Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİMEKS de gördüm, wide screen bir model var, oldukça ilginçdi, hakkında bişeyler yazabilcek olan var mı ?
  • Açılışta dediğiniz gibi tiz bir ses var sanırım o herkeste var hdd den geliyor olmalı... Isınma konusunda; burdan bir arkadaş böyle üst düzey laptoplarda bu kadar fazla ısınmanın normal olduğunu söylemişti ben de artık alıştım hatta özellikle crysis ve blacksite area gibi iyi grafiklere sahip oyunlarda sol fan ve touchpad aşırı derecede ısınıyor ama normal heralde...

64bit konusunu da bir yerden edinip yapmaya çalışacam olursa ayrıntılı açıklama yaparım benim gibi yapamayan arkadaşlara da yol göstermiş oluruz.

Yardımcı olan herkese teşekkürler...
  • Arkadaşlar 32bit vistanın üzerine 64bit vista yüklemeden önce 64bit xp prof. yüklemek gerekiyormuş ondan sonra xp nin üzerine 64bit vista kurmak gerekiyormuş böyle mi yapmalıyız acaba? Direkt 32bit vistadan 64bit vistaya geçsek sorun olur mu?
  • peki oyunlarda kasma yapıyomu bende just cause oynarken yarım saat sonra falan kasıyo bıraz
  • Merhaba arkadaşlar,

ben geçen crysis oyunu sisteme kurdum. Oynamaya başaldığımda sistem direkt olarak en yüksek değerlerde oyunu oynattı. Ama ilk andan itibaren takılmalar başladı. Daha sonra sistem ayarlarından medyum olarak ayar yapıp 800x600 yaptığımda ancak oynanabilir oldu oyun. Benden önce yazan arkadaşlar oyun konusunda performanslı olduğunu yazmışlar. Aynı bilgisayardan konuştuğumuzu düşşünürsek benim yanlış yaptığım bir şeyler var diye düşündüm. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Syglr...
  • dostum onay kodu pb1337 . drivers ların hangilerini oldugunu bulursan bana da haber verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguncivan

Merhaba arkadaşlar,

ben geçen crysis oyunu sisteme kurdum. Oynamaya başaldığımda sistem direkt olarak en yüksek değerlerde oyunu oynattı. Ama ilk andan itibaren takılmalar başladı. Daha sonra sistem ayarlarından medyum olarak ayar yapıp 800x600 yaptığımda ancak oynanabilir oldu oyun. Benden önce yazan arkadaşlar oyun konusunda performanslı olduğunu yazmışlar. Aynı bilgisayardan konuştuğumuzu düşşünürsek benim yanlış yaptığım bir şeyler var diye düşündüm. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Syglr...

Öyle olmaması lazım ekran kartı driverların falan yüklü mü?
  • bilgisayarı aldığımda vatanda kurdurdum. Eksik olan bir şey yok. ama full ortamda makinayı oldukca kasıyor. orta kademede bir sıkıntı yok.
  • Bende aynı ürünü vatan bilgisayarın 20-21 Eylül tarihlerinde yapmış olduğu kampanyadan aldım.Makina gerçekten fiyat/performans olarak bakıldığında çok güzel bir ürün.Ancak denildiği gibi gerçekten klavye bölümü biraz kalitesiz olmuş,ve çok sessiz ortamda sinek vızırtısı gibi bir sesi var ama tassarruf moduna alındığında biraz azaldığını fark etttim sizde deneyebilirsiniz,yada makinayı kullanırken müzik dinlemek işi çözebilir :)) HDD 286 GB olarak görüyor ve tek parça, tabi ki bunu formatla bölmeyi düşünüyorum tüm yüklemeleri yapmadan önce,ancak sistemin 32 bit olması remin 3 Gb'ını kullandırabiliyor.Şimdi format işlemini yapmadan önce 64 bit vista yüklemeyi düşünüyorum.Yükleyen arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? 64 bit sistemi nerden edindiler,nerden edinebiliriz ? :) Şimdiden teşekkürler...
  • packard bell aslında sevdiğim bi marka ama hp de o da kronik sorunlu seriler üretmeye başladı.Pb almayı düşünen arkadaşlar lütfen ilgili konu başlıklarını iyice incelesin.sonuçta bakkaldan ekmek almıyoruz bu cihazları 3-4 yıl kullanacak olan arkadaşlar var.
  • arkadaşlar sadece 720p filmleri çalıştırabilecek (pentium m bile çalıştırıyordu) ve yavaş olmayan, oyun falan oynanmayacak "iş bilgisayarı" arıyorum. bütçe kısıtlı ama zaten genelde sadece microsoft word/excel gibi basit yazı programlarını çalıştıracak bir alet istiyorum. ne olabilir ?
  • 17 inç notebook almak istiyorum ev kullanıcısıyım daha öncesinde hp 6187 eu vardı aynı arızayı 3 kere verdigi için parasının geri alacagım 2100 ytl glecek alacagım notebookda en önemlisi beni çok rahat 3 sene idare etsin.aslında verebilecegim para 1700 uygun olur kafama yatarsa 2100 ü geçebilirim şimdi sizlrden şunları karşılaştırmanızı istiyorum sanki kendinize alıyormuşsunuz gibi yorum yaparsanız sevinirim :)

