Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde faturalı garantili daha 9 ay garantisi devam eden temız bi p990 var.
    Yanında 4+1GB hafıza kartı
    Vee YEDEK BATARYASI
    var.
    Full aksesuar ayrıca.
    İSteyene bu halde takım olarak son fiyat 390a vereceğim bilginiz olsun....
  • Bugün arkadaşım aradı. İsmi rehberde kayıtlı. İsminin yanında bir de (+) yazıyordu. Ahmet Mehmet(+) gibi.
    Rehbere baktım herhangi bir işaret yok. Bu (+) neyin nesidir?
  • Kardeş o + işareti kısaltılmış mod demektir.
    Yani nasıl oluyor kısaltılmış mod;
    adam diyelim ki seni günde 30 defa arıyor ve telefon onu ayrı ayrı 30 kere yazmaktansa bir başlık altında topluyor.
    + bu anlama geliyor herhangi bir problem yada sorun teşkil etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Kardeş o + işareti kısaltılmış mod demektir.
    Yani nasıl oluyor kısaltılmış mod;
    adam diyelim ki seni günde 30 defa arıyor ve telefon onu ayrı ayrı 30 kere yazmaktansa bir başlık altında topluyor.
    + bu anlama geliyor herhangi bir problem yada sorun teşkil etmez

Anladım , teşekkürler
  • Önemli değil kardeşim ne demek!
    Zamanında bize bu forumda yamuk yapılmasaydı şimdi bu forum 150 sayfayı geçmiş ve herkes sorusuna yanıt bulmuş olurdu ama neyse olan oldu.
    Arada bir takılmak daha iyi oluyor dert tasa dinlemek de çok güzel birşey değil yani
  • merhaba arkadaşlar ben kristal kılıf almayı düşünüyorum ve kullanan arkadaşlar bu kristal kılıftan memnunlarmı??..gittigidiyorda 14.80 ytl
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERiCSSON-P990i-KRISTAL-KILIF_W0QQidZZ9161708
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1860_h

quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Arkadaşlar ,

Bu Walkman_pack_3_FIXED programı nasıl yükleniyor , bilenler bi zahmet anlatabilir mi?

http://p990.narod.ru/

Yok mu bilen?

tema ve icon için:

önce gdesk yükle
    http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions
    .utz iler biten temayı yükle
    sonra gdesk i çalıştır Load design ve ya dizayn yükleden walkman 3.gdd adlı dosyayı seç, çalıştır
    -----------

aşağıdaki işlemler risklidir uygulamadan önce yedek almanı öneririm

dosyalara değiştirebilme izni vermelisin dost adlı uiq3 sever arakadaşımız daha önce anlatmış şu şekilde

Bu yöntem sayesinde telefonun içindeki dosyalarda değişiklik yapma devri başlamıştır. Çok kısa zaman içerisinde büyük gelişmeler olacak telefonlarımızda sıkı durun
    İndireceğiniz Dosyanın içinde Beni Oku dosyasında anlatım mevcut. Selametle dostlar.

Gerekli Malzemelerin hepsi burada;http://rapid--share.com/files/105147383/Uiq3_Gizli_Klasoerleri_A_ma.rar.html (--'leri sileceksiniz mâlum)

----ADIM 1----

Gerekli Malzemeler:
    1-SE pc suite
    2-apptrk.sis
    3-python-2.5.1
    4-win32-py2.5
    5-pyserial-2.2.win32
    6-1.py

----ADIM 2----

1.py dosyasını c:\'nin içine kopyalayın.

----ADIM 3----

-python-2.5.1
    -win32-py2.5
    -pyserial-2.2.win32

bunların hepsini kurun bilgisayarınıza.

----ADIM 4----

Telefonunuzu Pcsuite açıkken telefon moduyla bağlayın (usb ile)
    Driverlerı yüklenmiş olması lazım. İlk defa bağlıyorsunuz pcsuite yükler zaten.
    Sonra Denetim masasından Aygıt yöneticisini açın.
    Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında telefonunuzun Com Portlarını göreceksiniz.
    Sony Ericsson P990 Application Port (COM5)
    Sony Ericsson PC-Connect Port (COM6)

Eğer portlarda sırasıyla COM5 ve COM6 kullanılıyorsa herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.
    Eğer COM6 ve COM7 yazıyorsa portlarda 1.py dosyasını metin editörüyle açın
    ve ctrl+F ile "ser = serial.Serial(4) # I have COM5" yerini bulun. 4ü 5 ve 5 yazan kısmı 6 yapın. kaydedin.

