Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2. el olarak p990i aldım tel gercekten temiz ama ekrana dikkatli şekilde bakınca ekranda hafiften titremeler var acaba normalmidir yoksa cihazın ekranındamı sorun var yardımcı olursanız cok sevinirim bi de az önce attığım mesaj hala gecerli 1 adet daha alacagım bendekine kardeşim el koydu
  • Benim eski P990i de böyle bir problem yoktu.Yeni bir tane geldi eskisi gitti tabi doğal olarak.
    Yeni gelenin ekranında titremeler var anlamadım gitti ya ama zamanla alıştım artık anlamıyorum titrediğini falan.
  • arkadaşlar p990 almak isityorum ama , ben işlemcisinden korkuyorum , mesela 2 saatlik bir filmi dondurmadan hızlı ve akıcı bir şekilde izletiyormu , yoksa ona göre düşüneyim.
  • akadaslar tekrar bi kaç sorum olacak wifi ye bağlanamadım baglanıyor diyor hemen ardından bağlanamadı diyor şifre yanlış falan bişe demiyor nasıl bağlanacagiz bilen varsa yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuRoBoY -- 21 Nisan 2008; 12:24:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

arkadaşlar p990 almak isityorum ama , ben işlemcisinden korkuyorum , mesela 2 saatlik bir filmi dondurmadan hızlı ve akıcı bir şekilde izletiyormu , yoksa ona göre düşüneyim.

O konuda güvenebileceğin tek işletim sistemi bence uiq3 yani sonyericsson p serisi.
    P990i ye pardon adlı türk filmini attım defalarca komik yerlerini izledim falan takılma olmadı.
    Tabi bu telefonun hızlı olmasına dayanıyor.Ayrıca programlarda var bunlarlada izlemen mümkün powermovie.
    Filmi mp4 yaparsın ve powermovie ile rahatlıkla izlersin illa bu programı yüklemende gerekmiyor kendi oynatıcısından da izleyebilirsin ama powermovie nin en güzel özelliği kapak kapalıyken video izlemeye olanak sağlıyor

• istanbuldayım aga istersen satabilirim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

arkadaşlar p990 almak isityorum ama , ben işlemcisinden korkuyorum , mesela 2 saatlik bir filmi dondurmadan hızlı ve akıcı bir şekilde izletiyormu , yoksa ona göre düşüneyim.

O konuda güvenebileceğin tek işletim sistemi bence uiq3 yani sonyericsson p serisi.
    P990i ye pardon adlı türk filmini attım defalarca komik yerlerini izledim falan takılma olmadı.
    Tabi bu telefonun hızlı olmasına dayanıyor.Ayrıca programlarda var bunlarlada izlemen mümkün powermovie.
    Filmi mp4 yaparsın ve powermovie ile rahatlıkla izlersin illa bu programı yüklemende gerekmiyor kendi oynatıcısından da izleyebilirsin ama powermovie nin en güzel özelliği kapak kapalıyken video izlemeye olanak sağlıyor

o zaman p990 a geçeyim . sağol .

• quote:

quote:

teknode kardeş filmi ışık sönmeden tuş kilitlenmeden hangi programda ve hangi formatta izliyoruz??
    ben divx playerla denedim ışık sönüyo film duruyo. ışığı açık bıraktım bi süre sonra gene duruyo?

bi anlatırmısın??

