Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şimdi aldım hatta suanda vatandan yazıyorum araştırim dedim ama bende bir bilgi bulamadım eve gelince yazarım kağıt üstünde özellikleri çok iyi bakalım artık hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

ben şimdi aldım hatta suanda vatandan yazıyorum araştırim dedim ama bende bir bilgi bulamadım eve gelince yazarım kağıt üstünde özellikleri çok iyi bakalım artık hayırlısı...

bende bugün aldım ama cuma günü geçecek elime İnş. pişman olmayız
  • bende almayı cok istiyodum ama vazgectim.packard bell olması beni şüphelendirdi.neyse alan arkadaslara hayırlı olsun.
  • evet bende siparişimi verdim bugün inşallah salı günü geçecek elime alanlara hayırlı olsun
  • YAA durum nasil nedir nasildir bu makina packard bell MT85-N-055 bugun vatanda indirimde??alanlar aksam oldu lutfn bi seyler yazin almaya gidicem birazdan bi problem cikar mii?
  • ahh ya yarın olsaydı bu kampanya ne olurdu ki?çok guzel alete benzıo fiyatıda supermiiş.
  • Şuanda aletten yazmaya çalışıyorum benim aklımda hiç almak yoktu ama vitrinde fiyatı görünce çok şaşırdım özellikleri de çok iyidi birkaç saatlik araştırmadan sonra ürünün dünya piyasasına bile yeni çıktığını öğrendim şuanda vatan dan başka hiçbir yerde yok kısaca şöyle anlatabilirim;

Malzeme kalitesi orta düzeyde, dış kısım kaliteli ama klavye çok sesli ve kalitesiz
    Pc biraz gürültülü sanırım fandan dolayı ama çok rahatsız etmiyor
    Cok cabuk ve fazla isiniyor
    Teknik olarak veriler çok iyi, windows puanlamasında 5.1 ortalama verdi
    Şuan daha hiçbirşey yüklü olmadığından başka birşey söyleyemecem

Özelliklere gelirsek;
    intel centrino t9400 core 2 duo 2.53 ghz 6mb cache bellek 4gb ram 320gb hdd ati hd3650 512mb dx 10.1 ekran kartı var aklıma gelen bunlar 12 taksitle 1833 e geldi... Kulandıkça artı ve eksilerini anlatmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 20 Eylül 2008; 23:42:34 >

• slm. arkadaşlar.
    makinayı az önce fuul yükledim.
    arkadaşın dediği gibi klavyesi biraz zayıf kalıyor. ama teknik özellikler süper...bende ortalam 5.0 puan adım.
    en ufak kasma yok.oyunları denedim grafikleri en sona getirdim deneme amaçlı pes8 calofdaty fullof war oynadım bi kere tekle be kardeşim.
    bence performans üst seviyede. kasa tasarımı biraz daha iyi olabilirdi bence. multimedya özelligi eksik yanı makinanın.
    herkese tavsiye ederim.vatandan aldım inanın kapş kapış gidiyodu makina.
    alan ve alıcak arkadaşlara hayırlı olsun.

• Bende aklımda aslında masa üstü bilgisayar toplamak varken ve diz üstü bilgisayar almak hiç düşünmememe rağmen bugün vatanda ki kampanyayı görünce iyi bir fırsat olarak değerlendirdim ve gittim aldım.Özellikleri bakımından pek birşey söylemeye gerek yok gerçekten çok iyi.
    Ama klavyeyi ve hoparlörlerinin zayıflığını (daha önce dell inspiron 6400 kullandım ona göre değerlendiriyorum) göz önüne almak lazım bu konuda vasat kalıyor diğer arkadaşların söylediği gibi ama bu donanıma bu fiyata çokta şaşılacak birşey değil.

