Şimdi Ara

Packard bell easynote TJ 65 görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Packard bell Easynote TJ 65 DT 021TK model laptopum var. Yeni aldım. Bikaç hafta sonra şöyle bir sorunla karşılaştım. Oyun oynarken bir anda görüntü gitti geldi görüntü sürücüsü çalışmayı bıraktı hatası verdi devam etti normal. Bir kaç kez rastlayınca driver update yaptım. B usefer aynı olay yine olunca görüntü karıncalandı geri döndüğünde. Bazen başıma geliyor. Sürekli olan bişey değil. Herhangi bir fikri olan? Ekran kartı Nvdia geforce gt 240 m 1gb işletim sistemi windows 7 home basic

• ARKADAŞIM BU SORUN BENİM BİLGİSAYARIMDA DA OLUŞTU. ALDIĞIM YERE GÖTÜRDÜM DEĞİŞTİRDİLER.
    YENİ ALDIĞIM BİLGİSAYAR DA DA AYNI SORUN OLUŞTU. YENİDEN GÖTÜRDÜM VE PARA ÇEKİNİ GERİ VERDİLER. BEN DE BAŞKA BİR MARKA BİLGİSAYAR ALDIM.

DEDİKLERİNE GÖRE BU BİLGİSAYARIN BU MODELİNDE BU SORUN % 60 ORANINDA MEVCUTMUŞ.

KİMSEYE ÖNERMİYORU.
    SEN DE GİDİP PARANI AL VE BAŞKA BİR ÖODEL VEYA EN İYİSİ BAŞKA BİR MARKA NOTE BOOK AL.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.devarne -- 31 Aralık 2009; 14:59:45 >
  • Tüh. Fazla oyun oynayamadığım için bu aralar öyle uzun uzadıya test edemedim. Bu aralar çıkarmıyor sorunu ısınma problemi falan dicektim ama ısınmıyor alet zaten. Yapcak birşey yok götürecez gibi duruyor aleti aldığımız yere.
  • Aynı sorun bizdeki notebooktada var. Hızlıal'dan almıştık. Mesajlarıma baştan savma cevap yazdıkları için doğrudan gönderdim. Şimdide tutturmuşlar servise biz göndemeyiz biz gönderirsek tamire kalkarlar siz götürün rapor alın sonra bize gönderin. 1 haftadır kargoda bekletiyorlar.

Size önerim packard bell ve hızlıal'dan uzak durun. Packard Bell'in Acer group ürünü olduğunu bilseydim zaten almazdım.
  • aynı sorun bendede var nvidia görüntülemeyi durdurdu diyor ama son zamanlarda yapmamaya başladı
  • bendeede packard bell war t6600 4 gb ram olan win 7 işl. sistemli olan herhangi bi sorun çıkarmadı bende sadece ekran ayarlarında bi sorun wardı kendim düzellttim... soldan ve sağdan yarımdı yani 16:9 ustten kesiyo sa bu yandan kesiyo inş anladınız.... onu da hallettim bi sorun yok su an içime kurt düşürdünüz ha oyun oynarken ne kadar oyun warsa kurdum gık demedi oynadı bazı 1-2 oyunda uyumsusluk dedi ama normal kanımca o............ dmi...
  • arkadaslar bendede bu model vardı bı kıere karıncalandı bısı demedm bıdaa olmaz belkı dıe daha yenı almısım bi üzerine titriorm soncta bıdaa oldu kuskulandıım bıdaa oldu vıdeoya cektım karıncalanmayı vatan computer a gıttm..baya bagırdım cagırdım vee vatan compuıter belkıde gelmıs gecmıs en hızlı urun degısımını yaptı 3 saat sonra deıstırdım asus aldm.. ordakı yetkılı bana urunu test ettıklerını ama sorunu bulamadklarını söledıler sırf musterı memnunıyetı adına deıstırdıklerını soledıler ..ürünü alalı 21 gun olmustu. vatan a goturcek arkadaslara sözum : iyice tuketıcı kanununu okuyun , cok iyi mazeretler bulun ve kendınızı ıyı savunun ...packard bell mı tövbee bıdaaa
  • ben tj75 modelinden bir ürün aldım görüntü kalitesi olsun tasarımı olsun beğenniyorum cinema 4d yi ve max kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • aynı problem benim bilgisayardada var.güncel driver kurdum yine yapıyor.donanımsal bişey galiba.

