benim aklıma takılan bişey var onu öğrenmek istiyorum. ben yaklaşık 9 ay önce vatandan LS44 aldım dün şarj adaptöründe bi sorun oldu sanırım adağtörün içinde bi temassızlık vardı ki adaptöre elektrik ya hiç yada yeterince gelmiyordu çünkü ışığı yanmyordu fişe takınca. Herneyse bende bugün baya kurcaladım kablo ucunu falan sonra tornavidayla açmaya kalktım ama açamadım ve adaptörün üzerinde yaralar oluşturdum sonra fişe takıp deneyeyim dedim ve elektrik geldi şuan çalışıyor ve kullanıyorum. Benim aklıma takılan ve merak ettiğim bilgisayarım garanti dışı kaldımı yoksa garantisi devam ediyor mu ?
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım Packard bell ls44 modellerinde şole bi durum varmış bazı parçalarını kendin yada bir bilgisayarcıya açtırabiliyomussun bunlar garanti kapsamı dahilindeymiş, ama sen zarar verdim diyosun o konuda bi bilgim yok koyuncu bilgi iletişimi ararsan ordan daha detaylı bilgi alabilirsin.
teşekkürler dostum.. bir sorum daha olacaktı;
maazallah bilgisayara bişey olursa sizce garanti kapsamında nereye götürmeliyim koyuncu iyi midir yoksa vatandan almıştım oraya mı götüreyim onlar mı bakar ?