Şimdi Ara

Packard Bell Laptop İçini Temizleme ve Macun Sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirli modeller için biri videolar paylaşmış. Birkaç arkadaş bu tip şeyler arıyordu. Yararlı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim. Kolay gelsin.

İlk iç dış temizliğini servise bedavaya yaptırmıştım. Garanti bitti iş başa düştü. Ben de oradan bakarak ilk temizliğimi + macun sürümümü yaptım. Sorun çıkmadı. Gerçi biraz korkarak yaptım çok ciddi bir temizlik olmadı ama sıcaklıklar düştü en azından, bilgisayar rahat bir nefes aldı.

Not: Yine de oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmem. Videodaki arkadaş da etmiyor. Kendinize güvenmiyorsanız veya bu işlere eliniz yatkın değilse hiç bulaşmayın. Bin liralık aleti hiç etmeyin.

Not: Yine de videodaki modelle arada farklılıklar olabilir dikkatli olun. Mesela benimkinde anakarta bağlanan ekstra bir kablo daha vardı. Onu da çıkarıp tekrar takmam gerekti. Basit bir şeydi zaten.

Videoların olduğu kanal(kanal bana veya bir tanıdığıma ait değil);

http://www.youtube.com/user/j500j500

Acer - Packard Bell kısmında 6 video mevcut. Acer Aspire V3 571G 531 Packard Bell TS Laptop Repair Replace Guide ve macun sürme(ilk videoda sizi çıkan baloncukla ayrı bir videoya yönlendiriyor) videoları benim işime yaradı. Umarım sizin de işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 15 Ekim 2013; 16:39:53 >

• TMoE T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, 2. el easynote ts almıştım, işime yarayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.