Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: twizle

Bi sorunum var mesaj sesim uzun bi müzik msj geldiğinde msj açılana kadar susmuyo cihaz. Bunun bi çözümü varmıdır ? Melodiymi kısaltıyım ?

onu bırak mesaj raporunda da müzik sonuna kadar çalıyor..3dk müzik koy raporu görüp tamam komutu versen de çalıyor..onun için mesaja melodi koyamıyorum..sadece mesaj uyarı tonu

• quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

uiq3.blogcu.com ben bu siteden oyun indirdim fifa 2007 p990i için diye. rar dosyası olarak indi. ben bunu nasıl telefonuma atıp oynayabilirim. usb kablosu filan var nereye atıcam ? nasıl kurucam ? attım önce telefon bu dosyayı destekleyen bi program bulamadı diyor. yardımlarınzı bekliyorum

2 yolu var. Ya direk .jar uzantılı dosyayı bluetoothla telefonuna atıp yükliceksin yada pc suite kurup usb kablosuyla uygulama yükleyiciden yükliceksin. Yanlız .rar dosyasını icinde .jar uzantılı dosya yoksa .rar uzantısını kendi elinle yazarak .jar die değiştir. Bilgisayar bi uyarı vericektir ona ok de...

nasıl değiştiriceğimi bilmiyorumki türünü. adının sonuna .jar yazıyorum üstüne tutunca rar dosyası yzıyor

• quote:

quote:

quote:

uiq3.blogcu.com ben bu siteden oyun indirdim fifa 2007 p990i için diye. rar dosyası olarak indi. ben bunu nasıl telefonuma atıp oynayabilirim. usb kablosu filan var nereye atıcam ? nasıl kurucam ? attım önce telefon bu dosyayı destekleyen bi program bulamadı diyor. yardımlarınzı bekliyorum

2 yolu var. Ya direk .jar uzantılı dosyayı bluetoothla telefonuna atıp yükliceksin yada pc suite kurup usb kablosuyla uygulama yükleyiciden yükliceksin. Yanlız .rar dosyasını icinde .jar uzantılı dosya yoksa .rar uzantısını kendi elinle yazarak .jar die değiştir. Bilgisayar bi uyarı vericektir ona ok de...

nasıl değiştiriceğimi bilmiyorumki türünü. adının sonuna .jar yazıyorum üstüne tutunca rar dosyası yzıyor

denetim masası - klasör seçenekleri - görünüm sekmesinden "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçenegindeki ticki kaldır(kutucuk boş olsun) öle değiştir uzantısını, Eğer zaten bu şekilde değiştirdiysen telefona atınca sorunsuz yüklenir, üzerine tutunca rar yazması önemli diil

• quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Bi sorunum var mesaj sesim uzun bi müzik msj geldiğinde msj açılana kadar susmuyo cihaz. Bunun bi çözümü varmıdır ? Melodiymi kısaltıyım ?

onu bırak mesaj raporunda da müzik sonuna kadar çalıyor..3dk müzik koy raporu görüp tamam komutu versen de çalıyor..onun için mesaja melodi koyamıyorum..sadece mesaj uyarı tonu

Bu sorun yıllardır tüm P serisinde vardı, hala devam ediyor.

• SİTEDEN CORE PLAYERİ İNDİRDİM ŞİFRESİNİ YAZDIM AMA OLMADI ŞİFRESİ 2004T0-RL81B0-14U000-000000-0000TT
    BU YAZANLAR SIFIRMI YOKSA O HARFİMİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • sıfır onlar!
  • yazdım yine olmadı şu aradaki tireleri yazmadan
    yine olmadı başka bir core player yokmu ? yeni version hata nerde büyük küçük yazıncamı oluyor bu konuda aydınlatırmısın beni kardeş
  • arkadaşlar bende böyle bi sorun yok.neden acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Bu sorun yıllardır tüm P serisinde vardı, hala devam ediyor.

