Şimdi Ara

PACKARD BELL'İ BİR KERE DAHA TAKDİR ETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşen dizüstü bilgisayarımın hdd 'si bozuldu servise gönderdim. sadece bilgisayar ve bataryayı gönderdim.Fatura yok garanti belgesi yok.
    1 haftada yeni harddisk takıp gönderdiler ne fatura ne garanti belgesi uğraştırmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendimiArıyorum -- 4 Şubat 2013; 8:53:43 >

• iki kere şaşırdım çünkü garanti belgesi yok (gerci ilk açılıs tarihine bakmıs olabilirler) ikinci sasirma sebebim kullanici hatasini yapmislar

cok merak ettim peki sizden para aldılarmı? yada hdd yenimi tamir mi ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu servis artık garanti istemiyor zaten. Direk bataryayı ve bataryanın çıktığı yeri okutuyorlar marketlerdeki gibi.Bilgisayarda çıkıyor zaten direk. Bende Packard Bell sahibiyim ve servisten aşırı memnunum
  • Daha önce atom packard'ım vardı. Onu 2.5 yıl sorunsuz kullanıp elden çıkarttım şimdi de yine packard core i5 aldım. Popülaritesi tavan olan lenovoda aşırı ısınma, fan sesi, klavyeden elektrik çarpması xD vb. ıvır zıvır tonla sorun varken packardlar sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ama dudak büküyorlar. Bu yazdıklarıızı okuyunca daha da ısındım. Umarım herkes zamanla packard'ı daha iyi tanır.
  • slm
    bende bir PACKARD BELL kulanıcısıyım i5 li 1gb ekran kartı olandan son derece memnun DUM taki bir ay öncesine kadar birden ctrl tuşları çalışmamaya başladı sol tarafdaki oyunda çok kullandığım için yıprandı diyemiyorum çünkü sağdakine nerdeyse el değmedi aydın gold dan almısdım free dos olarak burda gold forumda götürdüm bakalım dediler bir gün sonra aradılar servise göndermemiz gerekiyor diye makine gitti üç hafta sonra geldi sorun yazılsalmış birşey yokmuş klavyede tamam olabilir dedim format attım yine çalışmıyor sorun free dos olmasında lisans olsa mecbur tamir etmek zorundalar bende eli mahkum verdim tamire bügün belli olacak sorun usb ile klavye baglıyorum çalıyor ctrl yazılımsal olsa ordada çalışmaması gerekmezmi anlıyacagınız garantili makineyi dışarıda yaptırmak durumundayım kaç kişiye aldırdım iyi makine diye şeytan diyor al win 7 kur gönder tekrar servise ne yapcaklar oda yemedi çok pahalı bilmem derdimi anlatabildimi servis işi birazda şans işi saygılar

sonuç:tamire vermişdim dışarıda iki kere win7 kuruldu yine çalışmadı klavyeden de olabilir ana kartdan da ama garanti var açmıyalım tekrar servide gönderim dediler akşam gold bilgisayara götüreceğim bakalım ne diyecekler yeni bakıyorum artık bundan umudum yok MSI GE60 0NC-037TR Notebook buna bakıyorum bayağı begenilen bir makina biraz tuzlu
    edit: ikinci defa servise gitti klavye degişti sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 24 Nisan 2013; 9:02:05 >

• Bir yakınında Asus var 3 gün önce aynı şey gelmiş başına notebooku düşurmüş Hdd hasar görmüştü.
    Gönderdik servise bakalım nolacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.