Şimdi Ara

Packard Bell-DOT_SE-001 TK Netbook-İnceleme-Fotoğraflar Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsen kişisel kullanım için aldığım bu bilgisayarı kullandıktan sonraki fikirlerimi, bu netbooku almak isteyen arkadaşlarla paylaşacağım.(Not:İlk kez bir ürün incelemesi yapıyorum kusurumuz olursa affola.)Diğer bilgisi olan arkadaşlar veya aynı netbooktan kullanan arkadaşlarda aramıza katılabilir.Öncelikle netbooku aldığım yeri ve fiyatını söyleyeyim.Soneks Bilgisayar-Ankara/Fiyat:499 Tl-12 Taksit.Yanında birde makaralı mouse verdiler.
    İlk izlenimlerim güzel.Şuan mesajımı ondan yazıyorum.Acer firmasının ürettiği Packard Bell bilgisayarlarını pek tanımadığım için genelde ilgimi çekmezdi ve mesafeli dururdum hep.Bir çılgınlık yapıp alayım dedim ve aldım.Pişmanmıyım? Hayır. Tasarımı çok güzel,özellikleri bir netbooka göre fena değil.Kısacası beğendim.
    Kutu içeriği:
    10.1 inç ekran ölçülü netbook,
    Şarj Adaptörü,
    Üstünde Packard Bell yazan ve PB amblemi olan taşıma kılıfı,
    Yine üstünde logo olan temizleme mendili,
    Kullanma kılavuzu ve garanti belgesi.
    (Ben önce windows CD'lerinin olmadığını görünce kızdım cdleri çalmışlar diye taki bilgisayarda dvd-cd okuyucu olmadığını hatırlayana kadar.
    Netbookumuza genel bakış,

Piano kaplamalı üst kapağımız,

Sağ yandan görünüşü,

Sol yandan görünüşü,

1080p çözünürlük ile 2.monitor görüntüsü,

Windows 7 Starter masaüstü,

Kutu,

Taşıma kılıfı,

Kullanım kılavuzumuz,garanti belgemiz,ve temizleme mendilimiz.

Packard Bell'in resmi sitesindeki bilgiler:
    İşletim Sistemi
    » Orijinal Windows® 7 Starter
    İşlemci ve Yonga Seti
    » İşlemci İmalatçısı: Intel
    » İşlemci Türü: Atom
    » İşlemci Modeli: N450
    » İşlemci Hızı: 1,66 GHz
    » İşlemci Çekirdeği: Tek Çekirdekli
    » Yonga Seti İmalatçısı: Intel
    » Yonga Seti Modeli: NM10 Express
    Bellek
    » Standart Bellek: 2 GB
    » Bellek Teknolojisi: DDR2 SDRAM
    » Bellek Standardı: DDR2-667/PC2-5300
    » Toplam Bellek Yuvası Sayısı: 1
    » Bellek Kartı Okuyucu: Var
    » Desteklenen Bellek Kartı: Güvenli Dijital (SD) Kart
    » Desteklenen Bellek Kartı: xD-Resim Kartı
    » Desteklenen Bellek Kartı: Reduced Size MultiMediaCard (RS-MMC)
    » Desteklenen Bellek Kartı: MultiMediaCard (MMC)
    » Desteklenen Bellek Kartı: Memory Stick PRO
    » Desteklenen Bellek Kartı: Memory Stick
    Depolama
    » Sabit Sürücü Kapasitesi: 320 GB
    » Sabit Sürücü Ara Yüzü: Serial ATA
    » Sabit Sürücü d/d: 5400
    » Optik Sürücü Türü: Yok
    Ekran ve Grafikler
    » Ekran Boyutu: 25,7 cm (10,1")
    » Görüntü Ekranı Türü: Aktif Matris TFT Renkli LCD
    Yerleşik Aygıtlar
    » Web Kamerası: Var
    » Mikrofon: Var
    » Parmak İzi Okuyucu: Yok
    Yazılım
    » İşletim Sistemi: Orijinal Windows® 7 Starter
    » Yazılım Dahil:
    Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010'u satın alın.
    Bing™ Bar
    Windows Live™ Essentials
    Giriş Araçları
    » İşaret Aygıtı Türü: TouchPad
    Pil Bilgileri
    » Hücre Sayısı: 6 hücre
    » Pilin Kimyası: Lityum İyon (Li-Ion)
    » Pil Kapasitesi: 4400 mAh
    Fiziksel Özellikler
    » Renk: Siyah
    Çeşitli
    » Ambalaj İçeriği:
    dot DOTSE-22G32ikk Netbook
    Lityum İyon Pil
    AC Adaptörü
    » Yeşil Uyumlu: Var
    » Yeşil Uyumluluk Sertifikası/Yetki: Energy Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 306ankara -- 7 Ekim 2011; 21:40:27 >

• Hala memnun musun cihazdan hocam? Şarj süresi nedir? Takılmalar yaşıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosch -- 7 Ekim 2011; 20:23:37 >
  • Evet cihazdan hala memnunum.Bugün 1080p çözünürlükte human planet belgeselini izledim.En ufak bir takılma olmadı.(Bs player ile.)Şarjı ise kullanıma bağlı 5-6 saat arasında gidiyor.Projeksiyona bağlı film,sunu,veya internette bile bir sorun yok.Aman nazar değmesin .
  • Beyaz olan Packerd Bell DOT S E3-W571TK versiyonunu düşünüyorum (darty 739TL),

çok fazla flash uygulaması olan sitelerde takılma deneyimleriniz var mı?

Özellikle bayanların vazgeçemediği bu o fırsat bu fırsat v.s. sitelerinde...
  • Şunu bilin ki şu ana kadar hiçbir sitede takılma olmadı.Google Chrome kurdum zaten gelir gelmez.Örneğin flash oyunlar veya tavla,okey oyunu.Hem internetten radyo dinleyip hem oynayabiliyorsunuz takılmadan.Sitelerdeki reklamlar falanda takılma yapmıyor.
  • hayırlı olsun ben de birebir aynı versiyonunun n570lisini aldım performansı iyi ,dış görünüş olarak rakiplerinden daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gago

hayırlı olsun ben de birebir aynı versiyonunun n570lisini aldım performansı iyi ,dış görünüş olarak rakiplerinden daha iyi bence

Sizede hayrılı olsun,N570liside tadından yenmez şimdi
    Dış görünüş olarak asuslardan falan kesinlikle daha güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme için teşekkürler ürünü 6 ay önce bende satın aldım.

Ürün ile ilgili tek sıkıntım 720p ve 1080p görütünlerde sorun olması.

Ben 1080p'yi geçtim 720p akıcı olarak izlense onada razı olucam.

1080p'de sorun olmadığını söylemişsiniz hangi işletim sistemi + hangi codec + hangi oynatıcıyı kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler.
  • Bende aynı marka netbook düşünüyorum. Merak ettiğim konular; sizinki tek çekirdekliymiş, çift çekirdeklisi daha iyi performans verir sanıyorum? Şarj süresi tatmin ediciymiş gerçekten 5-6 saat iyidir hoştur. Bu saati bulana dek bütün özellikleri en alt safhada kullanıyorsunuz sanırım? Ayrıca piline baktım satış yapan sitelerde 2 buçuk saat yazıyor bunun gerçekçilik oranı nedir? 6cell'lerin hepsi mi bu süreyi öngörüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosch -- 12 Ekim 2011; 23:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mdemirsar

Bende aynı marka netbook düşünüyorum. Merak ettiğim konular; sizinki tek çekirdekliymiş, çift çekirdeklisi daha iyi performans verir sanıyorum? Şarj süresi tatmin ediciymiş gerçekten 5-6 saat iyidir hoştur. Bu saati bulana dek bütün özellikleri en alt safhada kullanıyorsunuz sanırım? Ayrıca piline baktım satış yapan sitelerde 2 buçuk saat yazıyor bunun gerçekçilik oranı nedir? 6cell'lerin hepsi mi bu süreyi öngörüyor ?

