Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1)mp4 formatı ile kayıt yapan bir video programı yokmu?
    2)resimlere tarih eklenmiyor mu??
    3)mesaj rapor sesine sadece bip sesi koyup ta mesaja ayrı bir melodi ayarlanmıyor mu?
    4)slick uygulaması arka planda niye çalışır halde kalmıyor web gezgini ile..?web gezginini açtığım an hata veriyor
    5)bende youtube a girince video oynatıcı açılıyor önbelleğe kayıt diyor 0 dan direk 100 e geliyor öyle kalıyor açmıyor videoyu.format attım önbelleği yükselttim aynı..
    6)rds bir türlü kullanamıyorum..ekranda hiç bir bilgi çıkmıyor destekli bir kanala gelsem de??nasıl kullanacağım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı

1)mp4 formatı ile kayıt yapan bir video programı yokmu?
    2)resimlere tarih eklenmiyor mu??
    3)mesaj rapor sesine sadece bip sesi koyup ta mesaja ayrı bir melodi ayarlanmıyor mu?
    4)slick uygulaması arka planda niye çalışır halde kalmıyor web gezgini ile..?web gezginini açtığım an hata veriyor
    5)bende youtube a girince video oynatıcı açılıyor önbelleğe kayıt diyor 0 dan direk 100 e geliyor öyle kalıyor açmıyor videoyu.format attım önbelleği yükselttim aynı..
    6)rds bir türlü kullanamıyorum..ekranda hiç bir bilgi çıkmıyor destekli bir kanala gelsem de??nasıl kullanacağım??

4) slick bende çok güzel ve sorunsuz çalışıo hangi sayfada olursam olayım ileti geldiğinde ekranda bilgi kutucuğu çıkıo son sürümünü dene birde sık sık güncellenen bi uygulama sorun gitmezse farklı web gezginleri var onları kullanabilirsin ve ya farklı msn programları kullanabilirsin

ve telefonunun sürüm güncellemeni firmware tavsiye ederim rds yi işaretlediğin anda rds yayın yapan kanallarda çalışıyor kendiliğinden frekans yazan yerde yazılar geçmeye başlıo ama güncelleme yaptıktan sonra bende radyo biraz daha değişti ...1-2-3 için güncellemen işe yaramıyacak onun içinde alternatif programlar araştır ama sanmıyorum mesaj olayını çözebilirsin belki fonksiyonlu sms yönetim programları var
    kolay gelsin

• Merhaba ,

Dün Teknosa'dan özürlü cihazlardan birini aldım.

1)Telefonun kulaklık sesi çok az. Bunu arttırabilir miyiz?
    2)Telefonu şarj ettim. Yarım saat radyo dinledim , başka bir şey yapmadım. Telefonu açalı 3 saat oldu ama şarj %84. Bu normal mi?
  • eğer yetersiz buluyosan Coreplayer kullan daha yüksek çıkıyor müzik sesi ve oldukça fonksiyonluda
  • Arkadaşlar bir yıldır kullanmakta olduğum p990i yi p1'e geçtiğim için satıyorum. 1 yıl kvk garantili tertemiz cihaz. Yanında 2gb hafıza kartı ve sıfır kutusunda bluetooth kulaklık hediyedir. İlgilenenler lütfen benimle irtibata geçsin. Saygılar. (msn: kendinibil@hotmail.com cep:05056447910-05334747480)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1860_h

eğer yetersiz buluyosan Coreplayer kullan daha yüksek çıkıyor müzik sesi ve oldukça fonksiyonluda

Müzik sesi değil. Telefonla konuşurken bana gelen ses çok kısık.
  • Bende bu teli almayı düşünüyorum. 8 aylık, temiz kullanılmış garantisi devam eden satılık P990i var.300 ytl çekiyolar.Fiyat iyimi?
  • arkadaşlar tus takımını değiştirmek istiyorum fiyatı ne kadardır bilgisi olan varmı veya nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect0061 -- 28 Nisan 2008; 23:50:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Bende bu teli almayı düşünüyorum. 8 aylık, temiz kullanılmış garantisi devam eden satılık P990i var.300 ytl çekiyolar.Fiyat iyimi?

