Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratgokce

Merhaba. Bu bilgisayarı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda bluetooth'u kullanmadığım için kapattım. Geçenlerde bir cep telefonu bağlantısı için açmak istedim. Ama nereden açacaımı hatırlayamadım. Menüleri karıştırdım bulamadım, kullanım kitapçığında da bilgi yok bu konuda.

Bluetooth un nerden açılıp kapandığını söyleyebilecek bir arkadaş var mı?

Kolay gelsin...

f2 veya fn tuşuyla birlikte f2
  • sezgin91 bılmıyorum bende 1gr kasma olmadı ekran kartı drıver hıc dokunmadım eğer belkı sen bır aralar dıyorlardı kasma oluyor felan bır alt surumunu yukleyın diye ben hıc kurcalamadım full cozunurlukte oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: muratgokce

Merhaba. Bu bilgisayarı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda bluetooth'u kullanmadığım için kapattım. Geçenlerde bir cep telefonu bağlantısı için açmak istedim. Ama nereden açacaımı hatırlayamadım. Menüleri karıştırdım bulamadım, kullanım kitapçığında da bilgi yok bu konuda.

Bluetooth un nerden açılıp kapandığını söyleyebilecek bir arkadaş var mı?

Kolay gelsin...

f2 veya fn tuşuyla birlikte f2

Oldu şimdi. Sağol vanhelsingson.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

sezgin91 bılmıyorum bende 1gr kasma olmadı ekran kartı drıver hıc dokunmadım eğer belkı sen bır aralar dıyorlardı kasma oluyor felan bır alt surumunu yukleyın diye ben hıc kurcalamadım full cozunurlukte oynadım

heralde packert bell in sitesindeki driveri kurup bir deniycem, ama önce laptoptaki tüm drvleri kaldırmam lazım, uğraşayım biraz bakaim, demek HD5650 crysisi full ayarlarda kastırmıyor, ama hocam sen 1600x900 çözünürlükte extrem olarakmı oynadın yoksa hight olarakmı oynadın, onu bi yazarsan..
  • extrem olarka kaldırmaz yaw abartmayın o kadarda sonucta laptop bu
  • Arkadaşlar bende lm98 kullanıcısıyım, görüntülü konuşmaya çalıştığımda sesim karşı tarafa cızırtılı gidiyor, bazen ne dediğim bile anlaşılmıyor ve yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyorum. Mikrofonun bozuk olduğunu düşünüyorum, böyle bir sorun yaşayan ya da bir fikri olan var mı?
  • denetim masasından ses ve realtek hd audio ya bak,ayarlar falan kurçala işte..
  • arkadaşlar sesinin yetersizliği dışında bi sorun çıkarmadı 200 tk yalnız dün d tuşu takılmaya başladı zor basıyor şu an bile zorlanıyorum:)tuşu çıkarayım dedim takamassam diye vazgeçtim klavyede böyle bi sorunla karşılaşan var mı ne yapmalıyım?keşke pb tuş takımını böyle yapmasaydı diyorum ama her laptop da olan şey harici bi klavye alayım dedim kablosuz hiç olmazsa onla oynarım oyunu bu sefer de oyun için önerilmiyor kablosuz klavye kısacası ne yapmalıyım?:)
  • arasına birşey kaçmış olabilir kardeş, oyüzden sıkışıyor olabilir,elektik süpürgesini kullan ama dikkatli ol..
  • elektrik süpürgesini kullanırken hortumun ağzını tuslara carptırma 200tk modeli var bende ctr ve fn tusunu yuttu makınadan zarzor cıkardım
  • peki cd veya dvd okuma sorunu var mı örneğin bi film cdsini okuyor ama pc ye kopyalamak istediğimde izin vermiyor masaüstü pc de deniyorum o kaydediyor bazen okuma da bile problem çıkıyor bu sorun win 7 den mi kaynaklanıyor dvd rom mu bozuk bir de tuşu temizlemek için çıkarmam mı gerkiyor sonra takabilir miyiz:)acil cvp lütfen
  • bende aldgımdan berı normal klavye kullanıyorum benımde del tusunda bır sısmelık var acıkcası klavyeden pek haz almadım LS 44 gıbı klavye olsaydı dıyecek bıse bulamıyacaktım ıce bastık altı dolu tam ıstedgım cınsten
  • dvdrw biraz yavaş ve çok sesli çalışıyor, geçen cdrw müzik cdsi yapacaktım neroda cd yazdırma sırasında yarıda takılıp hata veriyordu baya uğraştım, şimdi nero son version kuracam bir deniyim bakalım nasıl..
  • beyler genelde oyun amaçlı kullanacağım bir klavye mouse önerir misiniz?(set halinde olabilir)amacım klavyeyi daha fazla zorlamamak elimde kalcak:)bir de malum nortonun süresi bitti hangi antivirüsü kullanmalıyım?
  • Başka bilgisayar kullanıyorum ama sordukların marka model ile ilgili olmadığı için cevaplamak istedim.

