Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir senedir Tomtom navigator 6 programini kullaniyorum,cokta memnunum.Islemleri dogru yaptigin takdirde herhangi bir sorun cikmaz.

Fakat lisans icin cihazinin imei sine ozel, pc de birkac islem yapman lazim.
  • merhaba arkadaşlar P990i'mi alalı 1 hafta oldu.fakat anlayamadığım birşey var kapak açıkken mesaj yazdğımda 70 karakterden sonra 2. mesaja geçiyor.fakat kapak kapalıyken yazdığım mesajlarda 160 karakterden sonra 2. mesaja geçiyor.bunun sebebi nedir bilen arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaslar teknosadan aldıgım p990i mi garanti için nereye yollayacagım bilen var mı ? Jog dial da sorun var da servise yollamam lazım ...
  • tele format atmak için bilgilerimi yedeklemiştim format atıp bilgileri geri yüleme yaptıktan sonra tel kapanıp açıldı ve bozuk diye bir mesaj geldi ekrana iptal secenegini secince kapanıo telefon yani hiç bir şekilde açılmıyor nasıl halledebillirm bu sorunu
    quote:

Orjinalden alıntı: MB2006

telefonu actiginda cikan mesajı tam olarak yazarsan daha kolay anlayabilirdik telefonun problemini(ve hangi aşama da mesaj çıktığını hiç mi açılmıyor yoksa offline olarak açılma imkanı var mı gibi?...muhtemelen yüklediğin programlardan birini yarattığı problem onu çıkan mesajdan anlayabilirsen memory stick'ten silme ile kurtarabilirsin veya son çare tekrar firmware yükleyip tertemiz telefona kavuşmak ancak umarım telefon rehberini ve diğer tel hafızasında olan dataları yedeklemişsindir....saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: sismayy

merhaba arkadaslar bende bir problem cıktı teli açtıgımda bozuk diye bir uyarı geliyor ve tel acılmıyor ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: hc_tr

Arkadaslar teknosadan aldıgım p990i mi garanti için nereye yollayacagım bilen var mı ? Jog dial da sorun var da servise yollamam lazım ...

Nasıl bir sorun var? Çok sık mı kullanıyordunuz?
  • ya benımde bikac sorum var
    opera yı kullanırken video sayfasına girdigimde kendi web tarayıcısına yonlendirip opera kapanıyor ve yeniden girdigim yerelere girmek zorunda kalıyorum?

cogu videoyu acamıyorum
    bellege kayıt diyor sonra tık yok

baska bi web tarayıcı kullanan varmı?

radyosunun ses ayarı cok düsük
    mp3lerde biraz daha iyi

birde benim versiyon

telf
    cxc162037 r9g007
    bluetooth
    cxc162058 r5a01
    düzenleyici
    cxc162036 r6d23
    CDA
    cda162008/67 R7a01

EN SON VERSİYON BUMUDUR YOKSA DAHA YENİSİ VARMI YUKLEMEM GEREKEN

CUNKU FRİNGİ YUKLEMEYE CALISIYORUM
    AMA SUREKLİ VERSİYON HATASI VERİYOR

SİMDİDEN TSKLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: cackler

arkadaşlar, şu sorulara acil cevap rica edeceğim....

1=) p990 ve turkcell hazırkart kullanan arkadaşlar bir telefon görüşmesinden sonra veya mesaj attıktan snra turkcellden otomatik kalan kontür bilgilendirme mesajı gelir. bu mesaj p990da malesef en son cümlesi gözüküyor kapak kapalı iken..basına gitmek icin hic bir tus çalışmıyor ve kapağı açmam gerekiyor görebilmem için..aynı olayı yaşayıpta çözüm üreten varmı?
    2=) 2. sorum maçlarda GSM şirketleri ücretsiz hücre mesajı yolluyor.ben p990 da ayar yaptığım halde bana mesaj olarak bu bir türlü gelmedi..nerde hata yapıyor? olabilrm yada açtığım halde nerede çıkıyor bu mesajlarda göremiyorum??
    3=) mesajlar otomat bellek kartamı kayıt olur? olmazsa nasıl yedeklerim?
    acil cevap iyi olur : ) kolay gelsin.

bu sorun tamamen çözüldü sanırım sizde deneyin başka bir kardeş forumdan alıntıdır daha ben denemedim ama yarın deneyeceğim

türkcell içindir avea ve vodafona ayarları siz yapın kodları yazın tamamdır

menü>araçlar>denetim masası>mesajlar>alan bilgisi menüsüne girdim.

bilgi sekmesindeki "hücre bilgisi" ve "alan bilgisi" seçeneklerini işaretledim.

kanallar bölümünde sim kartı taktığımda otomatik olarak aktif olan 1, 50, 55 no'lu vb kanalları kontrol ettim.(bende hepsi işaretli)

aynı pencerede pencerenin üstündeki ek seçenekler okuna tıklayıp "dil ayarları"nı seçtim. oraya girince ingilizce ve türkçeyi işaretledim ve ayarları kaydedip çıktım.

daha önce dediğim gibi bende mekan bilgisi gözükmüyor ve maç sonuçları falan gelmiyodu, bu değişiklikleri yaptıktan sonra bütün bilgiler gelmeye başladı.

