Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevki_alkan -- 22 Şubat 2008; 23:52:24 >
  • zxc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevki_alkan -- 22 Şubat 2008; 23:53:24 >
  • Arkadaşlar Bu Kumanda Programı Çalışıyor Mu ?

http://rapid-share.com/files/92644615/Psiloc_Total_ir_Remote_UIQ_3.0.rar

(aradaki -'yi kaldırın)
  • + telefonun yeni sanırım öncelikle hayırlı olsun
    temaları bilgisayara indirdikten sonra zipli dosyaların içindekileri çıkar onun için uzt uzantılı dosyayı telefonuna at daha sonra telefondan o dosyayı kur fakat bağzı temalar resimlerinde gördüğün şekile sokmak için g desk ismind bir program kurman gerekiyor
    + ben telefonda im+ kullanıyorumfena değil fring inde iyi olduğu söyleniyo fring de internete bağlandığında sesli görüşme yapma imkanında varmış bu programları önceki sayfalarda bulabilirsin
    + internete wlan bağlanmak için kablosuz ağ olan bir modemi öncelikle telefonda hesap oluşturman lazım yani direk bağlanamıyorsun hesabı nasıl oluşturacağın da önceki sayfalarda bulabilirsin sanırım bir iki sayfa önce görmüştüm
    + birde bluetooth üzerinde bilgisayarın üzerinden bağlana biliyormuşsun şimdi ben ona uğraşıyorum valla bana yardımcı olacak adam bulamadım sana iyi şanslar
    quote:

Orjinalden alıntı: sevki_alkan

merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemesseniz sevinirim

+ temadan başlayalım zip olarak indiriyorum sonra telefona atıyorum ama tanınmayan format diyor
    + birde msn proğramı yüklemek istiyorum hangi proğramı yüklemeliyim en iyisi sorunsuzu hangisi ve nasıl yüklerim
    + telefonumdan internete girmeye calışıyorum bir arkadaşım bana bağlantılar/kablosuz lan /vlanı etkinleştir ve tarat dedi buraya kdar tamam sonrasında internete girmeye çalıştığımda sonucu hatsı veriyor ve beni sinir ediyor

yardımlarınızı bekliyorum ama anşalır bişekilde yazarsanız sevinir nerden ne yapmalıyım gibi size çok teşekür ediyorum telefona sadece mp3 atmayı biliyorum gerisini siz düşünün

• +evet telefonu yeni aldım teşekürler ama mp3 özelliğinden başka bir özelliğini kullanamadım :)

peki bu proğramı nasıl yükleyeceğim pc suite bana yardımcı olacakmı _?
    bu proğramı nerden bulurum_?
  • Arkadaşlar biliyorum bu wifi sorunu baya tartışıldı ama benim merak ettiğim bir konu var. wifi den bağlanınca GPRS simgeside aktif oluyor.Acaba usulu bumu yoksa telim GPRS uzerinden mi bağlanıyor?
  • anlamanın en kolay yolu; dünya işaretinin üstüne tıklayıp hangi bağlantıyla bağlandığını görebilirsin!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupper20

Arkadaşlar biliyorum bu wifi sorunu baya tartışıldı ama benim merak ettiğim bir konu var. wifi den bağlanınca GPRS simgeside aktif oluyor.Acaba usulu bumu yoksa telim GPRS uzerinden mi bağlanıyor?

merak etme bişey olmuyo bende başta cok senın gıbı dusunmustum ,usulu bu!!!

• Arkadaşlar merhaba, Bizim P990i için hala Tv kumanda programı çıkmadımı aranızda böyle bi programa sahip olan varmı
  • arkadaşlar wayfinder earth beta yı yükledim çok huşuma gitti dünyanın heryeri avcunuzun içinde birnevi google eart te syılabilir sokaklar caddler önemli yerlerbile unutulmamış tavsiye edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevki_alkan

+evet telefonu yeni aldım teşekürler ama mp3 özelliğinden başka bir özelliğini kullanamadım :)

peki bu proğramı nasıl yükleyeceğim pc suite bana yardımcı olacakmı _?
    bu proğramı nerden bulurum_?

