi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.