Bana serviste pili bitince 12 saat süre ile şarj edin dediler o yüzden inceleyemedim ama performans konusunda problem çıkaracağını sanmıyorum sanırım f/p olarak düşünürsek çok iyi bir makina sahibi oldum.
  • Arkadaşlar ben de bir arkadaş için bu makineyi beğendim. O da almaya karar verdi ama Vatan bilgisayarın internet sitesinde Packard bell modelleri arasında bu makine görünmüyor. Hatta ilk olarak dün gece saat 02:00 sularında bu kampanyadan haberim oldu ama o saatten beri bekliyorum bir türlü ürünler arasında o modeli bulamadım. Alanlar nasıl aldılar acaba? İnternetten alan var mı aranızda. Bir de alan kişilerden en kısa zamanda biraz daha ayrıntılı bilgi bekliyorum bizlere de yardımcı olmaları açısından. Mesela Anakart çipseti nedir? Gerçekten Centrino 2 şlemcili mi? (Ben T 9xxx serisi işlemcileri Centrino diye biliyorum Centrino 2 diye değil.) Kaç USB çıkışı var? Crysis'teki görüntü ayarları ne düzeyde iken rahat oynanıyor? 3D Mark 06 puanı kaç? Isınma problemi var mı? Klavye pek iyi değil derken, esniyor mu; yoksa malzeme kalitesi olarak mı kötü? ve daha sizin de ekleyebileceğiniz her türlü bilgiyi bizlere yazarsanız sadece ben değil sanırım siteyi inceleyen herkesin minnettar kalacağını düşünüyorum. Hatta biraz da fotoğraf eklerseniz tadından yenmez. :) Alanlara hayırlı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

• Fotoğraf atardım ama geç oldu net çıkmayacaktır yarın biraz daha bilgi verebilirim...
  • bende bu ürünü dün aldım arkaşlar teknik özellikler ve performans bakımından üst düzey gerçekten.benim aklıma takılan arkadaşlarında dediği gibi çok çabuk ve fazla ısınması inşalah başımıza bela olmaz.Ben aslında yarın okula başlıyorum ve bölümüm bilgisayar bölümü olduğu için laptop gerekliydi.vatana öylesine herhangi bir laptop almaya gitmiştim 1300-1500 ytl arası packard belli gördüm özellik olarak orda yanına yaklaşan makina yoktu benimde laptop almam gerekliydi 1500 ytl ye baska bır marka almaktansa biraz daha ekliyerek bunu aldım iyimi ettim kötümü ?
  • ARKADAŞLAR KAMPANYA BUGÜNDE DEVAM EDİYOR BANA BU FİYATA BU ÖZELLİKLERDE BASKA bi yerde böyle bi ürün bulamayız gibime geliyor......ürün yok satıyor..bide basımdan gecen komik bi olayı anlatayım adamın biri satıcıya bunu sizmi ürettiniz ben internette bulamadım dedi...gülmekten öldüm insan bi araştırır..ucuz olunca insanlar şüpheyle yaklaşıyor.satsan 2500 ytl ye sormadan alırlar.....hayret bişe yaaaaaaa..
  • arkadaşlar yokmu ürünü kullanan artıları ve eksileri nelerdir ???
  • @collina01

ama gerçekten şaşılacak bi durum ürünün muadiller 2500 ytl civarı bu özelliklerde bi ürün bu fiyata satılınca insanın aklına acaba gelmio değil.. Ve doğru internette bu ürünle ilgili pek bi bilgi yok ben bulamadım şahsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mixmasta

@collina01

ama gerçekten şaşılacak bi durum ürünün muadiller 2500 ytl civarı bu özelliklerde bi ürün bu fiyata satılınca insanın aklına acaba gelmio değil.. Ve doğru internette bu ürünle ilgili pek bi bilgi yok ben bulamadım şahsen

piyasaya daha yeni çıkıyor avrupada da .. ya madem yok satıyor niye bitiremediler dün de kampanya hala devam ediyor ısınma problemi varsa bi soğutucu alınır :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alngac -- 21 Eylül 2008; 13:35:44 >
  • Arkadaşlar ben bu ürünü internetten sipariş vermek istiyorum ama vatanbilgisayar'ın web sayfasında bu ürünü bulamıyorum. Sadece anasayfada kampanya görünüyor. Ama Packard Bell ürünlerine baktığımda bu ürünü bulamıyorum. Kampanyadaki model numarasına sahip bir ürün yok. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar ben bu ürünü internetten sipariş vermek istiyorum ama vatanbilgisayar'ın web sayfasında bu ürünü bulamıyorum. Sadece anasayfada kampanya görünüyor. Ama Packard Bell ürünlerine baktığımda bu ürünü bulamıyorum. Kampanyadaki model numarasına sahip bir ürün yok. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

kampanyanın altında yazıyı okursan orada diyor ki "kampanya mağazalarımız da ve çağrı merkezimizde geçerlidir"
  • @
    JaCkBuiLt telefonla sipariş verebilirsin
  • çalışan arkadasımdan aldığım bilgiye göre dün kredi kartında problem yasayan birçok müşteri olmuş ve kampanyanın uzatılmasını istemişler kasalarda o yüzden 1 gün daha uzamış..stoğun bitmesi önemli değilmiş kampanya bitince 1649$ dan satacaklarmış.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.