Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ringstar

Arkadaşlar merhaba.
    Öncelikle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.bende p990i alamayı düşünüyorum malum fiyatı oldukça düştü teknosadan569 ytl ye sipariş alıyorlar.Dedim önce fromları bir gezeyim.Bu hem iyi oldu hem kötü.yaklaşık yarısnı okudum forumun.Kafam karman çorman oldu.şu soruların cevabını yanıtlarsanız çok sevinirim

1-Bir kaç yerde okudum boyası dökülüyormuş,hatta 2 günde alttan siyah renk çıktığını söyleyen var.Doğrumu?

2-Birçok sorunu okudum genelde ayar hatsından yani kullanımını bilmemekten kaynaklanıyor.Bunu yardımlarınızlada aşabilirim sorun değil.Ciddi düzeltilemeyen belli başlı bir bug varmı cihazda?

3-şebeke hatası veriyormuş genelde doğrumu?

4-malum pda larda düştü fiyatları özellikle pil ve ses sorununu sineye çekersen toshiba g500 filan var acaba ole bir şeymi düşünsem?

5-Daha önce sx1 kullandım.işlemcisi ondan damı yavaş.piman ettirecek kadar yavaşmı?

6-parayı dağ başlarında çalışarak zor kazanan biriyim, bu telefon beni 2-3 yıl götürürmü?

7-En önemli sorum: Alan arkadaşlar sizce alayımmı bu teli? yada başka modellerin fiyatını düşmesini mi bekleyim?

Cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...(veremeyenlerinde canları sagolsun :-))

1: doğru. kasa yaramaz.
    2: elle tutulacak pek sorun yok gibi. ama buda kişiye göre değişir. mesela ben yavaşlığından, ses düzeyinin az oluşundan, kasasından, pilinden şikayetçiyim. ama bu senin için sorun olmayabilir. sen müzik dinlemiyorsundur sesi problem etmez.
    3:hayır. öyle bir sorun yok
    4: şimdi (g500 değil 600 galiba) g600 ve p990i farklı cihazlar. mesela g600 modeli biraz daha basit normal tuş takımı bulunan bir cihaz. ama p990i dokunmatik ekranlı bildiğin klavye gibi özellikler bulunduran bir pda.
    nokia ve buna benzer normal sürgülü cihazların kullanımı daha kolay. p990i tek elle kolay kullanılmıyor.
    ama p990i deki ekran kimsede yok. nette çok rahat geziliyor. ama eksi yönleride var.
    5: sx1 kullanmadım.
    6: götürmez. bilader cihaz kibar, nazik bir cihaz. allah korusun taşa başa çarpar ekran gider hemen. ayrıca kasa hemen ciziliyor.
    7: tekrar alacak olsam almam. ama bu kişisel bir problem. belki sen memnun kalırsın.

biraz yorumlayayım.
    ben 6600 ve 6630 nokia fanatiği olarak ilk defa böle bir cihaz kullanıyorum. bayağı özelliği mevcut.
    mesela diğer nokialarda çoğu özelliği sonradan program takviyesi ile yapıyorsun. ama p990i de çoğu özellik yüklü. mesela arama engelleme programı.

sonra rehber yedekleme,
    kartvizit okuyucu,
    pdf görüntüleyici,
    office programı (full sürüm)
    kronometre
    rss okuyucu.

bu özellikler çoğu cihazda yok.
    ama ne kadar artı özellik varsa o kadarda eksik var.