• Hayır divx player'a gerek yok bence.
    En mantıklısı çeviriciden video'yu mp4 yapmak ve powermovie ile izlemek.
    İsteyen olursa programı pm atsın link veririm.
    Ben hiç gerek duymadım divxplayer'a.
    Zaten dediğin gibi yazlılımsal hatalar var programda ışık söndüğünde klipde duruyor vs.
  • yav arkadaşlar kafayı yiyeceğim bu telin wi-fi sını nasıl kullancagım şifreli ağlaramı bağlanamıyor anlamadım allah için biri yardım etsin
  • Şifreli ağlara bağlanabilmen için şifreli ağın öncelikle şifresini bilmen gerekiyor.
    Ayrıca eğer o ağda filtre varsa yani senin mac adresin kayıtlı değilse bağlanamazsın.
    O yüzden şifreli ağların bazılarında mac adresini kaydetmen lazım modem'e.
    Onun dışında zaten şifresiz ağlara bağlanabilmen gerekiyor.
  • arkadaslar bu p990 a uyuz olmaya basladim. uzun sure telefona dokunmayinca bir bakiyorum telefon yeniden acilmis reset atmis kendi kendine. bazende telefon acik ama beni ariyorlar telefon kapali kafayi yiyecegim. ne yapabilirim sizce.
  • Selam arkadaşlar ,

Teknosa'da onarım görmüş cihazları satıyorlar. Fiyatları uygun. (349 YTL) 3 aylık garantileri var. Kutu içerikleri tam mı onu bilemiyorum. İade şansı yok. Sizce bu şartlarda bu cihazı almak nasıl olur?
  • quote:

Hayır divx player'a gerek yok bence.
    En mantıklısı çeviriciden video'yu mp4 yapmak ve powermovie ile izlemek.
    İsteyen olursa programı pm atsın link veririm.
    Ben hiç gerek duymadım divxplayer'a.
    Zaten dediğin gibi yazlılımsal hatalar var programda ışık söndüğünde klipde duruyor vs.

ya kardeş kurdum ama sürekli bilinmeyen hata deyip açmıyo klipleri
    başka önerebileceğin varmı?
  • Kardeş sen hangi video çevirici programı kullanıyorsun?
    Im-Too yu öneririm full sürümünü bul ben sana gerekli ayarları yazarım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Selam arkadaşlar ,

Teknosa'da onarım görmüş cihazları satıyorlar. Fiyatları uygun. (349 YTL) 3 aylık garantileri var. Kutu içerikleri tam mı onu bilemiyorum. İade şansı yok. Sizce bu şartlarda bu cihazı almak nasıl olur?

Arkadaşım ben geçenlerde bakmıştım onlara. P990 350 civarındaydı dediğin gibi. Sadece başkası kullanmış. Garantisi sıfırdan başlıyor. Kutu içeriği tamdı. Yazın p990 aldım 550 ye. 350 olmuş şimdi. Eğer niyetin varsa almaya hiç kaçırm derim sana...
  • quote:

Şifreli ağlara bağlanabilmen için şifreli ağın öncelikle şifresini bilmen gerekiyor.
    Ayrıca eğer o ağda filtre varsa yani senin mac adresin kayıtlı değilse bağlanamazsın.
    O yüzden şifreli ağların bazılarında mac adresini kaydetmen lazım modem'e.
    Onun dışında zaten şifresiz ağlara bağlanabilmen gerekiyor.

Kablosuz interneti olan bir yere gittiğimde şifresini bilsemde yazacak yer bulamadım. Bu konuyu biraz açabilir miyiz?
  • Kardeş kablosuz ağda şifreli olana tıkladığın zaman sana soru sorar yeni hesap açılsın mı? gibisinden.
    Sende evet diceksin internet olana ekliceksin ve gerekli seçimleri yapıp şifrelemeyi web olarak seçiceksin.
    Daha sonra bi boşluk olucak oraya şifreyi yazıcaksın.Ve w-lan bölümünden bağlan diceksin bu kadar.
    Şifreli ağda mutlaka sorması lazım yeni hesap açılsınmı vs.
  • PowerMovie!!!

http://rapid--share.com/files/109731339/PowerMovie.zip.html

En sevdiğim ve en başarılı bulduğum video oynatıcı program!
    Mp4 yaptıktan sonra videoyu telefona atın ve scan clips diyip izlemeye başlayın.
    İleri geri almak bir telefonda bana hiç bu kadar hızlı gelmemişti.
  • QuadraPop

Arkadaşlar telefonumuzun içindeki oyun olan quadrapop da en fazla kaç puan yaptınız?
    Ben 212035
    Ya siz?
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.