Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar p990i ailesine gecte olsa yeni katıldım.şu kadarını söyleyim muhteşem bir telefon.ram ın 64 olması nadiren sıkıntı yaratıyor ama önemli değil.262k büyük ekran çok hoş.el yazısı tanıma özelliği süper.gprs data sayacini bulamadım bu konuda yardim lutfen.95 sayfayı birden okumam güç ama çoğunu okudum .nete vodafon gprs üzerinden opera mini ivnternet browser ile giriyorum.opera gerçekten mükemmel.kendi internet browseri çok yavaş kullanmanızı tavsiye etmiyorum.208 mhz işlemcisi gerçekten güzel iş görüyor.işletim sisteminin symbian 9.1 (u.3 müydü devamı)olması bu işlemciyle bir avantaj sanırım.windows mobil işletim sistemi kullanan telefonlara 200 mhz işlemcinin yetmediğini bir çok defa okumuştum.
    eminim birçok kez yazılmıştır ama birde bende genel olarak.beğendiğim özelliklerini yazayım.

-Daha önceki telefonum olan sony ericsson k750i kadar seri ( bence 208 mhz işlemci yetiyorda artıyor bile)

-Kamerası 2.0 megapiksel autofokus ve makrolu.k750 i ninde kamera özellikleri aynıydı ama bunun fotoları bence daha güzel ve net .ben p990i de otofokus ve makroda netlik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

-el yazısı tanıma özelliği gerçekten muhteşem.rahatlıkla kullanabiliyorum.ancak ekranda bir deforme yaratır diye endişeliyim doğrusu.

-262 K geniş ve gösterişli ve dokunmatik ekranı muhteşem.renkler canlı ve parlak.(k750i ninkide 262k ama ekranı küçüktü.)

-ben ön kapanır tuş takımını çıkarıp kutusuna koydum.qvwert klavye hoş ışıklandırması ile bütün ihtiyaçlarıma cevap verebiliyor.biraz küçük ama tuşlamada bende bir sıkıntı yaratmadı.ancak klavyenin arka aydınlatmasını kontrol edebilecek bir proğram olsa pil performansına önemli katkı sağlardı.bu şekilde cihazın bütün özelliklerini full kullanabiliyorum.

-dikkatimi çeken bir noktada media playerinde bir ön yükleme özelliğinin olması.ön yükleme süresini belli aralıklar dahilinde değiştirebiliyoruz.ben arşivimdeki bütün 3gp formatlı film ve klipleri seri bir şekilde izleyebildim.bu sebeple 15 sn lik ön yükleme süresine müdahale etmedim

-sesi hakikaten k750i nin gerisinde kalıyor. volüm şiddeti ve netlik bakımından.ancak hoparlör değişirse belki düzelebilir diye düşündüm.kulaklık sesi beni tatmin etti açıkcası.ekolayzır ayarını mega basa çevirdim.

-şarj cihazı p990i yi seri bir şekilde şarj edebiliyor.k750i de öyleydi.bataryası bana rahat iki gün gidiyor.amperi yüksek bir batarya eminim bu süreyi 3 güne çıkarabilir.

p990i bedelinin hakkını bence sonuna kadar veriyor.ancak forumda bayağı şikayetler var bu telefon hakkında .fireware versiyonlarının farklılığından kaynaklanıyor büyük ihtimalle.şimdilik bu kadar... yalnız bu topic terkedilmiş gibi geldi bana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 1 Mart 2008; 20:00:26 >

• Arkadaslar p990i nin kulaklik seside radyo mp3 avi.3gp de hiç fena deyil k750i ile yarlslr Bu arada bu mesajl elyazlsl ile bir clrplda yazdım ancak zamanla daha iyi olacak, bu arada kimse soruma cevap vermemis.
  • p990 un en temel problemi yazılım desteğinin uiq3 arayüzü nedeni ile zayıf olması. birde makinenin fw sine müdahale edebileceğimiz bir yazılım bulunmaması bu sebeple orjinal fw ler kullanmak zorunda kalıyoruz. free ram miktarına müdahale edemiyoruz, tuş takımı ışığını ayarlayan sx1 deki dimmer tarzı bir prg yok ve flash playerda söz konusu değil.. kaba bir tel olduğunu söylememde gerekmez sanırım. bunlara rağmen seninde belirttiğini gibi artıları olan bi makine.
  • Harbiden burasi ıssız.su yazılımını güncelleyim diyorum.en son çıkan yazılımının çıkış tarihini ve kodlarını bilen varmı?
  • Biraz yardımcı olmaya çalışayım ama pek bişey bekleme