• "green eyes" arkadaşım çok teşekkür edrim bilgilendirdiğin için.Her güzelin bir kusuru vardır ama anladım ki bu güzelin birden fazla kusuru var.Ben biraz daha beklemeye karar verdim.Teknoloji dünyası hızlı gidiyor belki kısa zamanda daha iyi bir pda edinirimSağlıcakla kal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar öndeki tuş takımlarını nasıl söküyoruz.ikinci el aldım.kutusu falan yok.teşekkürler

arka pil kapağını çıkardığında en alt 2 köşede vida göreceksin. cihazı kapadıktan sonra 2 vidayı UYGUN tornavida ile söktüğünde tuş takımı çıkıyor. çıkarttığında yerine ön tuş takımı için kapak var aynı mantıkla onu vidalıyorsun.

yanlız tornavida ve kapağı mevcut olması lazım. yok ise teknik servisten yada başka yerden temin edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

900 amperlik pil kullanan arkadaşlar piliniz ne kadar süre gidiyor
    birde daha 1000 üstü orjinal pil nerde bulurum bilen var mı ?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16035&productid=telcakserbst40

Gerçi p1 pili ama bizim cihazlarada uyuyor. Ben 2 aydır kullanıyorum. Yarım gün kadar daha fazla gidiyor. Ama cihaz pille tam uyumlu olmadığı için, şarj ederken %100 doldu desede fazladan bi yarım saat daha bekletmek gerekiyor. Yoksa şarjdan çıkarır çıkarmaz hemen şarj durumu %90 civarına düşüyor.

• pc suite ve sycronize turu programların hepsinihttp://www.sonyericsson.com/cws/support/products/softwaredownloads/p990i?cc=tr&lc=tr

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya3

merhaba arkadaşlar.
    bana p990i için pc suite lazım kendi cd mi kaybettim ne yaparım nasıl nerden temin edebilirim?
  • arkadaslar telefonun son versiyonu hangisi gunceleme yapmayalı baya oluyo nadirde olsa arasıra telefon takılıyo bataryayı cıkartıp takmam gerekiyo

TELEFON: cxc162037 R9F011
    BLUETOOTH CXC162058 R5A01
    DUZENLEYİCİ:CXC162036 R5A17
    CDA: CDA162007/1 R5A13
  • son guncelemeleri biraz once yaptım arkadaslar
    TEL: R9GA001
    BLU:R5A01
    DUZ: R6E28
    CDA: R6E28
  • p990i kılıf nerde var acaba silikon yada kristal kılıf karaköydeki kılıf shopa baktım

orsa kalmamış gelmesi belli değil istanbulda satan dükkanlar nede var

kılıf bulabileceğimiz dükkan,han,telefoncu varmı? kadiköy veya eminönü vs

mekanlarda arkadaşlar cevapları bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

900 amperlik pil kullanan arkadaşlar piliniz ne kadar süre gidiyor
    birde daha 1000 üstü orjinal pil nerde bulurum bilen var mı ?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16035&productid=telcakserbst40

Gerçi p1 pili ama bizim cihazlarada uyuyor. Ben 2 aydır kullanıyorum. Yarım gün kadar daha fazla gidiyor. Ama cihaz pille tam uyumlu olmadığı için, şarj ederken %100 doldu desede fazladan bi yarım saat daha bekletmek gerekiyor. Yoksa şarjdan çıkarır çıkarmaz hemen şarj durumu %90 civarına düşüyor.

teşekkür ederim

• arkadaşlar forumda telefonun üstündeki kapağı çıkartınca tuşların görevini anlatan resimli bir çalışma vardı arıyorum ama bulamadım sayfasını hatırlıyan varmı.
  • merhaba bayagıdır foruma ara vermiştim.bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.990 da kullanacagım basit resim işleme programı bakıyorum.sadece resim cevir ve contrast falan...programlar cok ama hangisi bu işi yapıyor bilmiyorum.
  • Arkadaşlar tele bir hafta önce yeni yazılım yüklettim serviste :
    Telefon:
    CXC 162037 R9G007
    Bluetooth:
    CXC 162058 R5A01
    Düzenleyici:
    CXC 162036 R6D23
    CDA:
    CDA 162008/67 R7A01