----ADIM 5----

apptrk.sis dosyasını telefonunuza kurun.
    Telefondan programı çalıştırın.(Telefon Bilgisayara Bağlıyken)
    Connected yazısını gördüyseniz problem yok. Eğer görmediyseniz telefonda programın ayarlarından portu 1 yapın.

----ADIM 6----

windows tuşu+r kombinasyonunu kullanarak çalıştır'ı açın. cmd yazın enterlayın.
    C'ye çıkın. (üst klasöre çıkma komutu "cd.." dır.)
    1.py yazın enterlayın.
    close ,>End+Exit yazısı çıkıncaya kadar bekleyin.
    Yazı çıkınca her şey tamamdır.....

(VEYA HİÇ UĞRAŞMAYIN DİREK ÇİFT TIKLAYIN 1.py dosyasını =)

----ADIM 7----

Deneyelim. x-plore veya swissmanager ile c veya d'deki gizli klasörlere girmeye çalışın.
    Örneğin: Private, Logs vs...

NOT: BU YÖNTEM SADECE TELEFON BİLGİSAYARA BAĞLI İKEN ÇALIŞIR.
    AYNI KLASÖRLERE DAHA SONRA TEKRAR ULAŞMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAYIN. (TA
    BU KLASÖRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK KİŞİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR.
    FAZLA OYNAMAYIN TEL ÇÖKER =)
    ÇOK KISA ZAMANDA TELEFONUMUZDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLECEK.
    BEKLEYELİM VE GÖRELİM.

Hayırlı Uğurlu Olsun

Hazırlayan Bir -dost-

sonra

walkman player skin içinde ki dosyaları C:/private/102030CD/default/ içine kopyala x-plore dosya yönetici ile gönder

Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/images_wal.png --> C:/private/102030CD/default/
    Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/
    Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/

butons klasöründeki dosyaları
    --> C:/private/102030CD/default/ içine gönder

kapanış açılış sesleri ve resimleri için

açılış - kapanış

Walkman startup shutdown içindewki dosyaları telefonundakilerin yerine gönder ( kopyalamalarda değiştirilsin mi diye sorarasa ewet de )

Walkman startup shutdown /private/102030fd/ --> C:/private/
    Walkman startup shutdown /Sys/bin/system_animation_player.exe --> C:/sys/bin/
    Walkman startup shutdown /Sys/hash/system_animation_player.exe --> C:/sys/hash/

menü iconları için
    Icons/apps/ klasörü içindekileri
    c:/Resource/apps/ ile değiştir

ve telefonunu yeniden başlat
    skinleme bitmiştir

Benim telefonumun garantisi henüz dolmadı. Bu işlemleri gerçekleştirirsem telefonun garanti dışı olur mu?

• onu bilmiyorum ama olsa bile

format atarak,,
    yedek yükleyerek veya
    eski orjinal p990 dosyalarını geri yerlerine atarak

telefonunu ilk halene getirebilirsin
    yukarda anlatılan işlem temelde sadece dosya değişikliği yapmaktan ibaret
    anlaycaklarını ve ya inceleyeceklerini sanmam ben buna benzer sistem dosyalarında değişiklik yaparken bozdum (yazılımsal olarak ) garantiye gittiğimde sormadılar bile neden arızalandığını yeni ve güncel flash yükleyip verdiler 1 saat sonra geri telefonumu
  • Kafasında soru işareti olanlar için söylüyorum.
    Telefon da c de değişiklik yaparsanız bir sorun olmaz.
    Yani z ye müdehale edip dosyalarla oymadığınız takdir de herhangi bir sorun olmaz ve update servisiyle telefon eski haline döner.
    Ama bilginiz olmadan +xs ile telefonun dosyalarıyla oynarsanız o zaman telefon garanti dışı kalır elinizde patlar bir daha toplayamazsınız.
  • ya p990i için orjinal yatay kılıf nerden bulurum aramadığım yer kalmadı...
  • Gitti Gidiyor ve benzeri sitelere baktın mı?
    Birde ben asya telekom u öneririm eğer istanbuldaysan Üsküdar Capitol karşısında
  • quote:

Önemli değil kardeşim ne demek!
    Zamanında bize bu forumda yamuk yapılmasaydı şimdi bu forum 150 sayfayı geçmiş ve herkes sorusuna yanıt bulmuş olurdu ama neyse olan oldu.
    Arada bir takılmak daha iyi oluyor dert tasa dinlemek de çok güzel birşey değil yani

Nasıl bir şey yapıldı bilmiyorum ama kötü olmuş.
    Peki TomTom'u ya da başka GPS programını nasıl yükleyebilirim?
  • Kardeş ben sana bir site adresi vereyim üye ol ve istediklerine kendin beğenerek bularak kavuş.