Öncelikle packard bell'i öneririm.Asustan falanda kesinlikle iyi.Hem görünüş açısından,hem malzeme kalitesi bakımından.Evet çift çekirdeklisi daha iyi performans verir.Sadece internete girmek,müzik dinlemek ve film izlemek için aldım.Gayet güzel iş görüyor,tık demedi.Şarj konusuna gelirsek ben ekran parlaklığını en üst seviyede kullanırım hep.Prizdede,bataryadada.Ekran parlaklığını en düşük seviyede kullanırsanız 7 saate kadar çıkıyorki bundada ekran görünmüyor değil.Yani şuan 5-6 saat gidiyor ama 1 sene sonra 2.5 falan olur herhalde.
    Mesajına cevap verememe sebebim forumdan kaynaklanan birkaç günlük sıkıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

İnceleme için teşekkürler ürünü 6 ay önce bende satın aldım.

Ürün ile ilgili tek sıkıntım 720p ve 1080p görütünlerde sorun olması.

Ben 1080p'yi geçtim 720p akıcı olarak izlense onada razı olucam.

1080p'de sorun olmadığını söylemişsiniz hangi işletim sistemi + hangi codec + hangi oynatıcıyı kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler.

Mesajınıza geç cevap verme sebebim forumdaki sıkıntıdan dolayıdır.
    Öncelikle geçde olsa hayırlı olsun.
    İşletim sistemim windows 7 starterdir.
    Kutusundan çıktığı gibi kullanıyorum hiçbirşey yüklemedim.
    HD videoları izlediğim program BS player.Codec konusunda çok bilgim yok ama şifreli bir codec olduğunu biliyorum. İzlediğim programın tam adı BS player pro 2.58 build 1056 x86-x64.
    Acemiliğimi mazur görün lütfen.

• Packerd Bell DOT S E3-W571TK

Darty de kampanyalı 12-16 Ekim Tarihleri arasında 591.20TL ye düşmüş. Koyuncu Elektronik Garantisi ve Servisi altında.

İlgilenenlere duyurulur,
  • Mart 2011 'de ben de bu modelin kırmızı renklisini satın almıştım. O günlerde ilk izlenimlerden edindiğim bilgileri paylaşmıştım forumda.

Burayada paylaşsam yanlış yapmam herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

hizlial.com 'dan sipariş ettiğim bu model 18 mart günü elime ulaşmıştı.

Ürün görünüm olarak bir çok netbook modellerinden daha şık geliyor bana. Dış görünüşü, 2GB ramli ve fiyatının uygun oluşu ve arkadaşımın tavsiyesi bu modeli tercih etmemde etkiliydi.

Ürün, Packard Bell'in Türkiye resmi distribütörü Koyuncu tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürünün kasa kalitesi, dizaynı, ışıkları, ekranı vs benim hoşuma gitti. Ürünün klavyesi gayet kullanışlı, bir tek yön tuşlarının ufaklığından şikayet edebilirim ama bu büyük bir problem teşkil etmiyor. Touchpad için yüklü olan Elan Smart Pad ile touchpad kullanışlı bir hale gelmekte. Touchpad'in sağ ve sol tuşlarının yapısı ve kalitesini pek beğenmedim, sorunsuz çalışıyorlar ama daha yumuşak ve malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi. Wifi ve bluetooth sıkıntısız çalışıyor. WebCam'in çekim kalitesi fena değil, daha iyi olabilirdi. Özelliklerinde 1.3MP yazmakta ama ben daha çok 0.3MP olan laptopların webcam kalitelerine benzetiyorum. Hoparlörlerinin alta konulması hoşuma gitti. Ses gücünün de bir netbook için yeterli olduğunu düşünmekteyim. Ekranın parlaklığını beğendim. Gelir gelmez ölü pixel testi yaptım, ölü pixeli bulunmamakta.

Cihazın kutu içeriği beni memnun etti. Özellikle koruma kılıfı işime çok yarayacak. Yanında gelen fan hediyesini ise sadece deneme amaçlı çalıştırdım. Sıkça kullanacağım bir şey olmayacak muhtemelen.

İlk açıldığında yaklaşık 20dk civarı süren bir takım kurulumlar gerçekleşti. Ardından masaüstüne geçebildim.

En güncel bios ( V3.08 (DDR2) ) ile yüklü geldi. Herhangi bir bios güncellemesi ya da driver yüklemesi yapmama gerek yoktu.

İşlemcisini Intel Atom N450 ve ekran kartının tümleşik Intel GMA3150 olduğunu biliyoruz. Ürünün başlıca diğer donanımları ise şu şekilde; Anakart modeli olarak Acer SJE02_PT diye görüntülenmekte. Harddiski Hitachi HTS545032B9A300 modeli. Bellek ise tek parça Kingston ACR256X64D2S800C6 model ram. LCD ekranı ise Chi Mei 'nin N101L6-L0D modeli.

5 gün boyunca neredeyse full çalıştırıyorum. Fakat pilini sadece 3 kere şarj ettim. Bir süredir pilsiz kullanıyorum. Pilinin gücü hk detaylı bilgi veremeyeceğim henüz , fakat ortalama 6-8 saat arasında gideceğini düşünüyorum. Bir gün netbooku sabah saat 10'da açıp, hiç kapatmadan akşam saat 20'ye kadar wifi açık bir şekilde pille kullandım. Tabiki bu süre referans olamaz çünkü full pc başında durmadım ve ara sıra uyku moduna geçti.

Kullandığım süre boyunca rahatsız edici derecede bir ısınma yada ses problemi gözlemlemedim. Normal oda sıcaklığında işlemci sıcaklığı 45-52 derece arasında seyrediyor. Harddisk sıcaklığı ise 34-37 derece arasında.

Netbooku almadan önce , alır almaz formatlayıp Win 7 Home Premium kurmayı düşünüyordum. Fakat Starter'in anlatıldığı kadar hantal ve hatalarla dolu olmadığını gördüm, dolayısıyla şimdilik Starter'la devam edeceğim. Format zamanı gelince Home Premium yüklemeyi düşünüyorum.

Gelir gelmez Norton'u kaldırdım. Henüz bir av programı kurmadım. Ama muhtemelen en yakın zamanda Avira Antivir Personal kuracağım. Netbookta, Microsoft Office Starter 2010 ve full sürüm Adobe Photoshop Elements 8.0 yüklü gelmekte.

720p .mkv dosyalarını sorunsuz oynatıyor. 1080p videolarında ise takılmalar var. Youtube 720p videolarında takılmalar oluyor, ama nedenini henüz öğrenebilmiş değilim.

Açılış süresi, power tuşuna basmamdan masaüstüne girmesine kadar 37sn 'dir.

Windows deneyim dizini görüntüsü:

Sistemin CPU-Z görünümü:

SuperPi 1M testi:

Everest memory benchmark testi:

HD Tune Pro read benchmark testi:

BIOS'undan görüntüler:

Üstteki bilgilerden değişik olarak şuanda;
    Win 7 Home Premium kullanmaktayım uzun bir süredir. Windows Anytime Upgrade aracılığıyla, Starter'den Home Premium'a yükseltme yapmıştım ve herhangi bir format işlemine gerek kalmamıştı.
    En güncel BIOS v3.16 versiyonunu yükledim.
    Windows 7 performans bilgilerindeki taban puan 2.4 olarak gözükmekte.
    Ve şunu da belirtmek isterim ki, yaklaşık 7 aydır yoğun bir şekilde kullanmama rağmen henüz bir format atma ihtiyacı hissetmedim.

