Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ForNapster

Arkadaslar bende MSI Gx630 bekleyicisiydim. hepsiburadanın azizligine uradım ve ondan vazgecip bu laptop'tan aldım. bende ısınma sorunu yok sizde nasıl var anlamadım benim tek sorunum böyle canavar bir makineye nie bukadar dandik bi klavye takmıslar :( xp driverları inş. cıkar demişsinizde arkadaslar eger xp yüklerseniz ozaman söyle bir durum cıkar ekran kartını yeterli verimlilikte kullanamazsınız ve 1 gb ram'inizde boşa gider. dx10 da kullanamıyorsunuz sanırım xp'de.

xp dirverları mail atıp isteniyormuş veya diğer modellerden uyan olursa makine bi gelsin dener buraya yazarım .. xp de dx10 kullanılıyor.. ram de galiba biraz uğraştırıyormuş 4 gösterebilmek için duyduklarım böyle. harddisk 300gb gösteriyormuş benimkinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alngac -- 22 Eylül 2008; 17:57:09 >
  • Herhalde ısınma sorunu birtek bende var Onun dışında pc nin içi siyah ama parlak olduğu için siyah görünüyor yoksa gece mavisi bir rengi var touchpad videodaki gibi yüzeyle bir ve parlak deil mat ve hafif oyuk ve dokununca çevresinde ışık beliriyor ayrıca arkadaşın dediği gibi öyle pahalı xp uyumauzluğu fln fln.. olan bir makine değil sorunsuz kullanabilirsiniz. Ha birde pc 4gb. Bu arada az önce blacksite area 51 adlı bana göre crysisden daha iyi grafiklere sahip bir oyun yükledim önceki pcmde crysis çalışmasına rağmen bu oyun en kötü ayarlarda bile çalışmamıştı ama bu laptopta full ayarlarda çok rahat oynadım hiçbir takılma olmadı sanırım crysisde de orta veya full ayarda aa 2x deyken rahat kaldırır diye düşünüyorum. Bu arada hdd arkadaşın dediği gibi 298 olsa yine iyi ama 286gb yani arada gereğinden fazla fark var 320gb ise en az 300 falan olmalıydı bana öyle geliyor yani yoksa ben kullanamadıktan sonra oraya 320gb yazılmasının ne anlamı var ki?

Oyundan da basit bir resim...

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 22 Eylül 2008; 18:30:09 >

• arkadaşlar gezen, fırsat buldukça oyun oynamaya çalışan müzik ve interneti sıkça kullanan birisi olarak 2000-2200 ytl civarı şu iki alternatiften hangisini tercih etmeliyim...

1. samsung r560-as02tr:

Intel Core 2 Montevina P8600 2.4 GHz 1066 Mhz 3MB
    3 GB DDR3 800 Mhz
    320 Gb
    5400 Rpm
    512 Mb NVIDIA Geforce 9600 GT
    15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
    XGA
    1280*800
    DVD±RW
    Kart Okuyucu
    Kamera
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr

2. packard bell easynote mt85-m-055tk

Intel® Centrino® 2 Core™2 Duo T9400 (2,53 Ghz)
    Memory Cache 6 MB 1066 Mhz
    4 GB DDR2 Ram
    320 GB SATA 5400 rpm HDD
    Blu-Ray - DL DVD RW
    ATI Mobility Radeon™ HD 3650 512MB pci-e
    1280 x 800 max. çözünürlük
    15,4" TFT WXGA Diamond View ekran
    6 cell Li-ion pil
    Realtek Audio ALC 662 ses sürücü
    2 haut-parleurs + caisson de basses
    Bluetooth i
    ethernet - Port LAN 10/100/1000
    wireless 802.11 a/g/n
    4 x USB 2.0 port
    IEEE 1394
    HDMI tv out
    Tuner TV Tuner TNT DVBT
    1.3 M webcam

• quote:

Orjinalden alıntı: cbaycan

arkadaşlar gezen, fırsat buldukça oyun oynamaya çalışan müzik ve interneti sıkça kullanan birisi olarak 2000-2200 ytl civarı şu iki alternatiften hangisini tercih etmeliyim...

