öncelikle performaslı bi notebook almak istiyorum yani bi 3 4 sene sonra çıkacak bi oyunu kaldırabilecek kapasitede..ben bu hafta laptop almak istiyorum bugün magazaları gezerken Packard Bell EasyNote TS11HR-703TK bu notebook u gördüm.Mağaza çalışanına sordum güzel marka dedi amerika da çok tutuluyor filan dedi. bende ısınma sorun filan varmı diye sordum yok filan dedi ama ben o bayana inanmadım :D size sorayım dedim. bu markayı alıp kullanan varmı ? varsa olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. :P
bu arada fiyatı 1890 tl
fazla sıkıntı çıkaran bi marka değil o fiyata farklı pclerde var ama bunu diyorsanız özellikleri güzel sıkıntı oluşturmaz.bu arada ticaret mantığıdır satıcı malını kötülemez nerden bilebilirki ısınıp sısnmadığını ısısnmaz der keser atar sorduğun iyi olmuş:)).3-4 sene götürmez yalnız oyun düşünüyorsan tam bütç belirt bize güzel teklifler gelir
yaw sadece bu kadın bu markaya iyi dedi diğer magazlara gittim onlarada sordum acer le aynı yerde üretiliyormuş. çok ısınıyo diyorlar asus ve sony öneriyorlar.benim bütçe max 2200 tl. bu packard bell deki özellikteki bi notebook istiyorum. aynı zamanda full hd :D
ıbm firmasının ürettiği bir marka makineleri iyidir bu modeli yeni çıktı alan arkadaşlarda memnun burda kullanıcı klubü var bütün özellik testlerini sorunları varsa hepsini öğrenebilirsin.güzel makine
çok saol cevap yazdıgın için yardımcı olmaya çalıştıgın için :D
1400 liraya aldım yaklaşık 2 ay önce ve gayet güzel makine...oyun oynarken biraz ısınma sorunu oluyor sadece ve bişey dikkatimi çekti bataryası çok iyiydi ilk aldıgımda 9 da açıyordum aralıksız 7-8 saat çalışabiliyordum ama bu süre biraz kısaldı sonraları...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme