Şimdi Ara

PACİFİCDE FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onglarda sp farm yapıyoruz ve bize arkadaş lazım...uzun sure online kalabilecek arkadaslar...eger kendiside kararlı bi playersa premiumu sp ticketi ile bekliyoruz...olmasada sorun değil farm yaptıgımz için lwl ortalamasını dusurecek adam lazım :) :) :) partye adam arıyoruz yani...ilgilenenler burdan ulaşsın ltfen

• bize katılacak arkadaslar ise kendilerini gercekten iyi bi arkadaslık ortamı bulacaklarından suphe etmesinler...saygılı bi şekilde eğlenerek oyun oynamak isteyen ciddi playerları özellikle aramızda görmek istiyoruz
  • 10lvl den sonra atarsiniz
  • neyi neyden atarız anlamadım?
  • çakma Flowshy

Ben katılabilirim bi konuşalım
  • evet çakma flowshy xD oyunu bıraktıktan sonra bu nick hosuma gitti diger oyunlardada bu nicki kullandım buradada bu nickle aldım kullanıcı adını...eğer ciddiysen pm ini bekliyorum cya__
  • Sp kasacak charın adı ney?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizi kasacak mi yoksa sp farm yapan charların adı mı?

NOT:acaba bu adamda kim falan diyebilirsiniz...eğer pacificde gecen sene oynayan arkadaslar varsa ben theagentzero...araştırıp öğrenebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 21 Haziran 2009; 14:03:30 >
  • Sizi kasacak olan charın bnde pacificte oynuyorumda tanıyorummu diye sordum :)

edit:theagentzero dediğin char blade idi dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 21 Haziran 2009; 14:05:10 >
  • HANDSOME_41 kasacak...senin nick ne acaba?
  • Leb23ron ile oynuyodum 2 senedir takas ettim charı şuan _H4RM4NC1_ ile oynuyorum pacificten vazgeçmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 21 Haziran 2009; 14:06:20 >
  • hmm seni hatırlıyorum belki sende hatırlıyosundur...theagentzero bende...sattım onu öss var diye...bloodstorm unionundaydın glba sen degilmi gecen sene

silk aldım pre bascam oyuna giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 21 Haziran 2009; 14:08:44 >
  • 2 senedir HeR0Turks deyim snn charı biliorm tanışmışlığımız yok blade char sadece onu hatırlıyorum :)
  • o char bendeyken glavier di yeni sahibi blader yaptı galiba bırakmıs charda hiç ilerleme yok....NEYSE KONU DAGILDI...YOK MU ARKDASLAR BİZE KATILACAK KİMSE YA :( :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.