turkcell kulanıp *123# dedikten sonra ekranda kalan kontürü kapak kapalı iken gören varmı ???
bende hep en altında ki reklamlar gözüküyor kontrol bilgisi yukarda kalıyor. bu durumda kapağı açıp kalemle yazıyı yukar kaydırmam gerekiyor.
bir yardımı dokunacak varmı? Servis mesajı oldugundan sanırım yandaki roller ile de kaymıyor tek yol kapak acma + kalem..
Arkadaslar Bu Başlık Niçin Acıldı?Yani Başlıga Sorun Yazılıo kimse cewap wermio N bu ya?Sorun Yazma Tahtası gibi olmus burası..Eger Bole olcaksa acık durmasının bi manası yokki kitlensin başlık
quote:
Orjinalden alıntı: cackler
turkcell kulanıp *123# dedikten sonra ekranda kalan kontürü kapak kapalı iken gören varmı ???
bende hep en altında ki reklamlar gözüküyor kontrol bilgisi yukarda kalıyor. bu durumda kapağı açıp kalemle yazıyı yukar kaydırmam gerekiyor.
bir yardımı dokunacak varmı? Servis mesajı oldugundan sanırım yandaki roller ile de kaymıyor tek yol kapak acma + kalem..
Benim kullandığım vista font ile görebiliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Slaughter
Arkadaslar Bu Başlık Niçin Acıldı?Yani Başlıga Sorun Yazılıo kimse cewap wermio N bu ya?Sorun Yazma Tahtası gibi olmus burası..Eger Bole olcaksa acık durmasının bi manası yokki kitlensin başlık
Biz zamanında güzel bir konu açmıştık P990i ile ilgili herşeyi bir başlık altında toplamıştık. Ama o zaman bize karşı çıktılar ve kimse arkamızda durmadı. Ben engellendim (erselyilgin) hemde sınırsız!. Kurnuc engellendi ama tekrar açıldı üyeliği fakat bizi kaybetti bu forum geriye kalan tek şey bu. Yanlarına karmı kaldı evet yanlarına kar kaldı onlar yüzünden sizin gibi sorularına cevap arayanlar cevap bulamıyor artık.
Bu Forumu Acan Arkadas Nerde peki?Nie Acmıs Şimdide yok ortalarda?
Bazen Kurallarda Uygulanırken Düşünülerek Uygulanmıyor..!
quote:
Orjinalden alıntı: Slaughter
Bu Forumu Acan Arkadas Nerde peki?Nie Acmıs Şimdide yok ortalarda?
Bazen Kurallarda Uygulanırken Düşünülerek Uygulanmıyor..!
Her zamanki gibi
quote:
Orjinalden alıntı: cagrimir
arkadaslar bu p990 a uyuz olmaya basladim. uzun sure telefona dokunmayinca bir bakiyorum telefon yeniden acilmis reset atmis kendi kendine. bazende telefon acik ama beni ariyorlar telefon kapali kafayi yiyecegim. ne yapabilirim sizce.
bunu ilk defa sende duydum şebeke sorunu sanırım hatla alakalı olmadığı nı anlamak için farklı hatlarlada dene eğer telefonda ise format at işe yaramazsa teknik servise götürmelisin
İlk defa p990i ile ilgili böyle bir problem duyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: k_t_destek
Selam arkadaşlar ,
Teknosa'da onarım görmüş cihazları satıyorlar. Fiyatları uygun. (349 YTL) 3 aylık garantileri var. Kutu içerikleri tam mı onu bilemiyorum. İade şansı yok. Sizce bu şartlarda bu cihazı almak nasıl olur?
şansına küs satılmış
Selam ,
Bu cihazın içinin açılıp açılmadığını nasıl anlarız? Güvenlik etiketi vs. var mıdır?
quote:
Orjinalden alıntı: 777_E
quote:
Orjinalden alıntı: k_t_destek
Selam arkadaşlar ,
Teknosa'da onarım görmüş cihazları satıyorlar. Fiyatları uygun. (349 YTL) 3 aylık garantileri var. Kutu içerikleri tam mı onu bilemiyorum. İade şansı yok. Sizce bu şartlarda bu cihazı almak nasıl olur?
şansına küs satılmış
Olivium'da pazar günü 5 tane vardı. Onlara bakmak lazım.