Benim şikayet edebileceğim tek nokta var; 720p ve üstü çözünürlükteki dosyaları oynatırken ve youtube 720p ve üstü videoları çalmaktayken görüntüde takılmalar yaşamaktayım. Büyük ihtimalle bunun en büyük sebebi işlemcinin (Atom N450) zayıf kalması olarak düşünüyordum, ama siz 720p ve 1080p 'lerde sorun yaşamıyorum demişsiniz. Bu konuyu biraz açabilirmisiniz ?

Şimdilik yazabileceklerim bunlar. Bu ürün ile ilgili sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplayabilirim.

• "Windows Anytime Upgrade" hocam bunun hakkında biraz bilgi verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

"Windows Anytime Upgrade" hocam bunun hakkında biraz bilgi verirmisin?

Türkçesi Windows Yükseltme 'dir. Seçtiğiniz herhangi bir windows sürümünün ürün anahtarını satın alıp, 10dk'lık bir işlem ardından alt versiyondan üst versiyonlara yükseltme olanağı sağlıyor. Bunu yaparken de diske , formata, driver yüklemeye, kısacası herşeyi baştan yüklemeye vs hiç bir şeye gerek yok. Dosyalarınız olduğu gibi korunuyor.
    Windows üzerinden Windows Anytime Upgrade 'yi açıyoruz, ardından satın aldığınız Windows 7 sürümünün 25 karakterli anahtarını giriyorsunuz ve devam ediyorsunuz. Devamında kendisi gerekli yükseltme işlemlerini gerçekleştirmekte. Ve işlem sonunda windowsunuz seçtiğiniz bir üst sürüme yükselmiş olup, siz de kaldığınız yerden kendi işinize devam edebiliyorsunuz.

• quote:

Mart 2011 'de ben de bu modelin kırmızı renklisini satın almıştım. O günlerde ilk izlenimlerden edindiğim bilgileri paylaşmıştım forumda.

Burayada paylaşsam yanlış yapmam herhalde

quote:

hizlial.com 'dan sipariş ettiğim bu model 18 mart günü elime ulaşmıştı.

Ürün görünüm olarak bir çok netbook modellerinden daha şık geliyor bana. Dış görünüşü, 2GB ramli ve fiyatının uygun oluşu ve arkadaşımın tavsiyesi bu modeli tercih etmemde etkiliydi.

Ürün, Packard Bell'in Türkiye resmi distribütörü Koyuncu tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürünün kasa kalitesi, dizaynı, ışıkları, ekranı vs benim hoşuma gitti. Ürünün klavyesi gayet kullanışlı, bir tek yön tuşlarının ufaklığından şikayet edebilirim ama bu büyük bir problem teşkil etmiyor. Touchpad için yüklü olan Elan Smart Pad ile touchpad kullanışlı bir hale gelmekte. Touchpad'in sağ ve sol tuşlarının yapısı ve kalitesini pek beğenmedim, sorunsuz çalışıyorlar ama daha yumuşak ve malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi. Wifi ve bluetooth sıkıntısız çalışıyor. WebCam'in çekim kalitesi fena değil, daha iyi olabilirdi. Özelliklerinde 1.3MP yazmakta ama ben daha çok 0.3MP olan laptopların webcam kalitelerine benzetiyorum. Hoparlörlerinin alta konulması hoşuma gitti. Ses gücünün de bir netbook için yeterli olduğunu düşünmekteyim. Ekranın parlaklığını beğendim. Gelir gelmez ölü pixel testi yaptım, ölü pixeli bulunmamakta.

Cihazın kutu içeriği beni memnun etti. Özellikle koruma kılıfı işime çok yarayacak. Yanında gelen fan hediyesini ise sadece deneme amaçlı çalıştırdım. Sıkça kullanacağım bir şey olmayacak muhtemelen.

