Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses kısıklığı problemine tek çözüm kulak içi kulaklık almanızdır.

Ben telin çıkışını 3,5mm yani normal kulaklığa dönüştüren bir aparat aldım,kulakiçi kulaklığımla gayet yeterli ve sesli dinliyorum radyo ve mp3leri
  • quote:

Orjinalden alıntı: perfect0061

benim telde tuş takımı yok fw yuklemek için c tusuna basılı tutmak gerekiyor klavyede de c tusu yok onun için nasıl yapacagız güncellemeyi ?

Telefonun sağ tarafındaki @ tuşuna basılı tutarak yapacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

arkadaşlar p990 almak isityorum ama , ben işlemcisinden korkuyorum , mesela 2 saatlik bir filmi dondurmadan hızlı ve akıcı bir şekilde izletiyormu , yoksa ona göre düşüneyim.

O konuda güvenebileceğin tek işletim sistemi bence uiq3 yani sonyericsson p serisi.
    P990i ye pardon adlı türk filmini attım defalarca komik yerlerini izledim falan takılma olmadı.
    Tabi bu telefonun hızlı olmasına dayanıyor.Ayrıca programlarda var bunlarlada izlemen mümkün powermovie.
    Filmi mp4 yaparsın ve powermovie ile rahatlıkla izlersin illa bu programı yüklemende gerekmiyor kendi oynatıcısından da izleyebilirsin ama powermovie nin en güzel özelliği kapak kapalıyken video izlemeye olanak sağlıyor

teknode kardeş filmi ışık sönmeden tuş kilitlenmeden hangi programda ve hangi formatta izliyoruz??
    ben divx playerla denedim ışık sönüyo film duruyo. ışığı açık bıraktım bi süre sonra gene duruyo?

bi anlatırmısın??

Işık sönmemesi için pil simgesine tıklayın ordan Ayarlar'a tıklayın güç tasarrufuna tıklayıp devredışı bırakın ekran ışığını açık ayarlayın parkaklık sekmesinde %60-70 e getirin. Böylece ışık sönmeden video izleyebileceksiniz. Bu arada oto. tuş kilidini de güvenlik ayarlarından kapatmanız gerekiyor.

• quote:

Youtube dan video izleyebiliyorsun arkadaşım.
    Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim.
    Telefonlar flash'ı desteklemediği için ; youtube aynı hizmeti m.youtube.com sitesinden telefonlar için veriyor.
    Bütün videoları arama yaparak bu verdiğim siteden izleyebilirsiniz w-lan ile çok kullanışlı oluyor.
    İnanmayanlar tıklasınlar ve arama yaparak izlesinler.
    İzleniyormu izlenmiyormu?

kardes ben her turlu kombinasyonu denedim fakat p990i de youtube videosu acamadım (m.youtube)

senın fw nın surumu ne acaba?
    birde izlerken baska bır camerayla cekıp youtube yuklersen bızde gorebılırız nasıl ızledıgını,
    ben izleyebilen bir p990i gormediimde..!

• Kardeş video çekip koyayım hiç gerek yok çünkü ben burda yalan söylemiyorum.
    Sorun yaşamak istemiyorsan eğer video ayarlarında önbellek olayı mı ne var onu max olarak ayarlaman lazım elle yani en yükseğe getirmen şart.
    He bende bazı wireless bağlantlarında sorun yaşıyorum video izlerken doğrudur ama genel olarak hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Benim telefonda izleniyor sizde izleyebilirsiniz sadece ayarlarınız doğru değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar ,

Bu Walkman_pack_3_FIXED programı nasıl yükleniyor , bilenler bi zahmet anlatabilir mi?

http://p990.narod.ru/

Yok mu bilen?
  • yotubeden bende video izleyebliyorum fw de cok eski surum olmasına ragmen ama video bitince tel donuyo orsı ayrı video bitmeden durduryorum geri geliyorum o zaman sorunsuz kullanabilyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ,

Bu Walkman_pack_3_FIXED programı nasıl yükleniyor , bilenler bi zahmet anlatabilir mi?

Yok mu bilen?

tema ve icon için:

önce gdesk yükle
    http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions
    .utz iler biten temayı yükle
    sonra gdesk i çalıştır Load design ve ya dizayn yükleden walkman 3.gdd adlı dosyayı seç, çalıştır
    -----------

aşağıdaki işlemler risklidir uygulamadan önce yedek almanı öneririm

dosyalara değiştirebilme izni vermelisin dost adlı uiq3 sever arakadaşımız daha önce anlatmış şu şekilde

Bu yöntem sayesinde telefonun içindeki dosyalarda değişiklik yapma devri başlamıştır. Çok kısa zaman içerisinde büyük gelişmeler olacak telefonlarımızda sıkı durun
    İndireceğiniz Dosyanın içinde Beni Oku dosyasında anlatım mevcut. Selametle dostlar.

