Şimdi Ara

PACKARD BELL MX SERİSİ KULLANICILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
31.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bende bir packard bell kullanıcısıyım vista ultimate 32bit yükledim dün ama ekran kartını bi türlü yapamadım ekran kartı modeli geforce go 7300 orjinal driveri xp ile uyumlu olduğu için kurulmuyordu internetten ve burdan biraz araştırdım bir kaç şey denedim yine olmadı eğer bu sorunu halledebilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin teşekkürler..
    [/quot

PACKARD BELL sitesinde support a gir. orada makinanın altındaki seri numarasını gir, driverlerın olduğu
    bölüme gireceksin orada vista için driverlerı bulabilirsin.

http://support.packardbell.com/nl/item/index.php?i=7416830200&ppn=PB83E00586
    bu 7400 driverı ama 7300 ile 7400 driverlerı aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

touchpad i üzerindeki koruyucuylamı kullanıyorsunuz yoksa çıkardınız mı?

Dostum farketiysen touchpad deki koryucu varken atlama yapıolar biraz..

Ben çıkardım sen de çıkar gitsin...O kadar zorlamaya gerek yok :D
  • nedeni şu. üretici sayfasına gir.
    http://www.packardbell.com/support.htm
    burada Türkiye görebiliyormusun? hayır göremiyorsun.
    o zaman buyur buraya gir.
    http://support.packardbell.com/uk/
    ne görüyorsun?
    Your 1 click access to personalized support
    burdan devam edelim.
    No Serial Number or Part Number ?
    Please click here to access our Model Selector, a 3 step guide to identify your product
    Serial Number or Part Number is prefered:
    choosing a model will make the support information less specific

recent models / other models / > quick search < burdan devam edelim.
    EasyNote yazıp enter diyelim. birşeyler buluyor tabi.

Buldukları ile şimdi yukarıda verilen modellerden birini karşılaştırın. hangisi?
    bulmaca çözer gibi oldu.

bir ürünü bulmak bu kadar zor olmalı mı? neyse bunu da geçin. bu modeller Türkiye için getirtiliyor. Türkiye için getirtilen ürünlere ben her zaman karşıyım. Bu üretici firma neden diğer ürünlerini getirmiyor acaba? Ben sorduğumda 15,4' ün altında modellerin gelmeyeceği söylenmişti. Hoş alet, güzel alet ama ben almam. başkaları almakta serbest. bir packardbell sahibi olabilirdim ama sadece bu inceleme ile vazgeçtim. bir de satıcı firmadan aldığım cevap etkili oldu. ayrıca support sayfasında, madem bize özel notebook gönderiyorsun o zaman hani nerede biz? ...........

• bende pb r9755 var

mx67 almayı düşünüyorum.. şuankinde ısınma problemi var..yazın word de uzun bi yazı yazılacaksa sol eliniz fena halde pişecektir..

packard bell in ekran kalitesi harikadır..özelliklerid fiyatına göre çok ii dir..

ama sitesinde müşteri hizmetleri bile yok..zaten 1 tane telefon var onu ariyosunuz...yani muhattab bulmak zor..
    teknik servisleri iyi niyetli ama acemiler..bi sorun için vermiştim notebook u..klavyeyi tam takamamışlar..ve e tuşu zor basıyor..
  • arkadaşlar merhaba,
    benim easynote mx66-003 modeline windows vista ultimate işletim sistemini kurdum.ama herhangi bir oyunu yada medya dosyasını açamıyorum.nVidia GO 7300 ekran kartımın sürücüsünü(ve vistaya uyumlu diğer sürücüleri) packarbell sitesinden ürün seri numarasını girerek yükledim ama sorunum hala devam ediyor.vistayı açtıktan sonra ürün puanımı güncellemek istiyorum veya oyunlarını açmak istiyorum hemen mavi ekran hatası çıkıyor
    (hata kodu:0x00000050 , crash dump vs. çıkıyor)
    bunun anlamını ve çözümünü lütfen biri bana anlatsın!
    ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
  • mx65-031 de kaç ram slotu var?
  • 2 ram slotu var.
  • artıramicammı
  • sayın mx 67 kullanan arkadaşım.
    ben de mx67 var. xp ibaşlangıç ile harddiski böldüm. fakat açılışta ntrl eksik diye uyarı veriyor.
    nasıl yaptığını ayrıntılı anlatabilirmisin
  • ntrl eksik diyorsa sistemi yeniden yüklemen lazım.

MX serisinde Recovery partition yok deniyor , hatta kutusunun yanında özelliklerini yazan bölümde
    recovery nin üzeri kalemle çizilmiş.
    Bilgisayar yönetiminden disk yönetimini açınca oradan görebiliyorsunuz.
    1- Bu sayede F11 TUŞUNU KULLANARAK bilgisayarınızı ilk günkü haline getiyorsunuz.
    2- Harddisk bütün packard bell lerde tek parça. Ben tek parça disk sevmediğimden 2 ye böldüm.
    3- Eğer verilen master dvd den recovery yaparsanız harddisk tek parçaya dönüsüyor. Yani D deki tüm bilgiler uçuyor.
    F11 kullanarak recovery yaparsanız harddisk bölümleriniz olduğu gibi kalıyor.
    4- Vista nın disk yönetiminde harddiski bölebiliyorsunuz. ama ne yazıkki tam ortadan ikiye bölüyor.
    Bu durumda C ye oldukça fazla bir yer kalıyor.
    C ye işletim sistemi ve proğramların dışında hiç bir şey yüklemiyorum. Resimlerim müziklerimi bile 2. bölümde
    (D) de aynı isimde klasör açarak kullanıyorum.
    5- XP cd si ile harddiskki 2 ye böldüm. Kurulum başlalarken CD yi çıkardım . F11 ile bilgisayarı başlattım ve
    tertemiz bir işletim sistemi oldu ayrıca C için 30 Gb yer ayırdım. Kalan 74 Gb benim özel bölümüm oldu.
    (ayrıca 8Gb recovery için ayrılmış bölüm haric)