mp3 yüklerken uyguladığın yolu program veya tema yüklerkende kullanabilirsin sadece telefonda atacağın dosya farkediyor ben genelde other dosyasına atıyorum daha sonra telden kuruyorum
    pc suite programını se nin kendi sitesinde bulabilirsin
  • P990i nasıl bir cihaz sesi nasıl , alınabilecek güncel bi cihaz mı , sorunlu bir telefon mu herkes farklı farklı sorunlar yazmış ?
  • yaklaşık 1 haftadır fırsat buldukça tüm sayfaları okudum ve bayağı bir bilgi sahibi oldum şimdi sıra denemelere geldi
    son sayfayı bitirene kadar hiç bişi yüklemedim malum tel şu an sorunsuz ve gayet kullanışlı
    şimdi ilk işim bir yedek alıp verdiğiniz programları tek tek denemek olacak umarım sorunsuz yükler ve kullanırım
    bu 3 cü p serisi tel gayette memnunum küçücük alette muhteşem yetenekler var herkese tavsiye ederim
    keşke pil süresi biraz daha uzun olabilseydi + rami arttırılabilseydi işte o zaman mükemmel ötesi bir tel olacakmış
    herkese iyi forumlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

P990i nasıl bir cihaz sesi nasıl , alınabilecek güncel bi cihaz mı , sorunlu bir telefon mu herkes farklı farklı sorunlar yazmış ?

""""şahsi düşüncem"""

cihazdaki özellikler başka hiç bir cihazda yok. ama tekrar alırmısın desen düşünürüm.
    çünkü ram'ı ses düşüklüğü ve klavye kullanılabilirliği sıkıntılı. yani normal tuş takımı gibi değil. ve ramı bu cihaz için yetersiz kalıyor. web'de büyük sayfaları açarken hata verdiği oluyor. sesi sony ye hiç yakışmıyor. diğer telefonlar müzük telefonu diye geçiyor ama bu cihaz sesi çok paspal.

haa aklıma gelmişken pilde yetersiz kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 26 Şubat 2008; 12:19:18 >
  • arkadaşlar
    ben butun ayarları yapmama ragmen yinede baglanamıyorum hala
    işyerindeki şifreleme kodu wpa
    bunu giriyorum
    şifreyide giriyorum ama yinede bağlanılamıyor yazıyor?

acaba fabrika ayarlarına gerimi dönsem?
  • arkadasla yaklaaik 3 hafta kadar once bir hata oldu ve ekran koruyucu ayararini yapmama ragmen aktif hale gelmiyor. acaa neden olabilir. yatrdimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

Arkadaşlar merhaba, Bizim P990i için hala Tv kumanda programı çıkmadımı aranızda böyle bi programa sahip olan varmı
  • valla 90 küsur sayfayı okudum sonunda muvaffak oldum:)
    tskler butun herkese..
  • SELAMLAR BENDE P990İ VAR BİR TÜRLÜ UPDATE YAPAMIYORYM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEM TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar bir kaç soru gerçi şu ana kadar hiç cevap alamadım ama..

1)mesaj iletim raporunda mesaj melodisi çalmasını nasıl engelleriz??uzun melodi koyunca çalıyor bir rapor için deli oluyorum
    2)avea ile msn hangi programı kullanıyorsunuz ve ayarlar nedir bir türlü bağlanamadım ben?
    3)harici video kayıt programı var mı videoları mp4 olarak kaydetsin?
    4)harici web gezinme programı var mı opera hariç? çünkü java kendisi---->>halledildi
    5)mp3leri normalden yüksek seste çalan bir program var mı??p910 da vardı bir program ismini hatırlamıyorum.lcg jukebox derdime derman olmadı
    6)ekran koruyucu olarak saat ayarlama yok mu?her saate bakmak için tuşlara basmaktan sıkıldım da?
    7)mesaj yazarken mesela D harfi yaptım hemen ardından E yapmam gerekti bekliyorum harfi geçsin diye..bir çözümü yok mu mesajda aynı tuşa hızlı basmak için? nokia da sağa doğru basmak yetiyordu mesela?----->>halledildi
    8)foto lara tarih ekleme yok mu??
    9)m.youtube.com da videolara giriyorum video oynatıcısı açılıyor bağlanılıyor diyor bir süre öyle bekliyor ve link çalışmıyor olabilir tekrar denensin mi diyor..neden acaba??

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.