Gerekli Malzemelerin hepsi burada;http://rapid--share.com/files/105147383/Uiq3_Gizli_Klasoerleri_A_ma.rar.html (--'leri sileceksiniz mâlum)

----ADIM 1----

Gerekli Malzemeler:
    1-SE pc suite
    2-apptrk.sis
    3-python-2.5.1
    4-win32-py2.5
    5-pyserial-2.2.win32
    6-1.py

----ADIM 2----

1.py dosyasını c:\'nin içine kopyalayın.

----ADIM 3----

-python-2.5.1
    -win32-py2.5
    -pyserial-2.2.win32

bunların hepsini kurun bilgisayarınıza.

----ADIM 4----

Telefonunuzu Pcsuite açıkken telefon moduyla bağlayın (usb ile)
    Driverlerı yüklenmiş olması lazım. İlk defa bağlıyorsunuz pcsuite yükler zaten.
    Sonra Denetim masasından Aygıt yöneticisini açın.
    Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında telefonunuzun Com Portlarını göreceksiniz.
    Sony Ericsson P990 Application Port (COM5)
    Sony Ericsson PC-Connect Port (COM6)

Eğer portlarda sırasıyla COM5 ve COM6 kullanılıyorsa herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.
    Eğer COM6 ve COM7 yazıyorsa portlarda 1.py dosyasını metin editörüyle açın
    ve ctrl+F ile "ser = serial.Serial(4) # I have COM5" yerini bulun. 4ü 5 ve 5 yazan kısmı 6 yapın. kaydedin.

----ADIM 5----

apptrk.sis dosyasını telefonunuza kurun.
    Telefondan programı çalıştırın.(Telefon Bilgisayara Bağlıyken)
    Connected yazısını gördüyseniz problem yok. Eğer görmediyseniz telefonda programın ayarlarından portu 1 yapın.

----ADIM 6----

windows tuşu+r kombinasyonunu kullanarak çalıştır'ı açın. cmd yazın enterlayın.
    C'ye çıkın. (üst klasöre çıkma komutu "cd.." dır.)
    1.py yazın enterlayın.
    close ,>End+Exit yazısı çıkıncaya kadar bekleyin.
    Yazı çıkınca her şey tamamdır.....

(VEYA HİÇ UĞRAŞMAYIN DİREK ÇİFT TIKLAYIN 1.py dosyasını =)

----ADIM 7----

Deneyelim. x-plore veya swissmanager ile c veya d'deki gizli klasörlere girmeye çalışın.
    Örneğin: Private, Logs vs...

NOT: BU YÖNTEM SADECE TELEFON BİLGİSAYARA BAĞLI İKEN ÇALIŞIR.
    AYNI KLASÖRLERE DAHA SONRA TEKRAR ULAŞMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAYIN. (TA
    BU KLASÖRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK KİŞİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR.
    FAZLA OYNAMAYIN TEL ÇÖKER =)
    ÇOK KISA ZAMANDA TELEFONUMUZDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLECEK.
    BEKLEYELİM VE GÖRELİM.

Hayırlı Uğurlu Olsun

Hazırlayan Bir -dost-

sonra

walkman player skin içinde ki dosyaları C:/private/102030CD/default/ içine kopyala x-plore dosya yönetici ile gönder

Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/images_wal.png --> C:/private/102030CD/default/
    Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/
    Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/

butons klasöründeki dosyaları
    --> C:/private/102030CD/default/ içine gönder

kapanış açılış sesleri ve resimleri için

açılış - kapanış

Walkman startup shutdown içindewki dosyaları telefonundakilerin yerine gönder ( kopyalamalarda değiştirilsin mi diye sorarasa ewet de )

Walkman startup shutdown /private/102030fd/ --> C:/private/
    Walkman startup shutdown /Sys/bin/system_animation_player.exe --> C:/sys/bin/
    Walkman startup shutdown /Sys/hash/system_animation_player.exe --> C:/sys/hash/

menü iconları için
    Icons/apps/ klasörü içindekileri
    c:/Resource/apps/ ile değiştir

ve telefonunu yeniden başlat
    skinleme bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1860_h -- 1 Mayıs 2008; 20:50:32 >

• arkadaşlar benimde artık bir p990i cihazım var.
    size sorum ön tuş takımını nasıl çıkartıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melancomunity

arkadaşlar benimde artık bir p990i cihazım var.
    size sorum ön tuş takımını nasıl çıkartıyorsunuz ?