Google'ı aç ve ''ip mart'' yaz. Uiq bölümünde apps bölümüne gir telefonda uygulayabileceğin en güzel programlar orda mevcut hemde ilaçlı hepsi.
    Sorun yaşamazsın.!
  • quote:

Kardeş ben sana bir site adresi vereyim üye ol ve istediklerine kendin beğenerek bularak kavuş.

Google'ı aç ve ''ip mart'' yaz. Uiq bölümünde apps bölümüne gir telefonda uygulayabileceğin en güzel programlar orda mevcut hemde ilaçlı hepsi.
    Sorun yaşamazsın.!

Teşekkür
  • Önemli değil ne demek!
    O siteye göndermemin amacı en son yenilikler rus sitelerinden sonra bizim anlayabileceğimiz şekilde oraya düşüyor.
    İngilizce zaten algılar ve anlarsın sorun olmaz diye düşündüm ki belkide ingilizce biliyorsundur.
    Yakında telefonumuzun hoparlör sesinide artırıcaz arkadaşlar ben onu bekliyorum şu anda.
    Kulaklık sesini 2 3 kat artırdık ama hoparlörü bekliyoruz.
  • quote:

Önemli değil ne demek!
    O siteye göndermemin amacı en son yenilikler rus sitelerinden sonra bizim anlayabileceğimiz şekilde oraya düşüyor.
    İngilizce zaten algılar ve anlarsın sorun olmaz diye düşündüm ki belkide ingilizce biliyorsundur.
    Yakında telefonumuzun hoparlör sesinide artırıcaz arkadaşlar ben onu bekliyorum şu anda.

Konuşma esnasında gelen ses artsın , yeter bana.
  • ben telefonumu güncelledim inanılmaz derecede değişti :

hoperlor sesinde cok ciddi derecede artış oldu hiç ummadığım halde
    online film izlerken daha akıcı ve net goruntu alıyorum sorunsuzca eskiden aradada olsa sorun yasıyordum
    eski surumde güç ayarlarını yapamıyordum ekran parlaklıgı gibi bunda yapıyorum ve yaptıgım gibi kalıyor
    menulere daha seri girmeye başladı
    sarj dayanma süresi uzadı eskiden 1 gun zor kullanıyordum şimdi 2 gun kullanabilyorum

gayet hoş oldu cihaz guncellemeleri yapmanızı herkese tavsiye ediyorum ben cihazı 2. el olarak almıstım aldıgım kişi hiç guncellme yapmamış belkide ondan bu kadar cok sey değişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: perfect0061

ben telefonumu güncelledim inanılmaz derecede değişti :

hoperlor sesinde cok ciddi derecede artış oldu hiç ummadığım halde
    online film izlerken daha akıcı ve net goruntu alıyorum sorunsuzca eskiden aradada olsa sorun yasıyordum
    eski surumde güç ayarlarını yapamıyordum ekran parlaklıgı gibi bunda yapıyorum ve yaptıgım gibi kalıyor
    menulere daha seri girmeye başladı
    sarj dayanma süresi uzadı eskiden 1 gun zor kullanıyordum şimdi 2 gun kullanabilyorum

gayet hoş oldu cihaz guncellemeleri yapmanızı herkese tavsiye ediyorum ben cihazı 2. el olarak almıstım aldıgım kişi hiç guncellme yapmamış belkide ondan bu kadar cok sey değişti

+ çalıştıramadığın ve ya yükleyemedğin bir çok program güncellemeden sonra çalışıyor

• quote:

quote:

Önemli değil ne demek!

Konuşma esnasında gelen ses artsın , yeter bana.

Kardeş son güncellemeleri yapmadın mı sen?
    Yapmadıysan yap çünkü yeni versiyonlarda bazı sorunlar halledilmiş.
    Sesde de önemli değişiklikler var.

• p990i 2.el ve sıfırı ne kadar bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.