İlk açıldığında yaklaşık 20dk civarı süren bir takım kurulumlar gerçekleşti. Ardından masaüstüne geçebildim.

En güncel bios ( V3.08 (DDR2) ) ile yüklü geldi. Herhangi bir bios güncellemesi ya da driver yüklemesi yapmama gerek yoktu.

İşlemcisini Intel Atom N450 ve ekran kartının tümleşik Intel GMA3150 olduğunu biliyoruz. Ürünün başlıca diğer donanımları ise şu şekilde; Anakart modeli olarak Acer SJE02_PT diye görüntülenmekte. Harddiski Hitachi HTS545032B9A300 modeli. Bellek ise tek parça Kingston ACR256X64D2S800C6 model ram. LCD ekranı ise Chi Mei 'nin N101L6-L0D modeli.

5 gün boyunca neredeyse full çalıştırıyorum. Fakat pilini sadece 3 kere şarj ettim. Bir süredir pilsiz kullanıyorum. Pilinin gücü hk detaylı bilgi veremeyeceğim henüz , fakat ortalama 6-8 saat arasında gideceğini düşünüyorum. Bir gün netbooku sabah saat 10'da açıp, hiç kapatmadan akşam saat 20'ye kadar wifi açık bir şekilde pille kullandım. Tabiki bu süre referans olamaz çünkü full pc başında durmadım ve ara sıra uyku moduna geçti.

Kullandığım süre boyunca rahatsız edici derecede bir ısınma yada ses problemi gözlemlemedim. Normal oda sıcaklığında işlemci sıcaklığı 45-52 derece arasında seyrediyor. Harddisk sıcaklığı ise 34-37 derece arasında.

Netbooku almadan önce , alır almaz formatlayıp Win 7 Home Premium kurmayı düşünüyordum. Fakat Starter'in anlatıldığı kadar hantal ve hatalarla dolu olmadığını gördüm, dolayısıyla şimdilik Starter'la devam edeceğim. Format zamanı gelince Home Premium yüklemeyi düşünüyorum.

Gelir gelmez Norton'u kaldırdım. Henüz bir av programı kurmadım. Ama muhtemelen en yakın zamanda Avira Antivir Personal kuracağım. Netbookta, Microsoft Office Starter 2010 ve full sürüm Adobe Photoshop Elements 8.0 yüklü gelmekte.

720p .mkv dosyalarını sorunsuz oynatıyor. 1080p videolarında ise takılmalar var. Youtube 720p videolarında takılmalar oluyor, ama nedenini henüz öğrenebilmiş değilim.

Açılış süresi, power tuşuna basmamdan masaüstüne girmesine kadar 37sn 'dir.

Windows deneyim dizini görüntüsü:

Sistemin CPU-Z görünümü:

SuperPi 1M testi:

Everest memory benchmark testi:

HD Tune Pro read benchmark testi:

BIOS'undan görüntüler:

Üstteki bilgilerden değişik olarak şuanda;
    Win 7 Home Premium kullanmaktayım uzun bir süredir. Windows Anytime Upgrade aracılığıyla, Starter'den Home Premium'a yükseltme yapmıştım ve herhangi bir format işlemine gerek kalmamıştı.
    En güncel BIOS v3.16 versiyonunu yükledim.
    Windows 7 performans bilgilerindeki taban puan 2.4 olarak gözükmekte.
    Ve şunu da belirtmek isterim ki, yaklaşık 7 aydır yoğun bir şekilde kullanmama rağmen henüz bir format atma ihtiyacı hissetmedim.

Benim şikayet edebileceğim tek nokta var; 720p ve üstü çözünürlükteki dosyaları oynatırken ve youtube 720p ve üstü videoları çalmaktayken görüntüde takılmalar yaşamaktayım. Büyük ihtimalle bunun en büyük sebebi işlemcinin (Atom N450) zayıf kalması olarak düşünüyordum, ama siz 720p ve 1080p 'lerde sorun yaşamıyorum demişsiniz. Bu konuyu biraz açabilirmisiniz ?