• bendede pb tj 65 006 tk laptop var. aldıktan 1 ay içinde özellikle oyun oynamalarımda durup dururken ekranda karıncalanmalar, kilitlenmeler oluyordu. bikaç defa yaptı pek üstüne düşmedim. ama 2 inci ay içinde sürekli yapmaya başlamıştı. bazen hiç yapmıyor. bazen oyun sırasında hemen karıncalanıyor, yada kilitleniyordu.
    hemen ilk fırsatta antalya pb servisine gittim. derdimi anlattım. içinde bilgilerimde vardı. d ye format atılmasın diyede belirttim. tamam dediler. sadece bataryasıyla beraber laptop u verdim. istanbul daki destek bilgisayara gitti. 30 iş gününden bahsettiler. ama sen 1 hafta sonra ara dediler. şubat 27 de burdaki servise verdim. ertesi gün istanbula varmış. 30 iş gününe pazar hariç hergün sayılıyormuş. başladım saymaya. ilk hafta içinde anakart sorunlu değişcek, kart bekleniyo dediler. şok oldum. eyvallah dedik. 2. hafta aradım parça bekleniyo dediler. 3 üncü hafta aradım, bu arada istanbulla görüşüyorum, antalya servisle değil. bu sefer ekran kartının güncel driver ını yükledik, bioasu güncelledik, cihazınız test ediliyor dendi. cuma günüydü aradığım. pazartesi kargolanır dendi. pazartesi antalya servisi aradım pc niz burda dendi. gitiim aldım pc mi. akşam paso oyun oynadım. oynadığım oyunda nfs2, crysis ve delta force. maşşallah oyunlarda hiç takılma kilitlenme vs olmadı. 2 haftadır pek oyunda oynamıyorum. herhangi bi sorunda yok pcde. sanırım sorun yazılımsal olarak düzeli. ana kartın değişmemesine sevindim. ha pc değişmiş ha anakart aynı şey. ama önceden pc açılırken pb amblemi çıkardı. şimd getway amblemi çıkıyor. bunu anlamadım. bunu bilen arkadasımız varsa bi açıklarmı?
    sonuçta pc toplamda 24 iş günü sonunda gelmiş oldu. diğer arkadaşların yaşadığı hoparlördeki cızırtı falan böyle bişiyle karşılaşmadım. tek derdim ekrandaki karıncalanmaydı. oda düzeldi.
    artık sorun yok. umarımda olmaz.
    paylaşmak istedim. antalya ve istanbul pb servislerine tşk ler.

• merhabalar bende pb tj 65 022tk modelini vatan pc den aldım ürün çok güçlü çok hızlı gayette memnunum ancak klavye tuşlarının hemen üstündeki dokunmatik tuşlara bastığımda ekranda uyarısı geliyordu artık gelmiyor nereden tekrar geri getirebilirim?
  • eski driverı yükle.....
  • cevap için teşekkür ederim ama ben görüntü için driver yüklemediğimi hatırlamıyorum sadece age of empires 3 oynuyorum onu açtığımda görüntü ayarları değiştiriliyor yazıyor oyundan çıkınca eski haline dönüyor ondan olabilirmi az sora servisi arayacağım
  • servisle konuştum evet sorun ondanmış driveri yüklemem gerekiyormuş o driver in linkini alabilirimiyim acaba?
  • driver i bulup yükledim yardımlarınız için teşekkürler
  • Driverı nereden yükledin dostum, bende mute tuşu sürekli yanıyor, ses kısma tuşu basınca yanıp sönüyor ama açma tuşu basınca hiç yanmıyor driver gerekli gibi, yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.