1-toshiba p300 10 v
    2-acer 6590 vatandaki kampanyalı bilgisayar
    3- gene vatandaki 15.4 ama güzel olan peccard bell mt85m ve bimeksdeki peccard bell
    4 son olarak en sevdigim toshiba p200 1 jr

acil yardım diliyorum
  • Arkadaşlar merhaba..

Özel bir şirkette sistem destek uzmanı olarak yeni görev almaktayım.Görevim binlerce personelin desktop ve notebook larının çalışılabilirliğini takip etmek ve
    gerekli istek ve talepleri karşılamak.Ayrıca freelance olarak grafikerlık yapmaktayım.
    İnternet,photoshop,corel draw,excell,outlook,ıtunes ve işim gereği şirkete özel bir data programı kullanıyorum.
    Oyun oynama alışkanlıgım yok.Çok üstün özelliklere ait bir pc istemıyorum. Tabıkı bu vasat bır notebook ıstedıgım anlamınada gelmıyor.
    1000 - 1500 ytl arası 2-3 gb ram ve core 2 duo işlemcili hangi model Packard Bell tavsiye edersiniz.Cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguncivan

Merhaba arkadaşlar,

yüksekte oynadıgımı söylemiştim buda dogru. 64 bit vista yüklediginde ekran kartı 2303mb'a cıkıyor vede kullanılabilir ram miktarın artıyor. bunlar belki sende olan donmayı bizde yasatmayan durumlar olabilir.bende 64 bit vista ultimate edi. yüklü.. 64 bit xp'ye geccemmi die bi celişkideyim driver'ları varmı acaba :S

• arkadaşlar uzun zamandır bir diz üstü arıyordum veCarrefourSA dan 999 ytl ye packard bell aldım arkadaşlar benim anlamadım avermedia tv tüner

falan diyor tv kartımı var bilmiyorum ama kutudan kumanda falanda çıkmadı PACKARD BELL EASYNOTE MB65-U-057 CORE DUO T2370 1.73Ghz

2GB 160GB

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-easynote-mb65-u-057-core-duo-t2370-1.73ghz-2gb-160gb-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72244

Model
    MB65-U-057
    İşletim Sistemi VISTA HOME PREMIUM
    İşlemci INTEL CORE DUO T2370
    L2 Cache 1 MB
    Clock Speed 1.73 GHZ
    Chipset INTEL CRISTLINE - PM965
    Bellek 2GB DDR2 667MHZ(2X1024)
    Grafik İşlemci NVIDIA 8400M G
    Sabit Disk 160GB 5400RPM 8MB SATA
    Optik Sürücü DVD-RW
    Ekran 15.4"
    Ekran Öz. 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
    Ses CONEXANT CX20549 HD
    Fax-Modem HDAUDIO SOFT DATA FAX MODEM
    Ethernet MARVEL YUKON 88E8039 PCI-E FAST ETH.
    Kablosuz Erişim INTEL 4965AGN
    Bluetooth BLUETOOTH DEVICE
    Dahili Kamera VAR
    USB 2.0 4*USB2.0
    FireWire (IEEE 1394) VAR
    Kart Okuyucu VAR
    Genişleme Yuvası VAR (EXPRESS)
    TV OUT HDMI
    VGA OUT DVI
    NUM-PAD VAR
    INFRARED RECEIVER VAR
    Kısayol Tusları EcoMode-WiFi-Light
    Renk SİYAH
    Ağırlık 2.8 Kg
    Boyutları 362*264*38 mm
    Pil Li-ion 4800mAh 11.1V
    Adaptör 19V 3.95A
    Kutu İçeriği Kitapçık-Pil-Adaptor-DriverCD-MasterDVD

