Ramimin yeterli olduğunu düşünüyorum fakat arttıracağım.
Şimdi soruma gelelim ben örneğin Halo 2 , Crysis, Call Of Duty 4, Call Of Duty 5 gibi oyundalarda verim "0" halo'da ve call 4'te oyun grafik özeliklerini e düşüğe getirdiğimde oynaya biliyorum ancak normal oynayamiyorum grafiklerde donma oluyor.
Bunu giderebilmemim bir yolu varmı.Sürücümü Packard Bell'in sitesinden güncelleştirdim fakat hala bu tür sorunlar yaşıyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum ve bilgisayarıma ram'in haricinde ne tür modifikasyon ve update yapabilirim bu konudada tavsiye veririseniz sevinirim.
İyi akşamlar . . .
13 kişi bakmış .... 1 kişinin bilemi cevabı yok yani . . .
aynı ekran kartlı laptoptan ben kullanıyorum. senin ekran kartı surucun cok eski belli. verdigim linkteki modlu driverleri kullanırsan toplam grafik belleginin 895mb a yukseldigini ve donmaların kesildigini göreceksin.
bu arada ekran kartına nasıl ve hangi proyla overlock cektin kısaca anlatırsan bende yararlanmak isterim..
Biraz geç kalmış bir cevap olacak vakat :) Riva Tuner ile çok kolay bir biçimde overlock edilebiliyor :)
Arkadaşım çok teşekkür ederim :D toplam ekran kartı belleğim 1135 mb ya cıktı :D
quote:
Orjinalden alıntı: yorfa
aynı ekran kartlı laptoptan ben kullanıyorum. senin ekran kartı surucun cok eski belli. verdigim linkteki modlu driverleri kullanırsan toplam grafik belleginin 895mb a yukseldigini ve donmaların kesildigini göreceksin.