Çok iyi bence.
  • Selam ,

P990 için subfolderları da gösteren bir activesync yazılımı var mı? Kendi içindeki yazılımda subfolderlar gözükmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

quote:

Orjinalden alıntı: melancomunity

Arkadaşlar Merhaba
    p990i cep telefonu alınır mı bir satıcı ile gittim görüştüm ve akseuarları yanında olmadığı için almadım yarın alabilirim.
    Size sormak istediğim alınır mı alınmaz mı -
    Alma amacım öncelikle telefon amaçlı onun yanında w-lan olması ile birlikte internete bağlanmak.Amaçlarımı karşılarmı ne dersiniz.
    Birde forumlar/da gördüğüm kadarıyla flash player yok deniliyor.( youtube girip izleyemiyormuşuz )
    Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...

kardeş bu cihazı telefon ağırlıklı kullanacaksan sana pek yaramaz diye düşünüyorum.
    çünkü pili çok dayanıklı değil, telefon ve rehber çevirme özelliği çok kullanışlı değil,

ayrıca youtube dan video izleyemiyorsun.

arkadaşım telefonu alalı nrdyse bi buçuk sene oldu bu başlığa da girmeyeli de aylar oldu ancak bu telefonun heralde eleştirilemiyecek yönlerinin başında pil dayanıklılığı gelir ki ben gün içerisinde çok sık telefonla konuşrm,telefon ve rehber özelliği ise bu tarz bi telefon için yeterli...

• arkadaşlar forumda bu bölüme girmyli uzun zaman oldu bakıyorum da hakikaten sadece soru yağmuru var ancak cvp veren arkadaşların sayısı az...sorularna cvp arayan ark.lar gnl itibaryle sorulara baktımda hatırladığm kadarıyla bu başlık altında sorularınızn hemen hepsine cvp bulablrsnz biraz sabredrk ilk sayfalardn okumya başlayn derim..
    öncelikle bazı arkadaşlar bu teli almalı mıym die sorular soruyorlar bu telden önce hiç sony-ericsson ve bu tarz bi tel (tel dmk biras yanlş oluyor smartphone ama idare edn kısaltıyorm) kullanmamıştm..ama şu da bi gerçek ki
    buna da alıştıktan sonra başqa bi tel kullanamam gbi geliyor...fiyatına göre en baba telefonlardn.bir seneyi aşkın süredr bu teli kullanıyrm genel itibariyle çok memnunum hele bakıyorum da şu an ki fiyatıyla kaçırılmicak bi tel tabi ki kullanım amacınız da önemli...
    olumsuz yönleri de var tabi
    #ses kısıklığı(zamanla alışıyorsunuz çözümleri de var pc'de yüklü olan mp3'lerin hatırladğm kadryla db'sini yükselteblrsnz)
    #telefon belleği düşük(bazen kasıyor...nette özellkle
    #uiq3 için yapılan yazılımlar,oyunlar vs. nokia'dklr kadr deil ancak son zmnlarda artış var(bndeki progrmlr ihtiyacımı karşılıyor)

bunlar gbi bi kaç tne dha sayabilrm fakat çok da mühim şeyler deil(yine söylüyorm kullanm amacnza göre deişr)

işin özeti bu fiyata bu özellikler gayet iyi
    ayrıca fırsat bulursam(sınav dönemne girmek üzreym) elimden geldğnce yardımcı olmya ve program temin etmye çalışrm

• arkadaşlar dun gece teli guncelleştirmek için pc ile senkronize ettim ama pc cihazı bi hgorup bi gormuyor siteden guncelleştiemek için programı indirdim fakat yukleyemedim nasıl yapacagım bilgisi olan varmı bu arada baya bi kirlettim sorularımla kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_dyy