Bundan sonra alınacak en mantıklı telefon şahsi fikrim W960i olmalı. Ses ve kameraya önem veriyordum ama uiq3 işletim sistemli bir walkman yoktu. Sonyericsson yaptı yapacağını ve w960i yi üretti çokta iyi oldu alıcam bu telefonu.
Arkadaşlar Merhaba p990i cep telefonu alınır mı bir satıcı ile gittim görüştüm ve akseuarları yanında olmadığı için almadım yarın alabilirim. Size sormak istediğim alınır mı alınmaz mı - Alma amacım öncelikle telefon amaçlı onun yanında w-lan olması ile birlikte internete bağlanmak.Amaçlarımı karşılarmı ne dersiniz. Birde forumlar/da gördüğüm kadarıyla flash player yok deniliyor.( youtube girip izleyemiyormuşuz ) Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: melancomunity
Arkadaşlar Merhaba p990i cep telefonu alınır mı bir satıcı ile gittim görüştüm ve akseuarları yanında olmadığı için almadım yarın alabilirim. Size sormak istediğim alınır mı alınmaz mı - Alma amacım öncelikle telefon amaçlı onun yanında w-lan olması ile birlikte internete bağlanmak.Amaçlarımı karşılarmı ne dersiniz. Birde forumlar/da gördüğüm kadarıyla flash player yok deniliyor.( youtube girip izleyemiyormuşuz ) Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...
kardeş bu cihazı telefon ağırlıklı kullanacaksan sana pek yaramaz diye düşünüyorum. çünkü pili çok dayanıklı değil, telefon ve rehber çevirme özelliği çok kullanışlı değil,
ayrıca youtube dan video izleyemiyorsun.
youtubeden video izlemek için flash player upload edilebiliyormu ? youtube sitesinde telefonun tanıtımlarını gördüm orada izlenebiliyordu ?
Youtube dan video izleyebiliyorsun arkadaşım. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim. Telefonlar flash'ı desteklemediği için ; youtube aynı hizmeti m.youtube.com sitesinden telefonlar için veriyor. Bütün videoları arama yaparak bu verdiğim siteden izleyebilirsiniz w-lan ile çok kullanışlı oluyor. İnanmayanlar tıklasınlar ve arama yaparak izlesinler. İzleniyormu izlenmiyormu?
Bu arada izleme yaparken sıkıntı çekmek istemeyenlere önerim şudur; Telefonun video ayarlarından ön belleği en maximum'a ayarlayınız
peki hocam yardımın için çok sağol.. nasıl bir telefondur bu bugün elime aldım baktım iyi güzel.. sadece kullanımdan dolayı deformasyon oluşmuş..o kadar kusur kadı kızındada olur...w-lan beni tatmin edermi..gün içinde farklı wireless noktalarında bulunup mail atıyorum atmam gerekiyor.. ihtiyacımı karşılarmı tuş takımını ( ön kapak konsolu ) kullanayım mı kullanmayayım mı nasıl kullanışlı olur..
Kapak takılı bir şekilde kullanmak her zaman için daha mantıklı. Neden dersen ; Şimdi kapak takılıyken daha rahat mesaj yazarsın örnek veriyorum sadece. Arama yaparken de daha kullanışlı oluyor. W-lan tatmin edici bunda bir sıkıntın kafanda bir soru işareti olmasın. Ama bazı noktalarda bu çoğu w-lan özelliği taşıyan telefonlarda da var. Eğer mac numaran kayıtlı değilse bağlanmaya çalıştığın modem de o zaman sıkıntı yaşıyorsun ama tabi bu sıkıntıyı sadece filtreli modemlerde (w-lan) yaşarsın. Onun dışında mail atmak almak çok kolay ve kullanışlı bunları araştır ve ayarlarını yap sorun olmaz. Ben 4 senedir P serisi kullanıyorum , p990i den önce p910i modelini kullanıyordum ve kullandığım en güzel cihazdı. Şimdi P990i ile çok mutluyum her işimi görüyor ve gayet güzel bir telefon Ben çok kişiye önerdim ve aldırdım hiç biride bana gelip lan ne biçim telefon aldırdın dandirik çıktı tüh sana gibi yakınmadı
çarşamba günü inşallah elimde telefon telefonu aldıktan sonra biraz kafanı şişireceğim usta.. (: şimdiden söyleyim de.. yardımcı olursun inşallah
Forumda pek bu konu altında yardım etmiyorum son zamanlarda fakat msn'den birşeyler paylaşabilirim. Şimdiden hayırlı olsun