Klavye: http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kl_5up-qtr-q-kablolu-multimedya-slim-klavye/productdetails.aspx?I_ID=21127

Mouse( Oyun için): http://www.hepsiburada.com/Liste/a4-tech-xl-760h-lazer-oyuncu-mouse/ProductDetails.aspx?productId=bs1371&categoryId=52

Mouse'u gidip alacaksan bimeks'de vardı 2 tane daha. Netten alırım diyorsan var zaten bir sürü sitede.

Antivirüs olarak da Microsoft Security Essential kullanabilirsin. Sistemi kasmadan güzel koruma sağlar. Sistemine göre kendi sitesinden indir diğer sitelerden indirme güvenlik için. Ekstra olrak da Comodo Firewall kullanabilirsin. Sistemin tam güvenli bir hale gelir. Yalnız Comodo olur olmadık şeye izin ister ilk başlarda. Birer kere verince izinleri hatırlayıp daha sonra sormuyor. Comodo Firewall sayesinde bilgisayarına sızması muhtemel zararlı içerikler, saldırılar engelleniyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: sefa150

beyler genelde oyun amaçlı kullanacağım bir klavye mouse önerir misiniz?(set halinde olabilir)amacım klavyeyi daha fazla zorlamamak elimde kalcak:)bir de malum nortonun süresi bitti hangi antivirüsü kullanmalıyım?

• sağolasın arkadaşım önerdiğin klavye ucuz kullanışlı bişeye benziyor yalnız mouse biraz pahalı geldi:)başka önerebileceğin bi mouse var mı veya set?
  • Bu eski kullandığım mouse. Gayet güzel eli yormayan bi mouse. Oyunlarda da kullanabilirsin Ama oyun için düşünüyorsan önce önerdiğim mouse'u almanı tavsiye ederim çok güzel bir alet

http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-jud-00007-optical-mouse-200/productdetails.aspx?I_ID=48546

• kablosuzu önermez misiniz genellikle pes falan oynarım bazı klavyelerin de 3 tuş sorunu var bikaç kablosuz set baktım 65 70 civarı microsoft logitech ama güvenemiyorum oyunda kopmalar yaşanır mı kullanışlı olur mu bilmiyorum kararsız kaldım...
  • Ben kablosuz mouse'ları sevemedim bi türlü. Çünkü çok oyun oynadığım için bir de pilli falan bitiveriyordu saçma sapan bi yerde öyle kalıyordun eli boş. O yüzden kablolu daha iyi. Bir de kablolu olunca tepki süresi daha hızlı oluyor. Tuşa bastığın anda algılıyor. Diğerinde bu geç sürüyor. Geç dediğim 3-5 saniye değil tabiki. Milisaniyelerden bahsediyorum O yüzden mouse çok kullandığın oyunlar oynuyorsan kablosuz alma derim. Diğer türlü önerdiğim mouse'lar güzel.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.