@telefondaki ara sıra çıkan hata mesajı giderilmiş,
    @artık radyo kullanırken reset atmıyor
    @bana sanki kullanılmadığı zaman ışığın otomatik sönmesi düzene girmiş gibi geldi.önce ışık bayağı bir geç sönüyordu.
    @bir haftadır hiç donma yapmadı ...
    Bir sıkıntısını görürsem yazarım...
    ~hala kapalı şarjda ışık açık kalıyor.ama dert değil açık şarjda ışık standart şekilde sönüyor. :)
  • ARkadaslar SOn yazılım Hangisi Herkez Farklı Birşey Demiş..?
  • meteor ben senin yüklediğin yazılımı ocak ayının son haftası yüklettim ama sms yazarken 70.karakterden sonra 2.sms e geçiyor bu olay sendede oluyormu acaba bu sorunu nasıl çözeceğiz?

not:türkçe karakter kullanmasan bile yine aynı fark etmiyor bu durum
  • bu telefonların ikinci ellini ne kadara alabilirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 28 Mart 2008; 15:02:27 >
  • Kutu iceriginin tam ,cihazin temiz olup olmamasina gore degisir.

Gittigidiyor vb sitelerde 350-450 ytl araligindaki fiyatlara satanlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Kutu iceriginin tam ,cihazin temiz olup olmamasina gore degisir.

Gittigidiyor vb sitelerde 350-450 ytl araligindaki fiyatlara satanlar var.

teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba

Ben P990i ile birlikte Jabra BT 125 bluetooth kulaklık kullanıyorum ve telefon görüşmelerinde herhangi bir problem yaşamıyorum.Fakat yabancı dil öğrenmek için mp3 formatında sesli hikayeleri malesef dinleyemiyorum yaptığım araştırma üzerine telefondaki AD2P adlı bir bluetooth protokolünün bulunduğu ve sadece bu protokolü sağlıyan kulaklıklarla kullanılabileceği bilgisini aldım hatta bizzatihi Jabra BT 8180 modelini deneyerek test ettim
    fakat problem fiyatı 200-230 YTL civarı bu tarz bir problemi başka bir tür çözümü varmıdır.

İlgilerinize ve emeğinize Saygılar

bbursuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbursuk

Arkadaşlar Merhaba

Ben P990i ile birlikte Jabra BT 125 bluetooth kulaklık kullanıyorum ve telefon görüşmelerinde herhangi bir problem yaşamıyorum.Fakat yabancı dil öğrenmek için mp3 formatında sesli hikayeleri malesef dinleyemiyorum yaptığım araştırma üzerine telefondaki AD2P adlı bir bluetooth protokolünün bulunduğu ve sadece bu protokolü sağlıyan kulaklıklarla kullanılabileceği bilgisini aldım hatta bizzatihi Jabra BT 8180 modelini deneyerek test ettim
    fakat problem fiyatı 200-230 YTL civarı bu tarz bir problemi başka bir tür çözümü varmıdır.

İlgilerinize ve emeğinize Saygılar

bbursuk

Baska bir cozumu oldugunu sanmiyorum,

Fakat ben fotografta gordugun,Motorola S9 Bluetooth kulakligi kullaniyorum,aldigim Motorola RIZR Z8 telefonun kutusunda cikti.P990i ile cok rahat kullaniyorum.Hatta filmleri izlerken bile cok iyi oluyor.

Yapabilecegin tek sey A2DP destekleyen yeni bir kulaklik veya bahsettigim Motorola S9 tarzi bir kulaklik alman.

Forumda asagidaki linkte 120 ytl na bahsettigim Motorola kulakligi satan biri var.Bir gun kullanilmis arastirirsan,daha uygun fiyata ebay vb sitelerden daha uygun fiyata bu kulakliklari bulabilirsin.
    http://64.233.183.104/search?q=cache:c_DPJh5mBbwJ:forum.donanimhaber.com/dukkan.asp%3Fmem%3D226207+motorola+S9+satilik&hl=en&ct=clnk&cd=2&gl=uk

• Bir Sorum Olucak Arkadaşlar

MS İ Çıkarıp Takınca VEya Telefonu Açınca Daha Önce Yüklediğim Tüm Programları Yükliyimmi Şeyi Çıkıyo Ne Yapıcam Çok Sinir Bişe.
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.