Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar şu videoyu izleyinde p990i de o 4 tane ikon nasıl değiştiriliyor bi fikri olan varsa söylesin

http://www.youtube.com/watch?v=lKZbRBiA1H8&NR=1
  • bide rotate me programını kurupta kullanabilen varmı içinizde???
  • yaw kızmayın kusurada bakmayın ama bu temayı ben bi türlü yapamadım..
    netten tema indiriyorum zip in içinde birden çok resimler vs falan var..forumda hangi sayfada olduğunuda bilmiom okumuştum ama unuttum..bir şeyin sonuna utz falanmı yazıoduk...biri aydınlatırsa beni çok sevinecem...
  • arkadaslar web tarayıcını ilk sayfasını değiştirebileniniz varmı ? kılavuzda ilk sayfa ana sayfa olur diyor ama ben istediğim bi sayfayı yapamadım nedir problem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

arkadaşlar banada bir şifreleme programı bulabilirmisiniz acaba ??? şimdiden teşekkürler

http://www.ozmena.com/ericsson/sony-ericsson-p990cilar-buraya-135169.html
    p990i ile ilgilı tüm programlar burda

• quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

Arkadaşlar opera miniyi indirip kurdum.
    Lakin internete bağlı olduğum halde internet bağlı değil,
    ayarlarınızı kontrol edin ediyor.Oysa tel.nun browseri ile intrenete girebiliyorum ama opera ile neden giremiyoruz.Yine birşeyleri eksik yapıyoruz galiba...

bende bı sorun yok bugun ındırdı sorunsuz calısıyo
    http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_p990/
    bıde burdan dene ıstersen

• quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

yaw kızmayın kusurada bakmayın ama bu temayı ben bi türlü yapamadım..
    netten tema indiriyorum zip in içinde birden çok resimler vs falan var..forumda hangi sayfada olduğunuda bilmiom okumuştum ama unuttum..bir şeyin sonuna utz falanmı yazıoduk...biri aydınlatırsa beni çok sevinecem...

yazmıyosun zaten utz olarak ındırıyosun ve hafıza kartına atıyosun ,olustuduğun tema klasorune mesela ,ama blutut landa atabılırsın sms olarak ordanda ustune tıkla kurulur....
    http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-p990p990i-themes/1/
    burdada temalar istediyın kadar ....

• selam arkadaşlar formun önceki sayfalarından birinde bulduğum aşağıdaki ayarları kurmaya çalışıyorum fakat sıra ikinci maddeki işlemlere gelince benim bilgisayarımda böyle bir menü yok o yüzdende yapamıyorum birde bilgisayardan telefona bağlantı isteği gönderdiğim zaman bağlantı kurulamadı telefon başka bir cihaz tarafından kullanılıyor diye bir uyarı geliyor acaba içinizden bana yardımcı olacak birileri yokmu? şimdi den teşekkürler

Orjinalden alıntı: taken21

birde evinde kablosuz modem olmayan arkadaslar üzülmesin. cünkü bluetoothtan nete girebilirsiniz.
    gerekli olan sadece asagida verdigim ayarlar

Bluetooth Pan bağlantı ayarları:

1)bilgisayarınızdaki bluetooth yazılım konfigurasyonu bölümüne girilerek burdaki �Ağ bağlantısı (network access)� altındaki �diğer cihazların bu bilgsayara bağlanarak internet/LAN girişine izin ver� (Allow other devices to access the Internet/LAN via this computer) seçilir/işaretlenir.

2)
    a) Eğer bilgisayarınız internete direk bağlıysa Denetim masası-Ağ bağlantıları kısmında internete bağlı olan ağ aygıtınızın (network adapter) özelliklerine girerek � internet bağlantısı paylaşımı �internet connection sharing� bölümü altında �gelişmiş� sekmesine girilir buradan �diğer ağ kullanıcılarının bu bilgisayardan internete girmesine izin ver� (Allow other network users to connect through this computer�s Internet connection) seçilir.
    b) Eğer bilgisayarınız kablosuz yönlendirici/bağlantı noktası ile internete bağlanıyorsa, denetim masası/bağlantı noktaları bölümünde, LAN adaptörü ve Bluetooth LAN adaptörleri aynı anda seçiler, sağ tıklayarak �bağlantıları köprüle� (Bridge Connections) seçilir. Bir süre sonra hem LAN hem de Bluetooth LAN adaptörleri �Ağ köprüsü (Network Bridge) olarak görünecektir. �Ağ köprüsü� üzerine sağ tıklanır ve �özellikler�e girilir. Burada �TCP-IP� seçilip �özelliklere tıklanır. Router tarafından size verilen IP adresinin DNS/gateway tarafından routeri gösterdiğinden emin olun.
    Örnek olarak; köprünün IP�si 192.168.0.5, subnet mask 255.255.255.0 ve Gateway/DNS 192.168.0.1 (router IP�si) olmalıdır. (rakamlar örnektir)

Sony Ericsson konfigürasyonu
    1)Telefondan internet hesapları-yeni hesap-bluetooth internet (PAN) seçilir
    2)Ekranın üstünde yazan �BT yerel bağlantı (PAN)� yazısına tıklanarak TCP-IP seçilir ve buradan �IP yapılandırması� seçilir ve Ipv4 seçilir. Buraya bilgisayarınızın IP adresi menzilindeki IP numarası yazılır (örn; 192.168.0.10). Gateway ise routerinizi göstermelidir (örn: 192.168.0.1) ve Netmask bilgisayarınızın subnet�i ile aynı olmalıdır (255.255.255.0) bunlar girilince kaydedilir.
    3)Tekrar TCPIP-IP DNS adresi seçilir ve Ipv4 seçilir, buradan birincil adres olarak router/dns server IP seçilir (tekrar 192.168.0.1) ve kaydedilir.
    4)Aynı yerde �roller� kısmında �istemci � erişim noktası� (client-access) seçilir kaydedilir.
    5) Hesabı gruplarda �internet� içerisine kaydedip sırasını �1� yaparız.