Şimdilik yazabileceklerim bunlar. Bu ürün ile ilgili sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplayabilirim.

Tabiki paylaşabilirsiniz,benim bu kadar detaylı bilgim yok bu konularda,paylaşmanıza memnum oldum.
    Videolar konusunda youtubeden 720pyi kesintisiz izliyorum,1080pde takılmalar oluyor ama ben genelde bilgisayarda film izlediğim için youtbeye ihtiyaç duymuyorum.BS playerden 1080p videoları sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynatıyor.Benim demek istediğim budur.
    Biosu nasıl güncellediğinizi öğrenebilirmiyim acaba ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

Tabiki paylaşabilirsiniz,benim bu kadar detaylı bilgim yok bu konularda,paylaşmanıza memnum oldum.
    Videolar konusunda youtubeden 720pyi kesintisiz izliyorum,1080pde takılmalar oluyor ama ben genelde bilgisayarda film izlediğim için youtbeye ihtiyaç duymuyorum.BS playerden 1080p videoları sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynatıyor.Benim demek istediğim budur.
    Biosu nasıl güncellediğinizi öğrenebilirmiyim acaba ? Teşekkürler.

Packard Bell'in sitesindeki yükleme merkezinden BIOS başlığı altında en son güncel BIOS'u indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyayı yüklüyorsunuz. O gereken işlemleri kendisi gerçekleştiriyor. Mesela öncelikle backup alıyor sonra yükleme işlemine devam ediyor. Bu şekilde oluyor.

Ben bu hd çözünürlükteki kasmalar için müsait olduğumda Packard Bell Türkiye ile bir irtibata geçeyim, belki yapmam gereken bir şey vardır. Umarım bir çözüm bulunur. Ama gene de bu N450 işlemcisinin yetersiz geldiğini düşünüyorum.

• Teşekkürler,sayenizde bende biosumu güncelledim.Ne farkı var bilmiyorum ama güncel olsun.
    Valla hd durumu böyle.İşlemci hakkındaki görüşlerinizede katılmıyor değilim açıkçası.Çok kötü değil ama iyide değil.
  • quote:

Teşekkürler,sayenizde bende biosumu güncelledim.Ne farkı var bilmiyorum ama güncel olsun.
    Valla hd durumu böyle.İşlemci hakkındaki görüşlerinizede katılmıyor değilim açıkçası.Çok kötü değil ama iyide değil.

Aslında amacına hitap eden ve bu yönde yeterli sayılabilecek bir işlemcisi var. Sonuçta netbookun amacı masaüstü işlemleri, internet vb.. Bunları da sorunsuz bir şekilde yerine getirmekte. Ama şu hd kalitedeki videolarıda takılmadan oynatsa fena olmaz

Bu arada önceki konu pek tutunmamıştı :( Umarım bu konuyu geliştirebilir ve güncel tutmayı başarabiliriz.

• quote:

quote:

Teşekkürler,sayenizde bende biosumu güncelledim.Ne farkı var bilmiyorum ama güncel olsun.

Aslında amacına hitap eden ve bu yönde yeterli sayılabilecek bir işlemcisi var. Sonuçta netbookun amacı masaüstü işlemleri, internet vb.. Bunları da sorunsuz bir şekilde yerine getirmekte. Ama şu hd kalitedeki videolarıda takılmadan oynatsa fena olmaz

Bu arada önceki konu pek tutunmamıştı :( Umarım bu konuyu geliştirebilir ve güncel tutmayı başarabiliriz.

Benim için henüz bir sorun yok bakalım hayırlısı.Siz pcyi sattınız galiba ben resimlerini ilanda gördümde.
    Konu inşallah tutunurda yeni arkadaşlarımızda bilgilenir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.