1- engellenemiyor diye biliyorum. ancak iletim raporu istemeyi kapatabilirsin
    2- e-buddy diye bir program var internette bulursun. basit bir program ama iş görüyor. profosyonel istiosan agile messenger var onu bulman lazım.
    3- maalesef hiç karşılaşmadım şimdiye kadar.
    4- halledilmiş :)
    5- mp3 seslerini mp3 gain miydi öle bi programla bilgisayardan arttırarak telefona atabilirsin. ama bence en iyi çözüm kulak içi kulaklık almak (walkman telefonlarda olanlardan ben kullanıyorum süper ses veriyor)
    6- öyle bir program vardı. ekran koruyucu olarak büyük dijital saat falan koyabiliyorsun. sanırım bu sitede vardı :http://uiq3.blogcu.com/
    7- halledilmiş =)
    8- maalesef yok... :(
    9- arabelleğe alamıyo olabilir veya zaman aşımına uğruyordur. internet tarayıcının ve online video oynatıcının ayarlarını bi kurcala vardı herhalde arabellek boyutu. zaman aşımına uğrama da vardı biyerlerde. sanırım o da wireless ayarlarındaydı. Biraz kurcala bakalım nolcak

hadi selametle....

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar bir kaç soru gerçi şu ana kadar hiç cevap alamadım ama..

1)mesaj iletim raporunda mesaj melodisi çalmasını nasıl engelleriz??uzun melodi koyunca çalıyor bir rapor için deli oluyorum
    2)avea ile msn hangi programı kullanıyorsunuz ve ayarlar nedir bir türlü bağlanamadım ben?
    3)harici video kayıt programı var mı videoları mp4 olarak kaydetsin?
    4)harici web gezinme programı var mı opera hariç? çünkü java kendisi---->>halledildi
    5)mp3leri normalden yüksek seste çalan bir program var mı??p910 da vardı bir program ismini hatırlamıyorum.lcg jukebox derdime derman olmadı
    6)ekran koruyucu olarak saat ayarlama yok mu?her saate bakmak için tuşlara basmaktan sıkıldım da?
    7)mesaj yazarken mesela D harfi yaptım hemen ardından E yapmam gerekti bekliyorum harfi geçsin diye..bir çözümü yok mu mesajda aynı tuşa hızlı basmak için? nokia da sağa doğru basmak yetiyordu mesela?----->>halledildi
    8)foto lara tarih ekleme yok mu??
    9)m.youtube.com da videolara giriyorum video oynatıcısı açılıyor bağlanılıyor diyor bir süre öyle bekliyor ve link çalışmıyor olabilir tekrar denensin mi diyor..neden acaba??

• zaten daha yazılım çıkmıyor dostum. sonyericsson çıkarmayacağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam. bi kere güncelle sonra bidaha uğraşma. zaten pcye takınca diyo en son yazılım zaten yüklü ( eğer en son yazılım yüklüyse telefonunda) istersen br kontrol et...
    quote:

Orjinalden alıntı: meteor_xxx

Harbiden burasi ıssız.su yazılımını güncelleyim diyorum.en son çıkan yazılımının çıkış tarihini ve kodlarını bilen varmı?
  • arkadaslar p990i ye p1i yada w960i firmware larını yüklesek sizce nasıl olur?
  • merhaba arkadaşlar.
    bana p990i için pc suite lazım kendi cd mi kaybettim ne yaparım nasıl nerden temin edebilirim?
  • sonyericsson.com.tr kurcala biraz burayı bulacaksın..
    quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya3

merhaba arkadaşlar.
    bana p990i için pc suite lazım kendi cd mi kaybettim ne yaparım nasıl nerden temin edebilirim?
  • ben de katılıyorum sana. doğru firmware i yüklersen çok sorun yaşamazsın,tek sorunu ram inin az olması ama dikkatli kullanırsan o da pek sorun yaşatmıyor,

quote:

Orjinalden alıntı: meteor_xxx

Arkadaslar p990i ailesine gecte olsa yeni katıldım.şu kadarını söyleyim muhteşem bir telefon.ram ın 64 olması nadiren sıkıntı yaratıyor ama önemli değil.262k büyük ekran çok hoş.el yazısı tanıma özelliği süper.gprs data sayacini bulamadım bu konuda yardim lutfen.95 sayfayı birden okumam güç ama çoğunu okudum .nete vodafon gprs üzerinden opera mini ivnternet browser ile giriyorum.opera gerçekten mükemmel.kendi internet browseri çok yavaş kullanmanızı tavsiye etmiyorum.208 mhz işlemcisi gerçekten güzel iş görüyor.işletim sisteminin symbian 9.1 (u.3 müydü devamı)olması bu işlemciyle bir avantaj sanırım.windows mobil işletim sistemi kullanan telefonlara 200 mhz işlemcinin yetmediğini bir çok defa okumuştum.
    eminim birçok kez yazılmıştır ama birde bende genel olarak.beğendiğim özelliklerini yazayım.

-Daha önceki telefonum olan sony ericsson k750i kadar seri ( bence 208 mhz işlemci yetiyorda artıyor bile)

-Kamerası 2.0 megapiksel autofokus ve makrolu.k750 i ninde kamera özellikleri aynıydı ama bunun fotoları bence daha güzel ve net .ben p990i de otofokus ve makroda netlik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

-el yazısı tanıma özelliği gerçekten muhteşem.rahatlıkla kullanabiliyorum.ancak ekranda bir deforme yaratır diye endişeliyim doğrusu.

-262 K geniş ve gösterişli ve dokunmatik ekranı muhteşem.renkler canlı ve parlak.(k750i ninkide 262k ama ekranı küçüktü.)

-ben ön kapanır tuş takımını çıkarıp kutusuna koydum.qvwert klavye hoş ışıklandırması ile bütün ihtiyaçlarıma cevap verebiliyor.biraz küçük ama tuşlamada bende bir sıkıntı yaratmadı.ancak klavyenin arka aydınlatmasını kontrol edebilecek bir proğram olsa pil performansına önemli katkı sağlardı.bu şekilde cihazın bütün özelliklerini full kullanabiliyorum.

-dikkatimi çeken bir noktada media playerinde bir ön yükleme özelliğinin olması.ön yükleme süresini belli aralıklar dahilinde değiştirebiliyoruz.ben arşivimdeki bütün 3gp formatlı film ve klipleri seri bir şekilde izleyebildim.bu sebeple 15 sn lik ön yükleme süresine müdahale etmedim

-sesi hakikaten k750i nin gerisinde kalıyor. volüm şiddeti ve netlik bakımından.ancak hoparlör değişirse belki düzelebilir diye düşündüm.kulaklık sesi beni tatmin etti açıkcası.ekolayzır ayarını mega basa çevirdim.

-şarj cihazı p990i yi seri bir şekilde şarj edebiliyor.k750i de öyleydi.bataryası bana rahat iki gün gidiyor.amperi yüksek bir batarya eminim bu süreyi 3 güne çıkarabilir.

p990i bedelinin hakkını bence sonuna kadar veriyor.ancak forumda bayağı şikayetler var bu telefon hakkında .fireware versiyonlarının farklılığından kaynaklanıyor büyük ihtimalle.şimdilik bu kadar... yalnız bu topic terkedilmiş gibi geldi bana ...

• arkadaşlar, şu sorulara acil cevap rica edeceğim....

1=) p990 ve turkcell hazırkart kullanan arkadaşlar bir telefon görüşmesinden sonra veya mesaj attıktan snra turkcellden otomatik kalan kontür bilgilendirme mesajı gelir. bu mesaj p990da malesef en son cümlesi gözüküyor kapak kapalı iken..basına gitmek icin hic bir tus çalışmıyor ve kapağı açmam gerekiyor görebilmem için..aynı olayı yaşayıpta çözüm üreten varmı?
    2=) 2. sorum maçlarda GSM şirketleri ücretsiz hücre mesajı yolluyor.ben p990 da ayar yaptığım halde bana mesaj olarak bu bir türlü gelmedi..nerde hata yapıyor? olabilrm yada açtığım halde nerede çıkıyor bu mesajlarda göremiyorum??
    3=) mesajlar otomat bellek kartamı kayıt olur? olmazsa nasıl yedeklerim?
    acil cevap iyi olur : ) kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 11 Mart 2008; 23:01:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cackler

arkadaşlar, şu sorulara acil cevap rica edeceğim....