• quote:

Orjinalden alıntı: uraltay85

bide rotate me programını kurupta kullanabilen varmı içinizde???

ben forumda kuranı görmedım dostum ......

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i
  • dostum o sadece o dildeki telefonlarda oluyomuş. ben o olayı çok inceledim indirdim falan sadece polish dilindeki telefonda olduğu yazıyo içindeki dosyada. insanlar uğraşsa diğer diller için de geliştirirler de uğraşan yok...

quote:

arkadaslar şu videoyu izleyinde p990i de o 4 tane ikon nasıl değiştiriliyor bi fikri olan varsa söylesin

http://www.youtube.com/watch?v=lKZbRBiA1H8&NR=1

• quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

quote:

bide rotate me programını kurupta kullanabilen varmı içinizde???

ben forumda kuranı görmedım dostum ......

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i

ya ben kurdum ama yatay ekran özelliğine basınca çalışmıo

• ayrıca P990_DPY_Generic_World2_CDA162007-2_R6E28 güncelleme dosyasını buldum. bunu xs++ programı ile nasıl telime yükleyebilirim içinde bir sürü dosya var ayrıca generic world1 de elimde bukunmakta ??
  • merhaba arkadaslar.forumun coğunu okudum ama göremedim.p990 için klasörlere şifre koyma programı var mı?bu samsunglarda d820,d900 de flan var şifreyi girmeden klasörü acamıyoruz bunun gibi bi program.şimdiden teşekkürler
  • konu susmuş... yok mudur yardımcı olabilecek acemilerin elinden tutacak kimse !?
  • arkadaşlar teli ben 2. el aldım pc suite programı olan varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

arkadaşlar teli ben 2. el aldım pc suite programı olan varmı..

http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/p990i/sonyericssonpcsuiteforsmartphones1333?cc=tr&lc=tr

burdan güncel pc suıt programını indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar bir kaç soru gerçi şu ana kadar hiç cevap alamadım ama..

1)mesaj iletim raporunda mesaj melodisi çalmasını nasıl engelleriz??uzun melodi koyunca çalıyor bir rapor için deli oluyorum
    2)avea ile msn hangi programı kullanıyorsunuz ve ayarlar nedir bir türlü bağlanamadım ben?
    3)harici video kayıt programı var mı videoları mp4 olarak kaydetsin?
    4)harici web gezinme programı var mı opera hariç? çünkü java kendisi
    5)mp3leri normalden yüksek seste çalan bir program var mı??p910 da vardı bir program ismini hatırlamıyorum.lcg jukebox derdime derman olmadı
    6)ekran koruyucu olarak saat ayarlama yok mu?her saate bakmak için tuşlara basmaktan sıkıldım da?
    7)mesaj yazarken mesela D harfi yaptım hemen ardından E yapmam gerekti bekliyorum harfi geçsin diye..bir çözümü yok mu mesajda aynı tuşa hızlı basmak için? nokia da sağa doğru basmak yetiyordu mesela?
    8)foto lara tarih ekleme yok mu??

teşekkürlerrr...

güncelll

• quote:

quote:

arkadaşlar bir kaç soru gerçi şu ana kadar hiç cevap alamadım ama..

1)mesaj iletim raporunda mesaj melodisi çalmasını nasıl engelleriz??uzun melodi koyunca çalıyor bir rapor için deli oluyorum
    2)avea ile msn hangi programı kullanıyorsunuz ve ayarlar nedir bir türlü bağlanamadım ben?
    3)harici video kayıt programı var mı videoları mp4 olarak kaydetsin?
    4)harici web gezinme programı var mı opera hariç? çünkü java kendisi
    5)mp3leri normalden yüksek seste çalan bir program var mı??p910 da vardı bir program ismini hatırlamıyorum.lcg jukebox derdime derman olmadı
    6)ekran koruyucu olarak saat ayarlama yok mu?her saate bakmak için tuşlara basmaktan sıkıldım da?
    7)mesaj yazarken mesela D harfi yaptım hemen ardından E yapmam gerekti bekliyorum harfi geçsin diye..bir çözümü yok mu mesajda aynı tuşa hızlı basmak için? nokia da sağa doğru basmak yetiyordu mesela?
    8)foto lara tarih ekleme yok mu??

teşekkürlerrr...

güncelll

tam olarak bu soruların cevaplarını bende 2 3 forumdan arıyorum ama kesin bi cevap bulamadım.. umarım burdan birileri yardımcı olur..

• arkadaslar forumun coğunu okudum ama göremedim.p990 için klasörlere şifre koyma programı var mı??bu samsunglarda d820,d900 de flan var şifreyi girmeden klasörü acamıyoruz bunun gibi bi program..forumun hızı kesilmiş heralde yazanlar azalmış!!yine de bilen biri varsa ve gönderirse cok sevinirim..
  • Core Player for UIQ 3

Offers wide range of supported formats, nice GUI, media library
    and even streamed media playback.
    Also offers support of latest technologies as H.264 and podcasting.

Audio formats:
    MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Video formats:
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

Image formats:
    JPEG*, BMP, GIF, PNG

Container formats:
    Matroska, AVI, PS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM

http://file*beam.com/61d5509221197b1751218531a0e0eedd

* işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 19 Şubat 2008; 18:25:03 >

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.