Ürün Özellikleri :
    Donanım Özellikleri
    Chip Seti Intel 965PM Chipset
    İşlemci / Hızı Core Duo T2370 1.73 2MB 533Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10
    Sistem Belleği 2048MB
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3
    Boyutlar 362x264x38
    Ağırlık 2.8
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Home Premium
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay) 24

• packardbell'in yeni çıkardığı bütün modellerinde ısınma sorunu var

nedeni ise fanların sadece belli bir ısıya gelince çalışması (işlemci 55 derece oldumu fanlar çalışmaya başlıyor)
    size tavsiyem packardbell'den bu dönem için uzak durun
  • ARKADAŞLAR BEN BU GÜN 1.86 CP LU MODELİ ALDIM YALNIZ YÜKLENMEMİŞ. SON TEŞHİR ÜRÜNÜ İDİ. YALNIZ YÜKLEME KISMI OLAN '' PLEASE WAİT WHİLE İNSTALLİNG...'' KISMI YÜZDE 18 DE KALIYOR. BU DURUMDA BANA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI !!!
  • merhaba arkadaşlar

Almanya'dan packard bell ipower gx modelini almayı düşünüyorum.. Ancak Almanya'da iki donanım seçeneğiyle piyasaya sürülüyor..

ipower gx m001 --- 1399 euro ---http://www.packardbell.de/products/notebooks/ipower-gx/iPower+GX-M-001/productsheet-LX.B010X.005-1569.html

Intel® Core™2 Duo Prozessor P8400 1066 MHz FSB 3 MB L2 2,26 GHz
    4096 MB DDR3 1033mhz
    NVIDIA® GeForce® 9800M GTS 1024 MB DDR3 VRAM
    320 GB SATA 7200 rpm
    17" TFT WXGA (1440 x 900), Diamond View
    8 speed DVD±RW Dual Layer Drive
    5 in 1 (SD/MMC/MS/MS pro)
    9 Cells Li-Ion, 7800 mAh ( kullanıma bağlı yaklaşık olarak 3 saat )
    10/ 100 Mbit
    Intel WiFi Link 5100, IEEE802.11a/b/g/draft-n
    3 x USB 2.0
    firewire
    DVI-I
    HDMI
    e-SATA
    1.3 mp webcam
    fingerprint reader
    Sound line in, line out
    keyboard with numberpad
    400x295x42.8
    ~4,2 kg

ipower gx m002 --- 1799 euro ---http://www.packardbell.de/products/notebooks/ipower-gx/iPower+GX-M-002/productsheet-LX.B010X.004-1569.html

Intel® Core™2 Duo Prozessor T9400 1066 MHz FSB 6 MB L2 2,53 GHz
    4096 MB DDR3 1033mhz
    NVIDIA® GeForce® 9800M GTS 1024 MB DDR3 VRAM
    320 GB SATA 7200 rpm
    17" TFT WUXGA (1920 x 1200), Diamond View ( full HD )
    Combo Blu-ray Reader DVD burner
    5 in 1 (SD/MMC/MS/MS pro)
    9 Cells Li-Ion, 7800 mAh ( kullanıma bağlı yaklaşık olarak 3 saat )
    10/ 100 Mbit
    Intel WiFi Link 5100, IEEE802.11a/b/g/draft-n
    3 x USB 2.0
    firewire
    DVI-I
    HDMI
    e-SATA
    1.3 mp webcam
    fingerprint reader
    Sound line in, line out
    keyboard with numberpad
    400x295x42.8
    ~4,2 kg

Biri birinden daha iyi zaten fiyatından da anlaşılmakta, ama koyulaştırarak belirttiğim özellikler 400 euro fiyat farkına değer mi..

Bir de daha iyi tavsiyeleriniz olursa da merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserter35 -- 16 Kasım 2008; 19:38:47 >

• arkadaslar packard bell notebooklarda pardus kullanabiliyormuyuz varmı bir bilginiz??
    elimde eski bir model var r0786 bu modele hangi linuxu kurabilirim
  • butcem 2000 ytlhttp://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kampanya.htm almayı dusunuyorum bu fuyata daha ıyı urun tavsıye edebılcek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.