Önemli değil ne demek! O siteye göndermemin amacı en son yenilikler rus sitelerinden sonra bizim anlayabileceğimiz şekilde oraya düşüyor. İngilizce zaten algılar ve anlarsın sorun olmaz diye düşündüm ki belkide ingilizce biliyorsundur. Yakında telefonumuzun hoparlör sesinide artırıcaz arkadaşlar ben onu bekliyorum şu anda. Kulaklık sesini 2 3 kat artırdık ama hoparlörü bekliyoruz.
Konuşma esnasında gelen ses artsın , yeter bana.
Kardeş son güncellemeleri yapmadın mı sen? Yapmadıysan yap çünkü yeni versiyonlarda bazı sorunlar halledilmiş. Sesde de önemli değişiklikler var.
Şu an bendeki yazılım R9G007
Bunun üstüne bir versiyon var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: bluedragon-gfb
p990i 2.el ve sıfırı ne kadar bilen varmı
2. el 300-350 civarı. Sıfırı bulunmuyor artık. Sadece Carrefour'da gördüm. 634 YTL.
k_t_destek Arkadaşım senin yazılımın eski kardeş.Telefonunu güncelle bence Bizler en sorunsuz versiyon RE28 i kullanıyoruz.Sorun falan bazen yaşıyorsan telefonda genel olarak onlardan kurtulabilirsin mesela. Ama RE28 i yüklemenin yolları var bende çok iyi bilmiyorum ama +xs programı ile telefonuna CID dosyası yüklemen gerekiyor. Bununla ilgili açıklama ve paylaşımı uiq3 işletim sistemi hacklemiş adlı konu altında arkadaşlar paylaştı. Hemen güncelle bence telefonunu
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
k_t_destek Arkadaşım senin yazılımın eski kardeş.Telefonunu güncelle bence Bizler en sorunsuz versiyon RE28 i kullanıyoruz.Sorun falan bazen yaşıyorsan telefonda genel olarak onlardan kurtulabilirsin mesela. Ama RE28 i yüklemenin yolları var bende çok iyi bilmiyorum ama +xs programı ile telefonuna CID dosyası yüklemen gerekiyor. Bununla ilgili açıklama ve paylaşımı uiq3 işletim sistemi hacklemiş adlı konu altında arkadaşlar paylaştı. Hemen güncelle bence telefonunu
Teşekkürler , o başlığa bir bakayım
quote:
Orjinalden alıntı: melancomunity
Ne yazık ki alamadım P990i makinamı.. Satacak olan eleman yamuk yaptı Bursa'da olupta satacak olan varsa görüşebilirim..
kardeş ben düşünüyorum. pm den görüşelim.
sağol kardeş
p990i nıin hoparlör sesi nasıl çok çıkıyormu
soruma cevap verecek biri yokmu yawwwwwwwwwwwww
biri cvap yazsın yawwwwwwwwwwwwwwwwww
cevap yazarken baskasının mesjını nasıl kutu içerisine alıyorsunuz
verilen cevaba alıntı yapılarak
quote:
Orjinalden alıntı: mrvolkan
verilen cevaba alıntı yapılarak
sağol kardeş
quote:
abartı bir çıkışı yok.W810 kullanmıştım zamanında.Onun kadar çıkıyor işte.
quote:
Orjinalden alıntı: fred78
quote:
sağol kardeş
quote:
quote:
peki sesi yükseltebiliyormuyuz
quote:
Hocam bende 990i alarak aranıza katıldım.versiyonu RE28'e yükseltmek için "uiq3 işletim sistemi hacklemiş " konu başlığını aradım ama bulamadım.Zahmet olmazsa link verirmisin?
Uiq3 hack bölümünde uraltay var onunla iletişime geç sana yardımcı olur. Şu anda müsayit değilim derslerimden dolayı ama zamanım olursa yardım etmeye çalışırım iyi günler!
quote:
quote:
Hocam bende 990i alarak aranıza katıldım.versiyonu RE28'e yükseltmek için "uiq3 işletim sistemi hacklemiş " konu başlığını aradım ama bulamadım.Zahmet olmazsa link verirmisin?