Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konusmaları kaydeden bi program warmı arkadsalr?
  • videoları mp4 olarak kaydedecek program varm ı??
    bir de mesaj raporlarında sadece ötmesini sağlayabilir miyim telefonun??mesaj melodisi çalsın istemiyorum??
  • selam arkadaşlar
    youtube v.b. sitelerden video seyredebilmek için flash player yüklemesi istiyor ancak adobe yükleyemedim
    bunun opera mini ile bi bağlantısı olma ihtimali warmıdır
    we ne yapabiliriz
    birisi yardımcı olursa çok sewinirim
    sewgiler
  • Burası Sorulara Cewap werilmek üzere acılmadımı?Gorusmeleri Kaydeden Bi program warmı?bide mesaj yaz kısmına girince sol taraftaki tuşa basınca son gonderdigimiz numaralar cıkıo..bunları nasıl silcez..?Bazen orada bi eksilme oluo ama nasıl eksilio bilmiorum..
  • hocam o mesaj bölümünde dediğin yere son mesaj yazdıklarının kısa yolu geliyor cevapladıkların hariç
    sen rehberden birisini seçip mesaj attığında oraya ekliyor ama eksilme neye istinaden oluyor bilmiyorum
    ses kaydıyla ilgili bi alakam olmadığından bu konuda yardımcı olamayacağım kusura bakmayın
  • atlamışım ayrıca onları bildiğim kadarıyla silemiyoruz
    siliniyorsada ben henüz bulamadım o opsiyonu
  • arkadaşlar yaklaşık 3 ay öne aldım son sürümü yükledim fakat 1 aydır çağrı geldiği zaman konuşma bitince rehbere ekleyimmi diye soruyor ben hayır düğmesine basmama rağmen ekran öylece kalıyor ancak telefonu kapat aç yapınca normal hale geliyor ayrıca gelen çağrılarda arayan kişinin ne numarası nede bilgisi görünmüyor beyaz ekran şeklinde kalıyor.

neden olabilir.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar yeni buluşma noktamızwww.facebook.com da gurubumuza katılın paylaşımlarımıza ordanda devam edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: themasky

arkadaşlar yaklaşık 3 ay öne aldım son sürümü yükledim fakat 1 aydır çağrı geldiği zaman konuşma bitince rehbere ekleyimmi diye soruyor ben hayır düğmesine basmama rağmen ekran öylece kalıyor ancak telefonu kapat aç yapınca normal hale geliyor ayrıca gelen çağrılarda arayan kişinin ne numarası nede bilgisi görünmüyor beyaz ekran şeklinde kalıyor.

neden olabilir.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

yazılım hatası bence, tekrar sistemi yeniden yüklemeni tavsiye ederim. büyük ihtimalle sorun geçer. yine yaparsa servise götür zaman geçirmeden derim ben.
  • selam değerli arkadaşlar ....
    coreplayeri şifresi ile birlikte buldum birazdan ekleyecem buraya.
    telefonunuzun ıme numarasını girip çevirin deyin şifreniz elinizde.
    güle güle kullanın.
  • işte core player şifresi ile birlikte.
    güle güle kullanın.

http://rapid-share.com/files/83933563/CorePlayer.zip.html

( ortadaki - işartetini kaldırınız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawerick8282 -- 15 Ocak 2008; 10:44:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawerick8282

arkadaşlarsüper bir site daha buldum bir bakın tiryakisi olacaksınız.

sony ericsson p 990i sanki elinizdeymiş gibi hareket ediyorsunuz ne yüklü ise rapidden indiriyorsunuz.

http://p990.narod.ru/

teşekkürleride eksik etmeyin.

Saol
  • quote:

işte core player şifresi ile birlikte.
    güle güle kullanın.

http://rapid-share.com/files/83933563/CorePlayer.zip.html

( ortadaki - işartetini kaldırınız )

eline sağlık uzun zamandır beklediğim bir program
  • benim pek hoşuma gitmedi bu program. kliplerde ses te ve görüntülerde karışıklıklar oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

benim pek hoşuma gitmedi bu program. kliplerde ses te ve görüntülerde karışıklıklar oluyor.

benim telefonumda sorunsuz çalışıyor.

atarları var ayasrlarını yaparsan çok süper çalışıyor.
    sadece sevmediğim tarafı.
    resmimlere telefonun görüntüleyicisinden bakmak istiyorum ama core player hemen devreye giriyor.
    onun ayarını bulamadım onuda bulunca süper olacak demi
  • dostum onu kayıt yaparken sen belirleyebiliyorsun yandaki ev cep gibi simgelerden anlarsın zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: Vergi

Arkadaşlar P990 i de birini aradığımda ekranda sadece kişinin adı çıkıyor ben numarasınında çıkmasını istiyorum yani isim+telefon numarası da çıksın evimi arıyorum cebimi arıyorum bilmiyorum yada karşıdan biri beni aradığında evdenmi arıyor iştenmi arıyor konuşmadan önze nasıl görebilirim

• dostum burada farklı birşey yok sadece tasarımı değişik o kadar... yine de saol

quote:

Orjinalden alıntı: twizle

quote:

arkadaşlarsüper bir site daha buldum bir bakın tiryakisi olacaksınız.

sony ericsson p 990i sanki elinizdeymiş gibi hareket ediyorsunuz ne yüklü ise rapidden indiriyorsunuz.

http://p990.narod.ru/

teşekkürleride eksik etmeyin.

Saol

• aynı problem kardeş agile, im bağlanmıyor... fakat web de geziliyor... daha önce rahatlıkla agile ile girerken artık girmiyor sorun neden olabilir ki...

quote:

Orjinalden alıntı: canyalcin

Web GPRS üzerinden sorunsuzca bağlanmasına rağmen uygulamalar ve Agile, Mig33, Slick gibi chat programları GPRS üzerinden bağlanmıyor.
    Hata veriyor. İnternet ve izinli bağlantılarda 1. seçenek haline getirdim. Turkcell'den mesajla cepten internet i tekrar yükledim.
    Ayarlar'dan PS CS'yi değilde Otomatik seçtim. Daha önce bağlanmasına rağmen bu defa bağlanmıyor GPRS'e.

Birde bu her bağlantıda nerden bağlanacağını sorması olayı çok sıkıntılı. Bunu otomatik yapmak mümkünmü?
    Aynı çekilde Java programlarda bağlanırken Midlet izinleri istiyor. Bunuda otomatik yapmak mümkünmü?

Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• bana p990i için "luckynumbers" lazım loto sayıları üretmek için. google'da aradım ancak telefona attığım dosyaları görmüyor. jar mı yoksa jad mı okuyor p990i ? ve nasıl atacağım bu dosyaları ? yani indirirken jar veya jad görüyor ama telefona atınca "jae dosyasını okuyamadı" diyor. yardım lütfen.
  • arkadaşlar p990i 352/288 videolarını neden oynatmıyor samsungla,nokiadan böyle 5,6 tane video aldım ama oynatmadı niye sorun nerde telefon mp4 video çekiyor ama yazdığım

değerleri oynatmıyor programı varmı???

servisden yeni versiyon yükletsem iyi olurmu acaba son versiyonda ne gibi değişikler var cevaplarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.