Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya da bir joystick oyun kolu alıp onunla mı idare edeyim?
  • Yeni BİOS çıkmış version 1.26 (hdd kopyalama ve taşınabilir usb hdd dosya aktarım hızında artış olduğunu farkettim )

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 22 Temmuz 2011; 17:17:17 >
  • yaw bu klavyeye bir ton saç felan girdi cımbızla cıkartıyorum şaka gibi, bu klavyeyi değiştirme yolunu bilen var mı? yenisini alsamda taksam.

birde ekranı kapattıgımda, yada şöyle söyliyim ekranın alt kısmında packard bell yazaın kısmın tam arkasına cok hafif bastırdıgımda çartır çutur kırılma sesi gibi ses gelmeye başladı bi deneyin bakıyım ses cıkacam mı sizde.
  • kronik
    elektrik süpürgesinin kademe ayarı varsa düşük devire getir ve öyle klavyedeki saçları temizleyebilirsin, çok fazla arttırırsan tuşla yerinden çıkabilr
    birde bu modelin bit üst modeli var hd 6650 ekran kartlı olan ,vatanda satılıyor şu an, onun klavyesinde boşluk yok, servise bir sor onlada düz klavye vardır belki..
  • kronik
    benim kapaktan öyle bir ses gelmiyor şimdilik kapatıp bastrdığımda falan denedim de.belki darbe falan almış olabilir seninkisi?
    bir de şu yeni bios güncellemesi açılış hızını arttırır mı acaba?yavaş açılıyor gibi gelmeye başladı bu ara benimki.yani mozilla yı açıp net kullanımına hazır olma süresi biraz fazla gibi hissediyorumbu açılış ve hazır olma hızını arttırmak için yapabilceğim neler var acaba?yardımcı olabilcek birleri varsa çok sevinirim...
  • Arkadaşlar laptopun wireless ından genel olarak memnun musunuz?...şahsen laptopun şu ana kadar tek şikayetçi olduğum nokta wireless performansı....aynı yerden eşimin ve 2 arkadaşımın laptopları güzel güzel nete girebilirken 100tk giremiyor...biri toshiba diğer ikiside acer laptopların...modemin olduğu odada çekiyor ama salona geçince çekmiyor alet...ve sadece arada mutfak var.....herkes nete girebilirken(özelliklede herkesin laptop ını denettirdim:)) , bizim alet bağlanamıyor....acaba benim mi bilemediğim birşey var, yada wireless çekişini yükseltmek mümkün müdür ekstra donanıma girmeden?v.s...modem zoom x6
  • benim arada iki oda var ama ben modemi salona koydum pencerenin yanına hiç bir porblem yaşamadım evin heryerinden çekiyor, modemi açığa almak önemli, kıyıya köşeye tıkıştırınca cekmeye biliyor bu wireless hepsinde öyle.
  • Mrb arkadaslar bnm ekran kartıyla bi sorunum var.. İnternette video izlerken ya da face de yazısırken birden bire ekran 10 sn donuyo ve sonra kararıp acılıo ve ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' yazısı cıkıyo karsıma.. bunun belli bi sıklıgı yok , bazen uzun süre hiç olmuo bazen ardarda oluo.. Oyun oynarkende hiç karşılasmadm.. Googledan baya bi arastırdm ama sorunun cözmünü bilen yok sanırım. Sizlerde de bu sorun basına gelen var mı ?? ya da cözümünü bilen varmı ? bu sorun cogu kişide oluyomus . packardbell e pek ilgisi yok sanırım..

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)

• bir iki kere bende karşılaştım o hatayla ama son bios güncellemesinden sonra hiç karşılaşmadım...
  • sezgin kardes en son bios güncellemesinin linkini verrmsn?? bi de kurulumunda farklı seyler yapılıomu yksa kolaylıkla kurabilirmym?
  • bi de ben daha hiç biosla ilgili bişey yüklemedm.. direk son sürümü yüklesem packardbell in sitesnden sorun olurmu acaba??
  • son sürüm diğer çıkan sürümdekileride içeriyor zaten sorun olmaz..

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download bu linkten Notebook>EasyNote>EN LM 98 i seç, ardından Bios sekmesine gelip en üsteki 1.26 yı inidir, klasöre cıkart ve Winflash klasrünü içindekini çalıştır ve bios otomatik yüklenip laptop reset atacaktır 1-2 dakika falan sürer, başka program falan varsa güncelleme sırasında kapat..
  • dedigini yaptım ama "FLASH BIOS FAİL. (0x4D0)" diye bi hata veriyo yüklemenin başında. neden olmuyo acaba?
  • senin laptopun lm 98 olduğuna eminmisin
  • tabiki :D senn pcden tek farkı ram 4gb Core i5-460m
  • Arkadaşlar bu leptop için soğutucu önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran1005

tabiki :D senn pcden tek farkı ram 4gb Core i5-460m

neden olmadı acaba olması lazım tekrar denedinmi sonuç ne..
  • bios güncellemesini yapınca ne gibi + lar geliyor ki?
  • usb den kopyalama hızı yükseldi gibi geldi bana sanki , adamlar boş durmuyor yani sonuna kadar destek veriyolar, bu çok iyi birşey yani her 2 ayda bir nerdeyse bios düzenlemeleri çıkarıyorlar, laptopun sağlığı için yüklemek lazım sorun yaşamamak gerekli..
  • cok denedm kardes ya , olmuo hep aynı hata :( bi de bu bilgisayar hangi oyunları ne kdr kaldırır bnu ögrenebilecegm bi site varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.