Şimdi Ara

P970 LG BLACK OPTİMUS MU SAMSUNG WAVE2 Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARTILARI VE EKSİLERİYLE SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERDİNİZ...TAVSİYEDE BULUNAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_27 -- 4 Nisan 2012; 19:09:19 >

• ikiside alınacak telefonlar değildir.

2.el WaveI alınabilir ben 360liraya aldım.

0 alınacaksa Neo V Atrix gibi telefonlar alınmalıdır.
  • kardeş verdigin bilgi için teşekkür ederim ama bunlara eş deger telefon almak istiyorum neo ve atrix şu an bulundugum yerde onların ikinci eli çok nadir var ve optimus ve wave2 ye göre biraz pahalı açıkcası yok sa bende atrix i filan düşünüyordum...Bİ YARDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİNİZ NE ACABA??
  • KİMSENİN BİR FİKRİ YOKMU YA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_27 -- 4 Nisan 2012; 22:03:51 >
  • 2.el alıyorsanız aynı fiyata alıyorsanız Optimus black tavsiye ederim.
  • 2. el alıcam optimus içinn 500-600 diyolar garantisi en az 16-17 ay daha var ama wave 2 nin ikinci ellerinden pek haberim yok açıkcası
  • Wave ve WAve II 350-450 arasında satılıyor yurtdışı kayıtlı 0'larda o fiyatlarda.

Optimus black için o fiyat verilmesi doğru değil o fiyata Galaxy S alınabilir.

Bu durumda tavsiyem Wave yada Wave II olur (Wave daha küçük ve ekranı daha kalitelidir donanım olarak aynıdır.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Wave ve WAve II 350-450 arasında satılıyor yurtdışı kayıtlı 0'larda o fiyatlarda.

Bu durumda tavsiyem Wave yada Wave II olur (Wave daha küçük ve ekranı daha kalitelidir donanım olarak aynıdır.)

optimus black le wave II hemen hemen aynı ama lg nin ekranı dünyanın en büyük parlak ekranı olarak gösteriliyor bu arada motorola atrix nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_27

quote:

Wave ve WAve II 350-450 arasında satılıyor yurtdışı kayıtlı 0'larda o fiyatlarda.

optimus black le wave II hemen hemen aynı ama lg nin ekranı dünyanın en büyük parlak ekranı olarak gösteriliyor bu arada motorola atrix nasıl sizce

Wave 2nin isletim sistemi sorunu var badayla telefona doymazsiniz.Atrixin ekrani cok kotu parlaklik vs yok,motoblur arayuzu berbat bir tek kamera ve islemciyi umursuyorsaniz alinabilir ama onun disinda Lg optimus daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atrix alabiliyorsanız tabi atrix alın.

Nova ekranı biliyorum en parlak ekranı ama kapalı ortamda parlaklığı açmayacaksınız önemli olan en düşük ışıkta en az yansıma ve en kaliteli görüntüdür.

bunuda en iyi Super amoled ekranlar yapıyor.

2.el 350-400liraya Wave I

2.el 450-500 liraya Optimus Black-Galaxy S

Atrix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_27

quote:

Wave 2nin isletim sistemi sorunu var badayla telefona doymazsiniz.Atrixin ekrani cok kotu parlaklik vs yok,motoblur arayuzu berbat bir tek kamera ve islemciyi umursuyorsaniz alinabilir ama onun disinda Lg optimus daha iyi bence

samsung badayı degiştirecek artık badayla ilgili yenilikler çıkmayacak die bi söylenti var ama android her geçen gün daha da gelişiyor..atrix özellik bakımından güzel ama biraz araştırdım ondanda ekran da sorun varmış pikselleşme oluyormuş..verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim ama galiba lg optimus black alıcam bu gidişle..

• quote:

Atrix alabiliyorsanız tabi atrix alın.

Nova ekranı biliyorum en parlak ekranı ama kapalı ortamda parlaklığı açmayacaksınız önemli olan en düşük ışıkta en az yansıma ve en kaliteli görüntüdür.

bunuda en iyi Super amoled ekranlar yapıyor.

2.el 350-400liraya Wave I

2.el 450-500 liraya Optimus Black-Galaxy S

Atrix.

verdiginiz bilgi için çok teşekkür ederim ama galiba optimus black alıcam çünkü gerek ekran paraklaklıgı gerek se tasarım bakımından güzel bir telefon tabi hız bakımından da fena degil diorlar forumlarda arada takılma oluyor diorlar ama kullananlar öyle bişey yok diorlar bilmiyorum alınca görücez artık atrixin bilgisayara ve tv ye baglanmasıda çok çekici geliyor ama ekranını kimse begenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_27 -- 7 Nisan 2012; 0:08:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.