• Ya bende mx 67 var.Vista kurulu geldi.Beğenmediğim için kaldırıp Xp Professional SP2 kurdum.Bütün driverlar tamam.Ama tek bir sorunum var; şu webcam üzerindeki dahili mikrofonu kullanamıyorum.Ses kayıtları seçeneğinde çıkmıyor.Sadece HD Audio Capture çıkıyor.Yani sadece mikrofon girişini görüyor.Acaba başka bi driver yada ek bi program (utility) mı gerekiyor? Yada nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada bilgisayar konusunda oldukça iyiyimdir.Yani cevap yazarken detay yazıcam diye kasmayın.

Şimdiden Saolun
  • Ya arkadaşlar mx66-003 alcam ama kafama takıldı. ilker_inside adlı arkadaş 5200 RPM demiş ama sitelerde 4200 RPM yazıyor hangisi doğru)
  • bende bi tane packardbell MZ36 sipariş ettim sizce iyi bir tercih mi ?

Model EasyNote MZ36-R-011
    Platform Intel Core Duo
    İşlemci Intel Core Duo T2250
    L2 Cache 2MB
    FSB 533 Mhz
    Clock Speed 1.73GHz
    Kablosuz Erişim wifi Entegre 802.11 b/g
    Chipset ATI RC410M
    İşletim Sistemi Vista Home Premium Türkçe
    Bellek 1024 MB DDR2 533 MHz(Max:2GB)
    Sabit Disk 120 Gb (54000 Rpm)
    Optik Sürücü DVD±RW +R9 Dual Layer
    Ekran 15.4"WXGA (1280x800) TFT LCD
    Ekran Öz. "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran
    Grafik İşlemci ATI X 200M
    Grafik Hafıza 320MB (PAYLAŞIMLI 128 MB)
    Bluetooth YOK
    Dahili Kamera YOK
    USB 2.0 3 ADET
    FireWire (IEEE 1394) YOK
    Uzaktan Kumanda YOK
    PCMCIA YOK
    TV OUT YOK
    VGA OUT VAR
    Ses Realtek HD Audio System
    Kart Okuyucu YOK
    Fax-Modem 56k V92 Fax-Modem
    Ehernet 10/100 Ethernet Kartı
    Ağırlık 2.7 Kg
    Pil 6 Cell Li-İon
    GARANTİ 2 Yıl

• mx 65-031 kullanıcısıyım ve bir kaç gün önce sakarlığım sebebi ile bir şişe skol'u laptopumun üzerine döktüm. ancak makina benim tüm bu sakarlığıma rağmen bana mısın diyerek çalışmaya devam etti. bu arada bu makinanın hdd si 5400 rpm.
  • bende mx66 003 var hdd si 5400 rpm bundan emin olabilirsiniz makinede ısınma gibi problem yok taş gibi calışıyor şuann carbonn kurdumm canavar gibi hiç takılmadan oynuyor ii ki almışım diyorum makine dehşet bişeyy herkesede tavsiye eder. birde packard bell in ekrann görüntüsüde cok harika cünkü özel bi teknoloji kullanıorlarr parlaklık ve görüntü kalitesi sony vaio larda var sadece dier firmalar yanında halt etmişş.
  • Arkadaşlar,
    Everest programında ekran LG - PHILIPS olarak görünüyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Artık bende Packard Bell'liyim fakat bir sorunum var. HDD'den çok fazla ses geliyor. Sizdekilerdende geliyormu? Bu sese sinir oluyorum hiç durmadan devam ediyor. Bu gün teknik servise götürcem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Merhaba arkadaşlar. Artık bende Packard Bell'liyim fakat bir sorunum var. HDD'den çok fazla ses geliyor. Sizdekilerdende geliyormu? Bu sese sinir oluyorum hiç durmadan devam ediyor. Bu gün teknik servise götürcem.

modeli nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Merhaba arkadaşlar. Artık bende Packard Bell'liyim fakat bir sorunum var. HDD'den çok fazla ses geliyor. Sizdekilerdende geliyormu? Bu sese sinir oluyorum hiç durmadan devam ediyor. Bu gün teknik servise götürcem.

modeli nedir?

MX 65-P-046
  • ben 15 gün önce aldığım mx67 nin kasasıana şöyle bir baktım. made in china yazıyor.
    kutusunda da öyle yazıyor.
    kalitesine bakarsak çinlilr işi bayağı ilerletmiş. Hangi kalite istersen yapıyor demekki.iyi istersen iyi ucuz istersen ucuz yapıyor.
    bu ekranı bu kalitede yapabilmek kakikaten zor iş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.