1. samsung r560-as02tr:

Intel Core 2 Montevina P8600 2.4 GHz 1066 Mhz 3MB
    3 GB DDR3 800 Mhz
    320 Gb
    5400 Rpm
    512 Mb NVIDIA Geforce 9600 GT
    15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
    XGA
    1280*800
    DVD±RW
    Kart Okuyucu
    Kamera
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr

2. packard bell easynote mt85-m-055tk

Intel® Centrino® 2 Core�2 Duo T9400 (2,53 Ghz)
    Memory Cache 6 MB 1066 Mhz
    4 GB DDR2 Ram
    320 GB SATA 5400 rpm HDD
    Blu-Ray - DL DVD RW
    ATI Mobility Radeon� HD 3650 512MB pci-e
    1280 x 800 max. çözünürlük
    15,4" TFT WXGA Diamond View ekran
    6 cell Li-ion pil
    Realtek Audio ALC 662 ses sürücü
    2 haut-parleurs + caisson de basses
    Bluetooth i
    ethernet - Port LAN 10/100/1000
    wireless 802.11 a/g/n
    4 x USB 2.0 port
    IEEE 1394
    HDMI tv out
    Tuner TV Tuner TNT DVBT
    1.3 M webcam

packard bell kampanyadayken alsaydın keşke şimdi fiyatları ne kadar iki laptopun da ?

• Fiyat olarak aynıysa pb daha iyi yani, görünüyor da zaten ama fiyatlar ne? Onu da yazsaydın...

not:pb'de blueray yok sitede var yazıyora ama burdaki modellerde yok keşke olsa ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 22 Eylül 2008; 19:34:07 >
  • merhaba arkadaşlar
    ben bu bilgisayarı alırken bana şöyle bi şey dediler daha Türkiye ye gireli 4 gün oldu(... 4 günde indirim)
    bi an durdum bana teknik servis te vista nin service pack in olduğunu söylediler xp var mı dedim yok çıkmaz falan dediler.
    Bide bilmeyen arkadaşlar için, misal siz bilgisayara xp yüklediniz.Buraya kadar hiçbir problem yok.
    Diyelim ki(Allah korusun)bilgisayar xp yüklü iken bozuldu bişii oldu ekran açılmadı falan teknik servise götürdünüz. Bu durum da teknik servis pc ye vista cd si koyuyor ve pc nin vista da çalışıp çalışmadığına bakıyor.Eğer pc çalırşırsa sana geri veriyolar bu pc çalışıyo diye bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Fiyat olarak aynıysa pb daha iyi yani, görünüyor da zaten ama fiyatlar ne? Onu da yazsaydın...

not:pb'de blueray yok sitede var yazıyora ama burdaki modellerde yok keşke olsa ama ...

tv olayını çözebildin mi ? anten takacak yer var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alngac

quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Fiyat olarak aynıysa pb daha iyi yani, görünüyor da zaten ama fiyatlar ne? Onu da yazsaydın...

tv olayını çözebildin mi ? anten takacak yer var mı ?

anten takacak yer yokta ana daha çok dahili anten var üzerinde gibi geliyor yani şu eski tvlerdeki gibi.
  • Vallahi arkasında sadce ethernet girişi var kablolu tv girişi soruyorsan göremedim ben
  • packard bell 1800 YTL (kdv dahil) vatan bilgisayar telefonla sipariş ; samsung r 560 as02 2000 ytl (hepsi burada) bunlardan hangisini tercih etmek lazım? Gönlüm samsungdan yanaydı fakat bu pb kafamı çok çeldi...ama samsung'u DDR3 bellekli ve 9600 GT'li olması ve aynı özellikli hp dv5 1040 et'ye göre neredeydse hiç ısınmaması gibi sebepler öne çıkarıyor...işte bu ikilemler yüzünden siz üstadlara danışayım dedim...saygılar
  • Dostum arada çok fazla fark yok gibi hangisi amacına uygunsa onu tercih et birinin eksiği diğerini tamamlıyor...
  • Merhabalar,
    Ben ürünü dün akşam kullandım ve normal kullanmama rağmen ( 1-1,5 saat arası ) touch pad'de parmağımın ısındığını hissetim. Fanına baktığımdada oldukca sıcak hava üflüyordu. Benim sizlere sormak istediğim üzerindeki 1.3 mp kamerasını bilgisayar açık olduğunda nasıl çalıştıracağımdır. Sadece msn'demi açılıyor yoksa. yardımcı olursanız sevinirim. Sygl.
  • arkadaslar bende packard bell mb86-p-022 modeli war. isinma sorunu kesinlikle yok. ekran kartı da baya ii. call of duty pes fifa 08, medal of honor ve diğer tüm yeni cikan oyunlari sorunsuz calıstırıyor. bi iki kere ekran dondu oyun oynarken ama daha hiç güncelleme yapmadim internetim gelmöedi . belki o yuzdendir. 1145 ytle max kartla vatandan aldim 512 paylasimsiz toplam 1279 ekran kartı, 2 gb max 4 gb ram ve intel santa rosa t7250 işlemci war. bu fiyata cok ii bi makine. vatan da bitiyo kampanya yine basliyo. bulursaniz kacırmayın derim.
  • ya arkadaslar demiştim benim elimde MT85-M var.. 4gb ram'i kullanamıyorum 3gb kulanılıyor bunun 1gb'ını ekran kartı alıyor geri kalan 1.89-2gb lık birseyi kullanmıs oluyorum. ben bu laptop'a 64 bitlik vista yükleyebilirmiyim acaba ?? bilgisi olan arkadaslar cvp'larlarsa cok memnun olurum.
  • arkadaşlar mt85 in maksimum ram desteği nedir bilen varmı pc bende var ama çözemedim. 4 gb üstünde var zaten ama bunu dahada arttırabiliyormuyuz.Arttırabiliyorsak kaça kadar detekler ?
  • 64 bit'lik vista yüklesem işlemci ekran kartı yada driverlar felan sorun cıkarırmı yani uyumsuzluk gibi bi durum varmı ???
  • arkadas bilgisayarıma sag tusla tıklayıp özelliklerden baktıgında bizimkide 4gb görünüyor. ctrl + alt + delete e bak kullanılabilir toplam bellek 3gb görünür. 64 bitlik işletim sistemi yüklemen gerek. sen önceden yüklemişsen simdide yükle sorun olmazsa banada anlat :p bende yükleyim
  • arkadaşlar gelen bilgisayarın yanında driverlar varmı ek olrak vista dvd vatandaki görevli bunlar yok dedi bilgisayarın içinde yüklü olarak geliyomuş.. Nasıl oluyo bu anlamadım bi format atmak gerekse bilgisayara nasıl olcak bu iş ???
  • Muhtemelen bilgisayarla birlikte bir de yedekleme yazılımı geliyordur. İlk kurulum tamamlandıktan sonra o programı kullanarak Vista'yı, beraber gelen diğer programları ve sürücüleri 2-3 DVD'ye yedekliyorsundur. Bundan sonra o DVD'leri kullanarak yedekleri geri yüklüyorsun. Bir nevi DVD'ye yazılmış Norton Ghost imajı yani.
    Arkadaşın makinesi birazdan elime geçecek. Daha bugün gelmiş. İnceleyip yorumlarımı yazarım. Vaktim olursa bir de 3dMark 06 puanı belirtebilirim. Ayrıca eğer uygun ışık olursa biraz da fotoğraf gönderebilirim.
  • Makineyi test etme şansım oldu.
    PErformans olarak gayet iyi. Aşırı ısınma ve rahatsız edici düzeyde tiz ses yok. Dahili TV kartı yok. Vista derecelendirmesinden 5.1 aldı.
    Crysis ve NFS Most Wanted oynayıp denedim. Crysis, otomatik olarak tüm ayarları yüksek olarak seçti. Çözünürlük 1280x800 olarak seçiliyken gayet iyi oynattı. Most wanted'de ise tüm ayarlar full problemsiz oynattı.
    Klavye konusunda gerçekten diğer arkadaşların abartacağı kadar kötü bir durum yok. Ama birazcık dandik kısmına katılırım.
    KAsanın sol tarafında ısınma olmuyor ama sağ tarafında makine zorlanınca biraz ısınma oluyr. Fan sesi ise crysis oynarken bile çok rahatsız edici değildi.
    En sevdiğim taraflarından biri sayısal tuş takımına sahip olması. 15.4" olmASINA rağmen sayısal tuş takımının olması çok güzel.
    3d mark kurup test etme fırsatım olmadı. Gece olması nedeniyle fotoğrafları güzel çıkmadığı için fotoğraf da eklemedim.
    Bir arkadaş sormuştu;
    Yanında Driver Cd'si ayrı olarak veriliyor. Ayrıca Vista ve diğer proramların kurulu olduğu 2 DVDlik önyükleme DVD'leri veilmiş. Gönül rahatlığıyla formatlanabilir ve driver cd yardımıyla driverler kurulabilir. Ama cd yi inceleme fırsatım olmadı. İçinde XP sürücülerinin ollup olmadığını bilmiyorum.
    Normalde ram 4 gb görünüyor ama görev yöneticisinden bakınca 3070 MB yani yaklaşık 3 gb olarak görünüyor. Aklıma gelenler bunlar. SOracağınız sorlarınız varsa cevaplayabilirim.
    Bence gönül rahlığıyla alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.