Şimdi Ara

Packard Bell Notebook NVIDIA GeForce Go 7400 Soruu . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Packard Bell(Vista Home Premium) İntel Core 2 duo ( 1.83 - 1.83) işlemcili 2.5 gb ramli ve NVIDIA GeForce Go 7400 ekran kartım var.Ekran kartım hakkında bildiğim kadarıyla 256 mb ve 128mb -128mb Turbocache yanlız windows özellikler kısmına baktığımda ;

Ayrılmış video belleği : 128 mb
    Paylaşılan sistem belleği : 271 mb
    Toplam kullanılabilir grafik belleği : 399 mb

soruma gelmeden önce ekran kartıma hafif miktarda overlock'ta uyguladığımı ifade edeyim:

Default GPU Core Clock : 450 mhz
    Overlock'tan sonra : 515 mhz'ye çıkardım

Default GPU Memory Clock : 700 mhz
    Overlock'tan son : 740 mhz'ye çıkardım.

Ramimin yeterli olduğunu düşünüyorum fakat arttıracağım.

Şimdi soruma gelelim ben örneğin Halo 2 , Crysis, Call Of Duty 4, Call Of Duty 5 gibi oyundalarda verim "0" halo'da ve call 4'te oyun grafik özeliklerini e düşüğe getirdiğimde oynaya biliyorum ancak normal oynayamiyorum grafiklerde donma oluyor.

Bunu giderebilmemim bir yolu varmı.Sürücümü Packard Bell'in sitesinden güncelleştirdim fakat hala bu tür sorunlar yaşıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum ve bilgisayarıma ram'in haricinde ne tür modifikasyon ve update yapabilirim bu konudada tavsiye veririseniz sevinirim.

İyi akşamlar . . .

• 13 kişi bakmış .... 1 kişinin bilemi cevabı yok yani . . .
  • aynı ekran kartlı laptoptan ben kullanıyorum.
    senin ekran kartı surucun cok eski belli.
    verdigim linkteki modlu driverleri kullanırsan toplam grafik belleginin 895mb a yukseldigini ve donmaların kesildigini göreceksin.

http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=22522

bu arada ekran kartına nasıl ve hangi proyla overlock cektin kısaca anlatırsan bende yararlanmak isterim..
  • Biraz geç kalmış bir cevap olacak vakat :) Riva Tuner ile çok kolay bir biçimde overlock edilebiliyor :)
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim :D toplam ekran kartı belleğim 1135 mb ya cıktı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorfa

aynı ekran kartlı laptoptan ben kullanıyorum.
    senin ekran kartı surucun cok eski belli.
    verdigim linkteki modlu driverleri kullanırsan toplam grafik belleginin 895mb a yukseldigini ve donmaların kesildigini göreceksin.

http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=22522

bu arada ekran kartına nasıl ve hangi proyla overlock cektin kısaca anlatırsan bende yararlanmak isterim..

bu driver benim 7400 ü görmüyor..2006da çıkan sürücüyle yetiniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.