Şimdi Ara

Packard Bell Klavye Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, yaklaşık 1 hafta önce packard bell ts11hr-704 marka ve modelde bir notebook aldım. Gayet memnunum ama F1-F12 arası tuşları kendi fonksiyonlarında kullanamıyorum. Hep yan fonksiyonları işliyor.

Örneğin; Bir klasörü kapatmak için alt F4 tuşunu kullanmak istiyorum ama tuşun üzerinde atanmış diğer işlemi uyguluyor. F2 tuşu ile ad değiştir yapamıyorum. O tuşları gerçek işlevlerine nasıl çevirebilirim?

• bende onu cozemedim bilen yokmu bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

İyi akşamlar, yaklaşık 1 hafta önce packard bell ts11hr-704 marka ve modelde bir notebook aldım. Gayet memnunum ama F1-F12 arası tuşları kendi fonksiyonlarında kullanamıyorum. Hep yan fonksiyonları işliyor.

Örneğin; Bir klasörü kapatmak için alt F4 tuşunu kullanmak istiyorum ama tuşun üzerinde atanmış diğer işlemi uyguluyor. F2 tuşu ile ad değiştir yapamıyorum. O tuşları gerçek işlevlerine nasıl çevirebilirim?

Bahsettiğin tuş seçimini BIOS ayarlarından yapabilirsin. yani bu tuşları F1 F2 F3 F4 vs. gibi veya özel atanmış tuş olarak mesela kablosuz bağlantı açıp kapatma, ses açıp kapama gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. Biosta tuş fonksiyonları ile ilgili bölüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 30 Mayıs 2012; 17:32:41 >
  • BIOS'ta function keys bulunuyor, oradan yapıcaksınız.
  • Benimde laptopta ilk açılışta X-C-A-F-N-Ö-Ç-Ş tuşlarım basmıyor. Ama ekran klavyesinden tuşları kullanabiliyorum. Laptop açıkken kendi kendine gittiğide oluyor. Kendi kendine geliyor sonra.

Nedenini anlamadığım bir olay. Servise gönderecem laptobu. Laptop normal işlevlerinde aşırı ısınıyor. Oyunlarda kapanıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dee.Jay -- 3 Haziran 2012; 21:47:31 >
  • Yukarıda saydıgım sorunları tekrardan yaşıyorum gariptir ama klavyede aynı tuşlar bozuluyor ve de pc'de ne disk kaldıgına inanıyorum ne de başka birşey artık laptop açılmıyor bile.

2.kez aynı sorunları yaşadıgım halde degişim talep etsem sonuçları ne olur bilgi verebilecek var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.