Pil kapağını çıkar. Kırmızı renkli vidalar var. Onları cihazla birlikte verilen tornavida ile sök. Kapak çıkacaktır zaten. Sonra o P990i yazan parçayı takıp vidala.
  • sağol teşekkürler
  • Kardeş vidaları çok fazla sıkma tavsiyemdir.
    Kapaklı kullanırsan daga güvenli olur ekran açısından.
    Ekran çok çabuk çizilir haberin olsun.
  • hocam ön kapak arıza yaptı onu tamire vericem film çekicekler..
    o olana kadar öyle idare edicez ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1860_h

quote:

quote:

Arkadaşlar ,

Yok mu bilen?

tema ve icon için:

önce gdesk yükle
    http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions
    .utz iler biten temayı yükle
    sonra gdesk i çalıştır Load design ve ya dizayn yükleden walkman 3.gdd adlı dosyayı seç, çalıştır
    -----------

aşağıdaki işlemler risklidir uygulamadan önce yedek almanı öneririm

dosyalara değiştirebilme izni vermelisin dost adlı uiq3 sever arakadaşımız daha önce anlatmış şu şekilde

Bu yöntem sayesinde telefonun içindeki dosyalarda değişiklik yapma devri başlamıştır. Çok kısa zaman içerisinde büyük gelişmeler olacak telefonlarımızda sıkı durun
    İndireceğiniz Dosyanın içinde Beni Oku dosyasında anlatım mevcut. Selametle dostlar.

Gerekli Malzemelerin hepsi burada;http://rapid--share.com/files/105147383/Uiq3_Gizli_Klasoerleri_A_ma.rar.html (--'leri sileceksiniz mâlum)

----ADIM 1----

Gerekli Malzemeler:
    1-SE pc suite
    2-apptrk.sis
    3-python-2.5.1
    4-win32-py2.5
    5-pyserial-2.2.win32
    6-1.py

----ADIM 2----

1.py dosyasını c:\'nin içine kopyalayın.

----ADIM 3----

-python-2.5.1
    -win32-py2.5
    -pyserial-2.2.win32

bunların hepsini kurun bilgisayarınıza.

----ADIM 4----

Telefonunuzu Pcsuite açıkken telefon moduyla bağlayın (usb ile)
    Driverlerı yüklenmiş olması lazım. İlk defa bağlıyorsunuz pcsuite yükler zaten.
    Sonra Denetim masasından Aygıt yöneticisini açın.
    Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında telefonunuzun Com Portlarını göreceksiniz.
    Sony Ericsson P990 Application Port (COM5)
    Sony Ericsson PC-Connect Port (COM6)

Eğer portlarda sırasıyla COM5 ve COM6 kullanılıyorsa herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.
    Eğer COM6 ve COM7 yazıyorsa portlarda 1.py dosyasını metin editörüyle açın
    ve ctrl+F ile "ser = serial.Serial(4) # I have COM5" yerini bulun. 4ü 5 ve 5 yazan kısmı 6 yapın. kaydedin.

----ADIM 5----

apptrk.sis dosyasını telefonunuza kurun.
    Telefondan programı çalıştırın.(Telefon Bilgisayara Bağlıyken)
    Connected yazısını gördüyseniz problem yok. Eğer görmediyseniz telefonda programın ayarlarından portu 1 yapın.

----ADIM 6----

windows tuşu+r kombinasyonunu kullanarak çalıştır'ı açın. cmd yazın enterlayın.
    C'ye çıkın. (üst klasöre çıkma komutu "cd.." dır.)
    1.py yazın enterlayın.
    close ,>End+Exit yazısı çıkıncaya kadar bekleyin.
    Yazı çıkınca her şey tamamdır.....

(VEYA HİÇ UĞRAŞMAYIN DİREK ÇİFT TIKLAYIN 1.py dosyasını =)

----ADIM 7----

Deneyelim. x-plore veya swissmanager ile c veya d'deki gizli klasörlere girmeye çalışın.
    Örneğin: Private, Logs vs...

NOT: BU YÖNTEM SADECE TELEFON BİLGİSAYARA BAĞLI İKEN ÇALIŞIR.
    AYNI KLASÖRLERE DAHA SONRA TEKRAR ULAŞMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAYIN. (TA
    BU KLASÖRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK KİŞİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR.
    FAZLA OYNAMAYIN TEL ÇÖKER =)
    ÇOK KISA ZAMANDA TELEFONUMUZDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLECEK.
    BEKLEYELİM VE GÖRELİM.

