Yeni servere geçeceğim için pacificteki bankamı ve guildimi satmaya karar verdim. Resimdede görüldüğü gibi 5d sos garment male set - 4 level guild - tablet- element -25m gold - vigor ve scrollar var Ayrıca 8d eu ve china itemde bulunmakta Fiyat olarak önerilerinizi bekliyorum Baya ucuza elden çıkarmak istiyorum
yalnız elementlerle gelicek para bile 50 YTL rahat rahat eder hayırlı satışlar
keske venıce serverınde olsan pufff
Arkadaşlar fiyatı 50ytl olarak belirledim Havale ücretide alan şahısa aittir. Bana göre ucuz fakat size pahalı gelirmi bilmem
Evet yokmu hala talip ?? Arkadaşlar bu set sadece 50 ytl kaçıran üzülür benden sölemesi Orda tam tamına 50m goldluk element var! Hadi up up
hocam ben elden almak isterim hangi ilden oynuyon biraz düşünmeliyim
hocam ben elden almak isterim hangi ilden oynuyon biraz düşünmeliyim
Iğdırda ancak elden verebilirim Bir yakının veya arkadaşın varsa burda oda olur Diğer durumlarda hesaba havale geçerli
yok alıcamda havele işiyle alamam bir kerede aldım adam kazıkladı üstüne alınmada biraz korkuyorum para gitmişti ama neyse olsun bırak sana iyi satışlar inş. satarsın çok güzel eşyalar
Ok canını fena yakmışlar senin Neyse sorun değil hade yokmu başka gönüllü ? Up up
quote:
Orjinalden alıntı: BabyOwned
Ok canını fena yakmışlar senin Neyse sorun değil hade yokmu başka gönüllü ? Up up
quote:
Goldu ayrı satma imkanın yok mu?
Alacağın gold miktarına bağlı 25m goldum var nakit eğer daha fazla istiyorum dersen elementi felan satar düzeltirim bişiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme