Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar bana acil packard bell tm98 uyumlu 5gb dayanıklı ucuz ve az ısınan bir ekran kartı lazım çünkü her oyun oynadığım özelliklede codmw2 falan oynadığımda hep kapanıyor ya lütfen yardım edin özellikleri:interl i3 inside tm windows 7 nvidia gt 420 geforce cuda 1gb (sorun ekran kartında zaten yukarıda belirttiğim özellikelrde bi ekran karı varsa lütfen söleyin çünkü acil lazım ve illada 5 gb olması gerekmez ama 2 gb den aşağı olmasın) ne yapmalıyım acil yardım edin

• ya kardeşler şimdi sizden bazı ricalarım olacak lütfen elinizden ne geliyorsa yapın bende size eyer para isterseniz vereyim ama şimdi ben ilk önce aranızda HACKER varmı diyecem çünkü faceme giremiyorum lütfen yardım edin acil allah rızası için ve bide lütfen şunuda halledin codmw2 mp ye giriyorum nat a bakıyorum onu nasıl open yapacam onada bi yardımcı olun ama isden isteğim bunları acil olarak yerine gitirin parası ne ise verecem lütfen codmw2 ci ler ve aranızdaki hackerler varsa tabi rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

arkadaşlar. laptopuma gazoz döküldü. hiç bir sorun yok. ancak tuşlarda yapışkanlık yaptı ve klavyeyi kullanmak eziyet oldu. tuş takımını nasıl sökebilirim fikriniz var mı?

Arkadaşlar mantar tuş takımı çok hassas ayrıca araları açık olduğu için küçük cisimler vs. giresi ve bunların çıkartılması çok sorun yaratabiliyor.Ben çözümü klavyenin olduğu bölüme streç naylon film çekerek buldum touchpadide kapsayacak şekilde üzerine komple streç naylonu çektim ve bilgisayarın köşelerinden düz bir halde bantladım şuanda çok rahatım tek sorun yazı yazarken naylonun hışırhışır sesler çıkarması ama beni pekte rahatsız etmiyor böylelikle muhafaza edebiliyorum tuş takımını, naçizane önerimdir uygulamak isteyen olabilir diye paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerled

quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

arkadaşlar. laptopuma gazoz döküldü. hiç bir sorun yok. ancak tuşlarda yapışkanlık yaptı ve klavyeyi kullanmak eziyet oldu. tuş takımını nasıl sökebilirim fikriniz var mı?

Arkadaşlar mantar tuş takımı çok hassas ayrıca araları açık olduğu için küçük cisimler vs. giresi ve bunların çıkartılması çok sorun yaratabiliyor.Ben çözümü klavyenin olduğu bölüme streç naylon film çekerek buldum touchpadide kapsayacak şekilde üzerine komple streç naylonu çektim ve bilgisayarın köşelerinden düz bir halde bantladım şuanda çok rahatım tek sorun yazı yazarken naylonun hışırhışır sesler çıkarması ama beni pekte rahatsız etmiyor böylelikle muhafaza edebiliyorum tuş takımını, naçizane önerimdir uygulamak isteyen olabilir diye paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar.

kardeşim iyi yapmışsın;
    bende geçen gün tuş takımının arasındaki pislikleri temizlemek için süpürge tutuyordum; aklıma veriyim süpürgenin ince başlığını taksaydım temizliyorda ne güzel; ama ben başlığını takmadan temizliyordum ki bir anda N harfi kayboldu; hemen durdurdum falan süpürgenin torbasını çıkardım arıyorum buldum takmaya çalışıyorum ama bişeyler eksik diğer tuşlara bakınca bi şeffaf parça daha eksik olduğunu anladım; dedim onuda buluyim bi saat daha süpürge torbasının içinde tozun içinde aradım buldum, yine takmaya çalışyorum ama olmuyor neden parçanın 2 köşesinde dil var biri kırılmış tam tutmuyor şu an arkası kalkık bir şekilde duruyor. 2 ay öncede zaten ayrı bi klavye almıştım EVEREST beyaz slim modeli onunla idare ediyoruum artık.