arkadaşlar forumda bu bölüme girmyli uzun zaman oldu bakıyorum da hakikaten sadece soru yağmuru var ancak cvp veren arkadaşların sayısı az...sorularna cvp arayan ark.lar gnl itibaryle sorulara baktımda hatırladığm kadarıyla bu başlık altında sorularınızn hemen hepsine cvp bulablrsnz biraz sabredrk ilk sayfalardn okumya başlayn derim..
    öncelikle bazı arkadaşlar bu teli almalı mıym die sorular soruyorlar bu telden önce hiç sony-ericsson ve bu tarz bi tel (tel dmk biras yanlş oluyor smartphone ama idare edn kısaltıyorm) kullanmamıştm..ama şu da bi gerçek ki
    buna da alıştıktan sonra başqa bi tel kullanamam gbi geliyor...fiyatına göre en baba telefonlardn.bir seneyi aşkın süredr bu teli kullanıyrm genel itibariyle çok memnunum hele bakıyorum da şu an ki fiyatıyla kaçırılmicak bi tel tabi ki kullanım amacınız da önemli...
    #ses kısıklığı(zamanla alışıyorsunuz çözümleri de var pc'de yüklü olan mp3'lerin hatırladğm kadryla db'sini yükselteblrsnz)
    #uiq3 için yapılan yazılımlar,oyunlar vs. nokia'dklr kadr deil ancak son zmnlarda artış var(bndeki progrmlr ihtiyacımı karşılıyor)

bunlar gbi bi kaç tne dha sayabilrm fakat çok da mühim şeyler deil(yine söylüyorm kullanm amacnza göre deişr)

ayrıca fırsat bulursam(sınav dönemne girmek üzreym) elimden geldğnce yardımcı olmya ve program temin etmye çalışrm

Türkçe de pek değişmiş ben görmeyeli

• quote:

Orjinalden alıntı: perfect0061

arkadaşlar dun gece teli guncelleştirmek için pc ile senkronize ettim ama pc cihazı bi hgorup bi gormuyor siteden guncelleştiemek için programı indirdim fakat yukleyemedim nasıl yapacagım bilgisi olan varmı bu arada baya bi kirlettim sorularımla kusura bakmayın

http://rapid-share.com/files/74523191/SEUS_GUNCELLEME.pdf

bu linkte forumdan bi arkadaş anlatmış resimlerle fln .. çok ta güzel olmuş umarım işine yarar

• benim telde tuş takımı yok fw yuklemek için c tusuna basılı tutmak gerekiyor klavyede de c tusu yok onun için nasıl yapacagız güncellemeyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect0061 -- 30 Nisan 2008; 16:20:00 >
  • Arkadaşlar ,

Bu Walkman_pack_3_FIXED programı nasıl yükleniyor , bilenler bi zahmet anlatabilir mi?

http://p990.narod.ru/
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Orjinalden alıntı: mc_dyy

arkadaşlar forumda bu bölüme girmyli uzun zaman oldu bakıyorum da hakikaten sadece soru yağmuru var ancak cvp veren arkadaşların sayısı az...sorularna cvp arayan ark.lar gnl itibaryle sorulara baktımda hatırladığm kadarıyla bu başlık altında sorularınızn hemen hepsine cvp bulablrsnz biraz sabredrk ilk sayfalardn okumya başlayn derim..

Türkçe de pek değişmiş ben görmeyeli

ikimiz aynı Türkçe'yi mi konuşuyoruz anlayamadım eğer espri yaptıysan bağışla onu da anlayamadm bence böyle basit muhabbetlere girmektense bilgilerini paylaşman daha mantıklı olur...imzandan anlaşılan bu tarz muhabbetlre pek sık giriyorsun en iyisi yazıdaki imla kurallarıyla ilgili değil de içerikle ilgili konuş...

• herkese selam...
    telefonumun servıse verdım kalemın ucu kırılmıstı servıs yolladım halletı ama bı problem oldu sımdı WLAN sorunu servıse gonrmden once bağlantı yaptığımda WLAN sımgesı bağlandıgımda kırmızı oluyodu ,ama sımdı bağlanamıyorum WLAN sımgesı kırmızıya donmuyo ve bağlanmıyo,ikincisi msn bağlanamıyorum neyaptıysam olmadı normal olarak nete gırıyorum operadan, 3 tane msn programı denedım yıne olmadı
    bu konuda bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olabılırmı?....
    bıde dıkkatımı ceken bağlanyı yonetıcısıne gırdığımde sanırım daha once turkcell INTENET yazıyodu sımdı ıse turkcell WAP yazıyo bununla bır ılgısı olabılırmı..
    saygılar.
    müşterı hizmetlerini aradım internetn ayarlarını ıstedşm ama nafile hala turkcell wap yazıyo unu cihaz üzerinde ayarlıya bılırmıyız..
  • evet kardeş wap tan dolayıdır. nokia'dan hatırlıyorum. turkcell internet'i internet yap. ve izinli bağlantılarda 1. sıraya koy.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.