Şimdi Ara

PACİFİC RİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trailer ından , hikayesinden gördüğüm kadarıyla baya güzel film efektleri yetip artıyor zaten
    beyler sinemalardan çıkalı baya oldu, bu filmin hala altyazısı yok sitelerde?
    yani 1 haftadır sinemaya yeni girmiş filmlerin bile altyazısı var bunun yok?
    birde internete ne zaman düşer bu film ? kötü ts ler le cam lar la izlenmez heralde bu film?

benim için senaryo-oyunculuktan çok aksiyon-efektler-savaş-3d önemlidir benim için (senaryo da önemlide saydıklarım biraz önde sadece) ve trailer ını izlediğimde zaten en sevdiğim film olmuştu zaten sinemasına gitmediğim için baya pişmanlık duyuyorum. ve hergün bakıyorum nete düştümü diye yok ve ne zaman çıkar sizce?

• Ev sineması sisteminiz vs yoksa bu filmi sinemada izlemelisiniz. O efektler, sahneler sinemada bambaşka oluyor. Tüm filmleri evde izleyen biri olarak iyi ki sinemada izlemişim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros

Ev sineması sisteminiz vs yoksa bu filmi sinemada izlemelisiniz. O efektler, sahneler sinemada bambaşka oluyor. Tüm filmleri evde izleyen biri olarak iyi ki sinemada izlemişim dedim.

sinemadan kaltı işte de kamera çekimi izlemek iyi olmaz herhalde?
  • Aman hocam sakın sinema çekim izlemeyin. Filmi mundar edersiniz :) En iyisi bir süre kaliteli bir sürümünün çıkmasını bekleyin o zaman
  • Blu-ray diski çıkmadı daha 15 ekimden sonra çıkacakmış ki ancak o zaman ripleri düşer.
  • Sinemada izleyemedim ben de merakla bekliyorum bu filmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.