bu klavyeyi yaptırabileceğimiz bi bilgisayarcı bi yöntem falan biliyorsanız bekliyorum teşkkürler...(manisa)

• ARKADAŞLAR hdD deKİ PB YE AİT RECOVERY BÖLÜMÜNÜ SİLDİM. ŞİMDİ FABRİKA AYARLARINA DÖNMEK İSTİYORUM ELİMDE 3 TANE RECOVERY CDSİ MEVCUT CDLERİ olUŞTURMUŞTUM ALLAHTAN FAKAT İLK CDYİ TAKINCA '' FAIL TO FORMAT DİSK 0 PARTITION 1'' HATASI ALIYORUM. HDD DE YENİDEN RECOVERY BÖLÜMÜ NASIL OLUŞTURABİLİRİM YADA RECOVERY CDLERİ İLE NASIL YÜKLEME YAPABİLİRİM ACİL YARDIM LÜTFEN
  • Benim LM98 ilk aldığım haline göre baya bi performanstan düstü. format atmama ragmen düzelme olmadı. counter strike 1.6 da bile kasıyo suan. daha ii oyunlarda da asırı ısınmadan 5 dk içinde kendini kapatıyo pc . bu sorunu benden baska yasayan varmı ??? ya da bunun cözümünü bilen biri var mı ??? yazılımsal olabilirmi, mesela ati nin yeni sürüm güncellemelerinden filan... (ACİL YARDIM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran1005

Benim LM98 ilk aldığım haline göre baya bi performanstan düstü. format atmama ragmen düzelme olmadı. counter strike 1.6 da bile kasıyo suan. daha ii oyunlarda da asırı ısınmadan 5 dk içinde kendini kapatıyo pc . bu sorunu benden baska yasayan varmı ??? ya da bunun cözümünü bilen biri var mı ??? yazılımsal olabilirmi, mesela ati nin yeni sürüm güncellemelerinden filan... (ACİL YARDIM)

ekran kartı driverinı komple kaldırıp tekrar son sürümü indirip kur,vardır mutlaka bir katakulli..
  • quote:

Benim LM98 ilk aldığım haline göre baya bi performanstan düstü. format atmama ragmen düzelme olmadı. counter strike 1.6 da bile kasıyo suan. daha ii oyunlarda da asırı ısınmadan 5 dk içinde kendini kapatıyo pc . bu sorunu benden baska yasayan varmı ??? ya da bunun cözümünü bilen biri var mı ??? yazılımsal olabilirmi, mesela ati nin yeni sürüm güncellemelerinden filan... (ACİL YARDIM)

Gelişmelerden haberdar eyle bizi hocam güncelleme yaptın mı şuankki durum nedir ve başka problem yaşayan arkadaşlar var mı ?
  • quote:

quote:

Gelişmelerden haberdar eyle bizi hocam güncelleme yaptın mı şuankki durum nedir ve başka problem yaşayan arkadaşlar var mı ?

Ben daha önceden atinin sitesinden driver indirip kurdum fakat bil. da yüklü olan driverde çözünürlük 1600x900 iken yeni indirdiğim sürümden sonra 1600x900 çözünürlük seçeneği ortadan kalktı en fazla 1280x800 oluyordu böyle bir problem yaşayan oldumu yoksa ben biryerde hatamı yapımoyur :S

• Beyler bu pc kafayı yedi klavye aşırı hassas mesela arama motorunda yazı yazıyoruz örneğin yazının sonuna geliyorum imleç başa dönüyor yazdığım yazı allak bullak oluyor mouse aşırı hassas fifa 2011 bile kasmaya başladı.Bir de windows media playerda netteki videolarda eklenti sorunu var 32 bit uyumsuz gibi bir uyarı alıyorum video izleyemez oldum.Valla pcden pişman oldum desem yalan olmaz.Aynı sorunları yaşayan var mı yardımcı olun lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa150

Beyler bu pc kafayı yedi klavye aşırı hassas mesela arama motorunda yazı yazıyoruz örneğin yazının sonuna geliyorum imleç başa dönüyor yazdığım yazı allak bullak oluyor mouse aşırı hassas fifa 2011 bile kasmaya başladı.Bir de windows media playerda netteki videolarda eklenti sorunu var 32 bit uyumsuz gibi bir uyarı alıyorum video izleyemez oldum.Valla pcden pişman oldum desem yalan olmaz.Aynı sorunları yaşayan var mı yardımcı olun lütfen...

virüs var kardeşim pcde tarama yaptırman lazım
  • quote:

quote:

quote:

Ben daha önceden atinin sitesinden driver indirip kurdum fakat bil. da yüklü olan driverde çözünürlük 1600x900 iken yeni indirdiğim sürümden sonra 1600x900 çözünürlük seçeneği ortadan kalktı en fazla 1280x800 oluyordu böyle bir problem yaşayan oldumu yoksa ben biryerde hatamı yapımoyur :S

hata yapıyorsun kadeşim, ati driverinı komple kaldırıp tekrar uygun olanı yükle

• beyler cok acil cevap almam gerekn bir konu var. recovery yapacam şimdi fakat d nin kalmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü?
  • FAIL TO FORMAT DİSK 0 PARTITION 3 nedir bu sorun ya kafayı yedirtecek bu bilgisayar bana.

yok olmuyor, D yi komple sildim sadece C sürücüsü var suan bilgisayarda gene aynı hatayı alıyorum. Ne olacak bilmiyorum format atsam driverlerin hepsini bulamamaktan korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 29 Ocak 2012; 20:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

FAIL TO FORMAT DİSK 0 PARTITION 3 nedir bu sorun ya kafayı yedirtecek bu bilgisayar bana.

yok olmuyor, D yi komple sildim sadece C sürücüsü var suan bilgisayarda gene aynı hatayı alıyorum. Ne olacak bilmiyorum format atsam driverlerin hepsini bulamamaktan korkuyorum.

sorunun ne kardeş senin, bilgisayar açılırken hatamı veryor nedir?
  • recovery yapamadım gitti, normal format attım suan fn tuslarının görselleri çalışmıyor. örneğin caps lock açık mı kapalı mı bilemiyorum. veya fn+f2 basınca sadece wireless acılıp kapanıyor o menü çıkmıyor. vs..

kart okuyucuda çalışmıyor driverini yükledim sitesinden ama olmadı. anlayacağınız recovery sırasında o hata yı aldım hala da alıyorum olmuyor.
  • quote:

recovery yapamadım gitti, normal format attım suan fn tuslarının görselleri çalışmıyor. örneğin caps lock açık mı kapalı mı bilemiyorum. veya fn+f2 basınca sadece wireless acılıp kapanıyor o menü çıkmıyor. vs..

kart okuyucuda çalışmıyor driverini yükledim sitesinden ama olmadı. anlayacağınız recovery sırasında o hata yı aldım hala da alıyorum olmuyor.

driverların hepsini kurduğundan emin ol, bios güncellemesi yap, birde driverları sıryala kurman önemli ve birini yükledikten sonra pc yi tekrar başlat ,hepsini birkerede kurma problemler cıka bilir, önce anakart sonra intel driver vs..
  • Arkadaşlar Win7 ultimate 64 bit kurmak için format attım fakat ekran kartını kuramıyorum hiçbir şekilde! 2 adet standart vga var ve ben hiç bir gelişme sağlayamıyorum. atinin kendi sitesinden ve packard bellin kendi sitesinden güncel driverleri denedim ama olmuyor? varmı çözüm bulan birisi?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44hr-609tk-ls44-core-i5-2430m-24ghz-8gb-ddr3-750gb-17-dvdrw-2048mb-hd6650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58470

• hiç format atıpda bunu yapabilen yok mu?

caps lock açık mı kapalı mı veya ses seviyesini gösteren ekrana gelen görseller gelmiyor bunun driverini nasıl bulabilirim?
  • quote:

hiç format atıpda bunu yapabilen yok mu?

caps lock açık mı kapalı mı veya ses seviyesini gösteren ekrana gelen görseller gelmiyor bunun driverini nasıl bulabilirim?

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download

LM98 modelini seçip Launch Manager indiriceksin Application'dan
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.