Hayırlı Uğurlu Olsun

Hazırlayan Bir -dost-

sonra

walkman player skin içinde ki dosyaları C:/private/102030CD/default/ içine kopyala x-plore dosya yönetici ile gönder

Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/images_wal.png --> C:/private/102030CD/default/

butons klasöründeki dosyaları
    --> C:/private/102030CD/default/ içine gönder

kapanış açılış sesleri ve resimleri için

açılış - kapanış

Walkman startup shutdown içindewki dosyaları telefonundakilerin yerine gönder ( kopyalamalarda değiştirilsin mi diye sorarasa ewet de )

Walkman startup shutdown /private/102030fd/ --> C:/private/
    Walkman startup shutdown /Sys/bin/system_animation_player.exe --> C:/sys/bin/
    Walkman startup shutdown /Sys/hash/system_animation_player.exe --> C:/sys/hash/

menü iconları için
    Icons/apps/ klasörü içindekileri
    c:/Resource/apps/ ile değiştir

ve telefonunu yeniden başlat
    skinleme bitmiştir

Eline sağlık , büyük ihtimalle cihazı yavaşlatacaktır bu işlem. Bir iki tema yükledim çok yavaşladı. Şimdi orijinal temayı kullanıyorum.
    Bir diğer sorunum da TomTom'u yükleyemedim , sis dosyası yok bu sitede. Onu nasıl yüklüyoru?

• quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

quote:

Youtube dan video izleyebiliyorsun arkadaşım.
    Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim.
    Telefonlar flash'ı desteklemediği için ; youtube aynı hizmeti m.youtube.com sitesinden telefonlar için veriyor.
    Bütün videoları arama yaparak bu verdiğim siteden izleyebilirsiniz w-lan ile çok kullanışlı oluyor.
    İnanmayanlar tıklasınlar ve arama yaparak izlesinler.
    İzleniyormu izlenmiyormu?

kardes ben her turlu kombinasyonu denedim fakat p990i de youtube videosu acamadım (m.youtube)

senın fw nın surumu ne acaba?
    birde izlerken baska bır camerayla cekıp youtube yuklersen bızde gorebılırız nasıl ızledıgını,
    ben izleyebilen bir p990i gormediimde..!

Ben ilk aldığımda cihazda eski firmware vardı. Ve wifi üzerinden m.youtube.com dan izleniyordu. Fakat güncelleme yapınca artık izlenmiyor.
    Bu sorunu çözmek için telefonun bölgesini XS++ ile değiştirip flashlamak gerekiyor. Onuda int. olmadığı için yapamıyorum tabii.

• quote:

Kardeş video çekip koyayım hiç gerek yok çünkü ben burda yalan söylemiyorum.
    Sorun yaşamak istemiyorsan eğer video ayarlarında önbellek olayı mı ne var onu max olarak ayarlaman lazım elle yani en yükseğe getirmen şart.
    He bende bazı wireless bağlantlarında sorun yaşıyorum video izlerken doğrudur ama genel olarak hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Benim telefonda izleniyor sizde izleyebilirsiniz sadece ayarlarınız doğru değildir.

valla kardes ben beceremedım,
    port ayarlarıyla falanda oynuyormusun??

ben aciyorum videoyu ekranda nota isaretı cıkıyo sadece ses de goruntude yok,
    baska izleme programı varmi?

• Kardeş bazılarında sorun var mesela Airties'dan bağlandığımda çok rahat video izleyebiliyorum.
    Ama sende haklısın çoğunda çalışmıyor video'yu istediğin yerde izleyemiyorsun.
    İlla bir sorun olucak zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

evet kardeş wap tan dolayıdır. nokia'dan hatırlıyorum. turkcell internet'i internet yap. ve izinli bağlantılarda 1. sıraya koy.

kardeş vediğin bilgi icin çook teşekürler cok makmule gecti, şimdi sorun yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 2 Mayıs 2008; 21:55:20 >
  • Ne yazık ki alamadım P990i makinamı..
    Satacak olan eleman yamuk yaptı
    Bursa'da olupta satacak olan varsa görüşebilirim..
  • quote:

Kardeş bazılarında sorun var mesela Airties'dan bağlandığımda çok rahat video izleyebiliyorum.
    Ama sende haklısın çoğunda çalışmıyor video'yu istediğin yerde izleyemiyorsun.
    İlla bir sorun olucak zaten.

valla modem us robotics,
    neyse ben takılayım n95 imle

skldm zaten p990i den ram cok dusuk
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.