Şimdi Ara

PACKARD BELL MX SERİSİ KULLANICILARI DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
31.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MX SERİSİ KULLANICILARI burası paylaşım, test ve görüş alışveriş yerimiz olsun packard bell sahipleri bekliyoruz
    EasyNote MX66-003
    EasyNote MX65-031
    EasyNote MX45-011

• bu aletten almayı dusunuyorum oldukca hos bi goruntusu var ve ozellikleri de iyi.. aynı ozelliklere sahip asus f3jc ye gore 100 dolar daha pahalı ama bence deger.. malzeme kalitesi farkedilir derecede.. ama daha onemlisi ekranı(DIAMOND VIEW), sony ekranlardan hiç farkı yok müthiş bi ekran var üzerinde..
  • mesela bendeki mx66 da ilanlarda 4200 devirli HDD yazmışlar ama üzerinde Seagate 5400 devirli 8mb önbelleki 100gb HDD var yani satış yapan firmalarında ilanlarında problem var

birde bu modeli kullananlar ekranlarından memnunlar mı problem yaşayanlar varmı bazı sitelerde alt köşelerde çok hafif karaltı olduğu hakkında yazılar gördüm sizinkilerde böyle sorunu olan var mı bende yok ama merak ettim

makina ile ilgili testleri ben yayınlayacağım sizde yayınlarsanız kıyaslarız
    süperpi
    3dMarks ve Pcmarks testleri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 1 Aralık 2006; 9:27:47 >
  • herkese selamlar. ASUS f3wf mi yoksa PACKARD BELLL mx45-011 mi alayım karar veremiyorum. yardım edrseniz sevinirim
  • dün MX45-011 modelini + 512 ram ilave ettirerek gold bilgisayar'dan alacaktım. alımı kredi kartı sorunu nedeni ile biraz ertelemek zorunda kaldım.

muadillerine göre tercih etmemin nedeni, gold 910 $' a kampaya yapmıştı ve 103 tuşlu numerik klavyesi var aletin, çok hoş bir ayrıntı bence (ekranı 15."" olup da numerik klavyeye LG nin bir modelinde rastgeldim). Ayrıca bir çok dizüstünde rastladığımız dahli kamerayı bu modellerde görmek mümkün.

eksi yön olarak; bilgisayarın (MC45-011 'in) fax/modem kartı yok. kızıl ötesi ve bluetooth yok ama faks modem olmayışı bence çok büyük bir eksi.

Teknik servis kalite ve yeterliliği şu an için bir soru işareti.

birde aynı serinin MX-051 diye, AMD X2 kullanılan bir modeli daha var, bir yerde gördüm fakat nerede gördüğümü hatırlamıyorum.

bir aksilik olmaz ise ay sonunda bu seriden bir modeli alacağım.

• ben de MX65-046 aldım. yalnız ekran kartı ayarlarını yapamıyorum. yardımcı olabilir misiniz? ram ile ekran kartı arasındaki paylaşımı nasıl yapıyoruz? internette araştırdım, BIOS'tan AGP ayarlarından falan bahsediyorlar, ancak ben bios ta öyle bir bölüm bulamadım
  • Ben de mx66 003 almayı düsünüyorum.
    Kullananlarn görüslerini bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bilgisayarım yukardaki kasanın aynı. MX65-031 modeli. kasa çok sağlam,özellikler ve fiyat olarak çok iyi gerçekten. herkese tavsiye ederim packard bell i.
  • PACKARD BELL EASYNOTE BU45-P-017 12.1" C2D VIS. PR
    arkadaşlar bu aleti öneriyormusunuz??
  • o aletin monitörü çok küçük geldi bana, 15.4 lük bir monitörlü packard bell al bence.
  • YANİ KÜÇÜK BİR EKRAN 12'' DAHA PRATİK VE HAFİF DAHA İYİ DEĞİLMİDİR
  • Oyun icin en iyisi 15.4"
    2.8 kilo cok da agır deil bence...
  • kasa benim de cok hosuma gitti.
    num lock olması da cok güzel.
    ekran zaten harika, bunlar diger dezavantajları gölgeliyor....
  • ya bence hiçbi dezavantajı yok,çok güzel makina. ekran harika,numpad harika.numpad var mı biçok makina da? yok ki..masaüstü kullanıyo gibiyim. diğer arkadas ta ekranın 12 inç olması daha ii di mi demiş,o arkadasa sesleniyorum.bende öyle düşünürdüm ama zamanla yazıların küçüklüğüne ve gözlerinin yorgunluğuna yenik düşüyosun. en kullanıslı olanı kesinlikle 15.4 inç.
  • arkadaşlar mx66-003 modeli için pcmcia tv kartı almayı düşünüyordum. ama son anda express card slot olduğunu öğrendim. bu express card denilen nedir? pcmcia da olurmu buna bilgisi olan varmı. bide mx66nın kablosuz ağ kartını fazla beğenmedim gücü çok zayıf. bu proplem bi bende mi var?
  • Arkadaşlar
    İncelemelerim sonunda Packard Bell MX67 notebookunun iyi olduğunu düşünmekteyim.
    Numpad bulunması, dahili webcam ve mikrofon, dahili kart okuyucu benim için önemli özellikler.
    Sizce iyi mi ediyorum? Yoksa başka bir model mi almalıyım?
    Dahili kart okuyucu vasıtasıyla Vista'nın PowerBoost özelliğini kullanabilir miyim?
    Teşekkür ederim.

Cihazın konfigürasyonu:
    Intel Core 2 Duo T7200 2.0 GHz 667 Mhz 2x2MB
    1024MB DDR2 533 Mhz Max 2048 Mb
    120 Gb 5400 Rpm
    128 Mb MAX384 mb NVIDIA Geforce Go 7400
    15.4 " DIAMOND VIEW WXGA 1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Kamera
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr
    2.8 KG
    4 USB - VGA - TV OUT

Ayrıca vatan bilgisayardan daha uygun koşullarda bu ürünü satan var mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27165

• arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek?
  • paran warsa hic durma benim param mx66-003 e yettiği icin onu alacam.
    cpk güzel alet...
  • teşekkür ederim
  • Packard Bell MX67
    serisi neden pb nin kendi sitesi dahil hiç bir yerde yok doğru dürüst?
    ne cihaz hakkında bi inceleme buldum ne de bişey çok çok az bilgi var
    çok mu tutulmayan bir cihaz?
    almam sakıncalı mı hala korkuyorum :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.