• herkese selam,

uzun bir aradan sonra yeniden foruma göz atayım dedim. aynı şeylerin konuşulmaya devam etmesi ilginç. ama zaten beklenen bir durumdu...

forumu hala takip edenlere iki sorum olacak.

unsigned programları signed yapan site artık yapmıyor deniliyor. (denemedim) bu sorunun herhangi bir çözümü bulundu mu? bilgisi olan varsa bana özelden mesaj atarsa sevinirim.

ikinci olarak, hafıza kartı almaya karar verdim. bendeki 128 artık çok ufak gelmeye başladı. 4gb mi 8gb mi almamı tavsiye edersiniz? gittigidiyor dahttp://urun.gittigidiyor.com/4GB-SONY-MEMORY-STICK-PRODUO-SOK-FIAT-Kargo-3-25_W0QQidZZ9230913 böyle bir ürün buldum, hızı ve fiyatı konusundaki yorumlarınız nelerdir? (uzun süredir uzağım bu konulardan, o yüzden sizlere de danışayım istedim).

• quote:

quote:

quote:

dostum ordaki fifa 2007 .jar(java) türü değil .sis (symbian) oyundur. yapman gereken bilgisayarına indirdikten sonra (bilgisayarında winrar olması lazım) sağ tıklayıp klasöre çıkar deyip içindeki .sis uzantılı dosyayı telefonuna bi şekilde atacaksın bluetooth, kablo, sonra yerini bul ve direk çalıştır kurulum başlar. ama şiddetle tavsiyem x-plore adlı dosya yönetici programı yükle telefonuda zip rar jar uzantılı dosyaları açabilrsin böylece

• teknode sorun halLoldu sıfırları yazdım ve programı kırdım saol kardeş SAOL......
  • arkadaşlar bu windows kablosuz olaylarından hiç anlamıyorum...kablosuz usb stick var ne yapmam lazım da telefon sinyali görsün??bir türlü telefon görmedi sinyali ya..???

ayrıca stick in kendi programı var ordan sinyali görebiliyorum ve telefon ile bağlanıyorum ancak internet e giremiyorum sadece bağlanıyor kalıyor..internete girmek isteyince uzaktaki sunucu bulunamıyor hatası alıyorum sürekli..karıştırıp karıştırıp bişeyler olup arada giriyorum ama tekrar bağlanmak isteyince olmuyor??yapanlar nasıl yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 14 Nisan 2008; 22:55:59 >
  • iyi günler öncelikler hangi hattı kulanıyosun ona göre değişiyo
  • arkadaşlar sony erıcsson p990i cel telefonumvar satmak istiyorum 700 ytl ilgilenen varsa mesaj atarsanız sevinirim acil
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor_aga

arkadaşlar sony erıcsson p990i cel telefonumvar satmak istiyorum 700 ytl ilgilenen varsa mesaj atarsanız sevinirim acil

700 mü. kardeş biraz fazla değilmi?? gittigidiyorda 400 ytl. sen bilirsin.
  • anlaşırız sen bana özelden mesaj at
  • bu telefonun aktarım hızı usb 2.0 olmuyor mu?bir şekilde?
  • Arkadaslar Sizinde P990'nınızın Yan Tarafları Elinizde Tutmaktan Dolayı karardımı?Benim Telefonumun Fotograf cekme Tuşu Ve tuş kilidi tuşunun orları karardı..Sizdede Warmı bole şeyler?Birde;

quote:

Orjinalden alıntı: -dost-

Efsane Program My Phone Explorer Uiq3 sisteminde....

Pc-suite'dan extra çok güzel özellikleri var.
    Benim en çok kullandığım özellik mesajları bilgisayardan okumak ve mesajlara pcden cevap vermek..

Buyrun Burada: http://rapid--share.com/files/105150204/My_Phone_Explorer.rar.html (--ler silinecek mâlumunuz)

Selametle Dostlar

bunu bluetooth'dan kullanabiliyormusun?ben bitek kablodan telefonuma ulaşabildim..bluetooth ile ulaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 19 Nisan 2008; 14:18:08 >

• Arkadaşlar 2. el almak isteyen varsa ben satıyorum. İhtiyaçtan satacağım fiyatı konuşuruz. p990i telefon + o numara kapağı + 2 gb hafıza kartı + walkman kulaklık + pc ye bağlama kablosu + şarj aleti ( e tabiki ) vereceğim. İsteyen olursa Ö.M. ( P.M.) den halledebiliriz
  • hocam yeri değil ama almayı dusunuyorum ben ne istiyorsun cihaza yerin nerde?
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.