Şimdi Ara

'p990i' mi yoksa 'n73-n73 me' mi? yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın böyle bir soru için baslık acmak istemezdim ama işim biras acele.
    n73 me yi düsünmemin sebebi n73 ten farklı olarak siyah olması ve 2gb kart promosyonu olmasıdır.yani olaya direk n73 veya p990i olarak bakabilirsiniz.
    fiyat olarak birbirine yakın makinalar param olsada ikisini birden alsam ama hayatımızın her asamasında oldugu gibi bu konudada secim yapmak zorunda kalıyoruz!!

objektif olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

• daha ii kamera 3.2 mp af carl zeiss mercek
    ekran daha ii n73ün
    dış ses daha ii n73 ün
    her ıkısıde symbıan işletım sıstemı
    ama ben olsam n73 alırım
    p990i nın de dokunmatık ekranı var unutmamak lassım
  • p990 da bide wi-fi var kafamı karıstıran kısımda o aslında.yoksa bende tasarım acısındanda n73 taraftarıyım.acaba p990i nin işlemcisi,rami nedir?
    n73 te 330 mhz işlemci oldugunu okumustum sanırım yine burada genel inceleme kısmındaydı.
  • bildiğim kadarıyla P990 da kapak kapıyken yapabileceklerin sınırlı bunuda düşün
  • ya gecenlerde mecburiyetten n70 imi sattım.nokia karsıtı olmama ragmen n70 imi seviyordum.
    eski sx1 cilerdenim hala 2 si calısır halde 3 tane duruyo.yani symbiana alıskınım.

telefon aldıgım zaman en az 2 yıl kullanan biriyim o yüzden ii bisi alıyım dedim ama işler karıstı.
    aklımda sadece n73 vardı siyah olsun diyince n73 me oldu,p990i nin fiyatını görüncede ikisi arasında kaldım.
    lütfen yardım edin hiç p serisi kullanmadım ama hayranıyım bu serinin.
  • N73 ME
  • p990 nı nerde buldun....

yok hiç piyasada

wi-fi için p990
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosa,bimeks buralarda var ayrıca piyasada bircok telefoncunun elinde de bulmak mümkün.
    bir soru daha sorayım;buyuk ihtimalle p990i alacagım peki alırken dikkat etmem gereken seyler neler?(kayıtlı olsun,kvk lı olsun dısında)
    kutu içeriği nedir,ne biliim üretim tarihine bakiim mi?filan
  • Sony Ericsson P990i: 178 MHz ARM9 işlemci / 64 MB RAM
    Nokia N73: 220 MHz ARM9 işlemci / 64 MB RAM
  • ..Knight.. cok saol p990i nin işlemcisi hakkında bir bilgim yoktu,n73 ün işlemciside n70 ile aynıymış.bu tablo aslında biraz içimi kararttı.
    acaba işlemciler arasındaki bu kadar fark performansı cok etkiler mi?
    veya p990i nin boyutlarından gelen eksiyi performansı kapatabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.