Şimdi Ara

p90x + air alert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki programı aynı anda yapmayı düşünüyorum.Air alert geçmişim var fakat bi süredir basket oynamıyorum hatta epey uzun bi süredir kilo var yani.Ve zıplamamda düştü bu programları aynı anda yani mesela sabah p90x akşam air alert yapsam kendimi çok zorlamış olur muyum ?

• P90x zaten cok iyi bir programdir, her yonuyle. Ekstra bir programla over training denilen moda girebilir ve kas yikimina sebep olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

P90x zaten cok iyi bir programdir, her yonuyle. Ekstra bir programla over training denilen moda girebilir ve kas yikimina sebep olabilirsin

Kas yıkımından ziyade dizlerin kilonla birlikte 2 antrenmanı kesinlikle kaldırmayacaktır Air Alert özellikle çok yıpratır ve büyük ihtimal ile sakatlık geçirirsin ki ağır bir sakatlık olacağından da emin olabilirsin.
  • o zaman tek p90x yapıp kilolar gidince air alert yapmak geriye kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

o zaman tek p90x yapıp kilolar gidince air alert yapmak geriye kalıyor.

Öylesi daha makul hocam hem daha düzgün olur vücutta, iyi antrenmanlar.
  • Aynen. Peki basket oynamaya ne diyorsun ? p90x mi yapayım sadece
  • P90x yaparken basket oynayabilirsin hicbir problem olmaz, ama p90x'i rastgele yapma p90xtr'den kendi bunyene uygun program almayı unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal standart olanı aldım yani bildiğimiz 1 veya 1:30 saat program. 30 dakikalık varmış p90x3 diyede çok zormuş bünye kaldırmaz dedim.Birşey sorucam hareketleri adamlar gibi uygulamak zorunda mıyız ilk hafta geride kalsam sorun olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.