• slm arkadaslar telefon kapalıyken format atabiliyormuyuz daha öncede yazdım ama bir cevap alamadım telim acılmıyor şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sismayy

slm arkadaslar telefon kapalıyken format atabiliyormuyuz daha öncede yazdım ama bir cevap alamadım telim acılmıyor şu anda

Arkadasim format degilde,cihazinda en son firmware yuklude olsa, firmware uptade ni tekrar yuklemeyi dene.

Sorununa care olabilir.
  • Selam arkadaşlar şimdi benim p990ide şöyle bir sorun var. hergün şarj etmek zorunda kalıyorum.normalde şarj ettikten sonra dört gün kullanıyordum. Şimdiyse bir gün zor gidiyor. Bu olay başıma geldikten sonra mesajlardada sorun çıktı. mesajlar zamanında gelmiyor.telefonu tamamen kapatıp tekrar açınca tüm mesajlar ard arda geliyor. iki gün telefonu kapatmayım iki gün hiç mesaj gelmiyor yani.

Şimdi update etmeyi deneyeceğim yalnız mesajları nasıl yedekleyebilirim. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

ya benımde bikac sorum var
    opera yı kullanırken video sayfasına girdigimde kendi web tarayıcısına yonlendirip opera kapanıyor ve yeniden girdigim yerelere girmek zorunda kalıyorum?

cogu videoyu acamıyorum

mp3lerde biraz daha iyi

birde benim versiyon

telf
    cxc162037 r9g007
    bluetooth
    cxc162058 r5a01
    düzenleyici
    cxc162036 r6d23
    CDA
    cda162008/67 R7a01

SİMDİDEN TSKLER
  • quote:

quote:

ya benımde bikac sorum var

cogu videoyu acamıyorum

mp3lerde biraz daha iyi

birde benim versiyon

telf
    cxc162037 r9g007
    bluetooth
    cxc162058 r5a01
    düzenleyici
    cxc162036 r6d23
    CDA
    cda162008/67 R7a01

SİMDİDEN TSKLER

Son versiyonu kullanıyorsun. Daha dün akşam denedim (güncelleme) en son versiyon diyor.

• selamlar,

telefonuma fring yükledim fakat bsadece gprs ile çalışabiliyorum.wireless ta bozuk istek türü bir mesaj alıp ,test connectionu bir türlü geçemiyorum
    yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: osarlak

selamlar,

telefonuma fring yükledim fakat bsadece gprs ile çalışabiliyorum.wireless ta bozuk istek türü bir mesaj alıp ,test connectionu bir türlü geçemiyorum
    yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır

Fring i bilmem ama Skype en az 3g ve wifi hizindaki baglantilari destekliyor.Fring de Skype nin altarnatifi olduguna gore,gprs i kullanarak bu programi kullanamazsin.

Yasadigin sorunun nedeni bu bence.
  • p990i de sevdiğim birisinin sesini kaydetmeye yarayan program var mı? yada bilgisayara data kablosuyla bağlıyken de kullanabileceğim programda olur...
  • arkadaşlar p990i 352/288 videoları neden oynatamıyor samsungun 1.3 kameralı modelleri çatır çatır çekip oynatıyor ama p990i oynatmıyor neden bu sorun p1 dede mi var acaba ? yoksa p990i maximum 352/288 videoları çekemiyor ondanmı?

352/288 videoları k790i w900i w850i k610i k850 k550i,n95,n82,n81,n80,n90 açtı
    bilginize yeni fwlerde oynatırmı??
  • 900 amperlik pil kullanan arkadaşlar piliniz ne kadar süre gidiyor
    birde daha 1000 üstü orjinal pil nerde bulurum bilen var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Öncelikle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.bende p990i alamayı düşünüyorum malum fiyatı oldukça düştü teknosadan569 ytl ye sipariş alıyorlar.Dedim önce fromları bir gezeyim.Bu hem iyi oldu hem kötü.yaklaşık yarısnı okudum forumun.Kafam karman çorman oldu.şu soruların cevabını yanıtlarsanız çok sevinirim

1-Bir kaç yerde okudum boyası dökülüyormuş,hatta 2 günde alttan siyah renk çıktığını söyleyen var.Doğrumu?

2-Birçok sorunu okudum genelde ayar hatsından yani kullanımını bilmemekten kaynaklanıyor.Bunu yardımlarınızlada aşabilirim sorun değil.Ciddi düzeltilemeyen belli başlı bir bug varmı cihazda?

3-şebeke hatası veriyormuş genelde doğrumu?

4-malum pda larda düştü fiyatları özellikle pil ve ses sorununu sineye çekersen toshiba g500 filan var acaba ole bir şeymi düşünsem?

5-Daha önce sx1 kullandım.işlemcisi ondan damı yavaş.piman ettirecek kadar yavaşmı?

6-parayı dağ başlarında çalışarak zor kazanan biriyim, bu telefon beni 2-3 yıl götürürmü?

7-En önemli sorum: Alan arkadaşlar sizce alayımmı bu teli? yada başka modellerin fiyatını düşmesini mi bekleyim?

Cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...(veremeyenlerinde canları sagolsun :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringstar -- 21 Mart 2008; 16:21:44 >

• arkadaşlar öndeki tuş takımlarını nasıl söküyoruz.ikinci el aldım.kutusu falan yok.teşekkürler
  • güzel telefon alacam yakında
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.