1=) p990 ve turkcell hazırkart kullanan arkadaşlar bir telefon görüşmesinden sonra veya mesaj attıktan snra turkcellden otomatik kalan kontür bilgilendirme mesajı gelir. bu mesaj p990da malesef en son cümlesi gözüküyor kapak kapalı iken..basına gitmek icin hic bir tus çalışmıyor ve kapağı açmam gerekiyor görebilmem için..aynı olayı yaşayıpta çözüm üreten varmı?
    2=) 2. sorum maçlarda GSM şirketleri ücretsiz hücre mesajı yolluyor.ben p990 da ayar yaptığım halde bana mesaj olarak bu bir türlü gelmedi..nerde hata yapıyor? olabilrm yada açtığım halde nerede çıkıyor bu mesajlarda göremiyorum??

BİR BİLEN YOK MUUUUU ???????

• 1- Turkcell kullanmıyorum bilmiyorum
    2- Ya numarayı yanlış girmişsindir ya da aktif edememişsindir. Aveada takır takır çalışıyor...
    3- Mesajlar sanırım tel hafızasına kaydoluyor. Yedeklemek için programlar mevcut. sanırım birinin adı best message storer idi... Azcık bak kesin bulursun...

quote:

Orjinalden alıntı: cackler

arkadaşlar, şu sorulara acil cevap rica edeceğim....

• cackler hücre mesajı olayı bendede var gelmiyor hatta mekan yer bilgisi(kadiköy,ümraniye,taksim beşiktaş gibi) bile yazmıyor tcelde
    telsim ve aveada böylemi acaba ? kullananlar cevap yazabilirlermi
    -2 ay önce yeni fw attırdım kvk dan ama telefon 70den sonra 2.mesaja geçiyor ne yapmam lazım ayarlarını denedim olmuor yinemi servise gideceğim tuhhh yardım ederseniz sevinirim bu arada kvk daha bakmıyacakmış Sony Ericsson,lara doğrumu?
  • ya abiler ben bu temalar hakkında yardım istiyecegim ikonları degişik temalar yüklemeye çalışıyorum ama bir sürü dosya acılıyor bu tür temaları nasıl kuruyoruz bilen bir usta acıklıyabilirmi
  • 990i mde lisanlı gps yazılımı arıyorum yardımcı olacak arkadas varmı?royaltek gps receiver kullanıyorum.
  • program
    http://rapid-share.com/files/68129802/TTN6_UIQ3...DH.rar

haritalar
    http://rapid-share.com/files/68564684/TTN_TR_650_MAP...DH.part1.rar
    http://rapid-share.com/files/68557584/TTN_TR_650_MAP...DH.part2.rar

Gerekli işlemler rar arşivinin içinde. Şifre: condor

alıntıdır arkadaşlar. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
    aradaki - leri silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 16 Mart 2008; 11:52:06 >

• merhaba arkadaslar bende bir problem cıktı teli açtıgımda bozuk diye bir uyarı geliyor ve tel acılmıyor ne yapmam gerekiyor
  • telefonu actiginda cikan mesajı tam olarak yazarsan daha kolay anlayabilirdik telefonun problemini(ve hangi aşama da mesaj çıktığını hiç mi açılmıyor yoksa offline olarak açılma imkanı var mı gibi?...muhtemelen yüklediğin programlardan birini yarattığı problem onu çıkan mesajdan anlayabilirsen memory stick'ten silme ile kurtarabilirsin veya son çare tekrar firmware yükleyip tertemiz telefona kavuşmak ancak umarım telefon rehberini ve diğer tel hafızasında olan dataları yedeklemişsindir....saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: sismayy

merhaba arkadaslar bende bir problem cıktı teli açtıgımda bozuk diye bir uyarı geliyor ve tel acılmıyor ne yapmam gerekiyor
  • tesekkur ederim ilginize .bu kombinasyonu deneyen varmı.....? Dogru calısıyormu?cunku daha once bir kac progs yukledim cihazı kilitledi.Bilgisi olan arkadas varsa yazabilirmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

program
    http://rapid-share.com/files/68129802/TTN6_UIQ3...DH.rar

haritalar
    http://rapid-share.com/files/68564684/TTN_TR_650_MAP...DH.part1.rar
    http://rapid-share.com/files/68557584/TTN_TR_650_MAP...DH.part2.rar

Gerekli işlemler rar arşivinin içinde. Şifre: condor

alıntıdır arkadaşlar. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
    aradaki - leri silin

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.