Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bilgisayar programlama öğrencisiyim packard bell ml65 m030 tk modeline baktım ama siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim
  • arkadaşlar mt85 in kamerasını msn yada yahoo gibi programları kullanmadan açamıyormuyuz ? açabiliyorsak nasıl açıyoruz yardımcı olurmusunuz ?
  • Merhaba arkadaşlar. İşte packard bell MT55 Teki, tek büyük problem. XP KURULMUYOR. Deneyen ve başaran varsa yazsın delircem. İnternette araştırdım notebook ların genel problemi olan sata sürücüleri ile ilgili bir şey değil tam bir sebep bulamıyorum. Yalnız yukarıda bir kaç kişi sormuş. vista*64 kuruluyor.Bende yüklü herhangi, bir sorun yok. wireless driver ı sitesinde var.

XP PROBLEMİNE ACİL BİR ÇARE!!!
  • Bu ürün hakkında yorum alabilirmiyim, kullanan varmı. oyun oynamam

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd72395
  • Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 20 gün önce Darty' den kampanyayla Packard Bell Easy Note MB66-P-023 model laptop aşdım.

Özellikleri;

İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.1 GHz
    Bellek : 3 GB DDR2
    Sabit Disk : 160 GB - 5400 RPM - SATA
    Çekirdek : Intel
    Bellek Tipi : DDR2
    Veri Yolu Hızı : 800 MHz
    Ekran Ölçüsü : 15.4 inch
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8400M

Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN
    Veri Protokolü : Intel 3945 a/b/g - Bluetooth
    Modem Tipi : Fax Modem

Ekran : WXGA
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800

Garanti Süresi : 2 Yıl

Ekran Kartı Belleği : 256 MB

Boyutlar : 36.2 x 26.4 x 3.8 cm

Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion

Bellek : 3 GB
    Maksimum Bellek : 4 GB
    Bellek Hızı : 667 MHz
    Ön Bellek : 3 MB

İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium
    Platform : PC

Optik Sürücü : DVD+/-RW

Sabit Disk : 160 GB
    Sabit Disk Hızı : 5400 RPM

Ses Çıkışı : Hoparlör
    Ses Girişi : Mikrofon Girişi

Ekstra Özellikler : Entegre Kamera
    Genişleme Yuvaları : 4 x USB 2.0 - 1 x IEEE 1394 Firewire - VGA Çıkışı

Bu bilgisayara henüz çok fazla program ve bilgi yüklemeden bazı sorunlarla karşılaştım.

Birincisi şarjının verimsiz olması. İlk kullanmadan önce 12 saatin üstünde şarj etmeme rağmen pil kullanılmadığıu halde zayıflıyor. İkinci problemim şarj anında uykudayken açtığımda ışıkların yanmasına karşın ekrana görüntü gelmemesi.

Bu problemler beni rahatsız ettiği için Darty'e gittim. Onlarda sorunlarımın devam etmesi durumunda Müşteri ilişkileri politikaları nedeniyle ilk 1 ayda yapılan iadeleri sorgusuz sualsiz kabul edeceklerini söylediler.

Bu bilgisayarı 1300 ytlye aldım.Kasasını beğendim nümerik klavye olması çok şık. ancak içime sinmeyen durumlarla karşılaşmam beni soğuttu açıkçası.

Bu aralar başka bir laptoplada ilgileniyorum.

Dell Studio 1535 A83P3 Intel Core2 Duo Mobile 2.4GHz 3GB 250GB DVD+-RW (Kameralı) 1700 ytl

İşlemci Intel Core2 Duo 2.4GHz
    Bellek 3072 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 250 GB
    Optik Sürücü DVD+-RW
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 256MB ATI Radeon HD 3450
    Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps
    Ağırlık 2.77 kg
    Garanti Süresi 24 Ay

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    Intel Core2 Duo T8300 2.4GHz İşlemci, 800MHz FSB, 3MB Önbellek
    3GB (1*1024/2*1024) 667 MHz DDR2 Bellek
    Intel 965 Chipset

Görüntü ve Ses:
    15.4" Wide Screen WXGA 1280x800 LCD Ekran
    256MB ATI Radeon HD 3450 Ekran Kartı
    Intel High Definition ses sistemi
    Dahili Kamera

Depolama:
    250GB 5400Rpm SATA Sabit Disk

İletişim:
    Bluetooth
    WiFi 802.11 a/b/g Kablosuz Bağlantı
    10/100/1000 Ethernet

İşletim Sistemi
    Vista Home Premium

Bağlantılar:
    4x USB
    FireWire (IEEE 1394)
    Genişleme Yuvası
    TV OUT HDMI
    VGA OUT Analog (D-SUB)
    Kart Okuyucu (8 in 1)

Fiziksel Özellikler:
    Ağırlık: 2.77 kg

Sizce darty'e ürünümü iade edip paramı geri alıp üzerine 400 ytl koyup bu bilgisayarı almam doğru olur mu?

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• Packard Bell MT85 CENTRINO2 T9400
    Intel® Core? 2 Duo
    Intel® Centrino®2 Islemci
    T9400
    2,53 GHz
    1066 Mhz
    6MB
    4096MB
    DDR2
    320 Gb
    512 Mb
    ATI
    HD3650
    15.4 ' DIAMOND VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.9 KG

Ne dersiniz alayım mı?
    64 bit mi bu
    Bu ekran kartı ve özelliklerle istediğim oyunların hepsini oynayabilir miyim ve bu bilgisayar hızlı mıdır?
    Packard'ın müşteri hizmeti nasıldır?
    Laptop çok mu ısınır,dizimin üstünde bir şey yapamaz mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkan95

Packard Bell MT85 CENTRINO2 T9400
    Intel® Core? 2 Duo
    Intel® Centrino®2 Islemci
    T9400
    2,53 GHz
    1066 Mhz
    6MB
    4096MB
    DDR2
    320 Gb
    512 Mb
    ATI
    HD3650
    15.4 ' DIAMOND VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.9 KG

Ne dersiniz alayım mı?
    64 bit mi bu
    Bu ekran kartı ve özelliklerle istediğim oyunların hepsini oynayabilir miyim ve bu bilgisayar hızlı mıdır?
    Packard'ın müşteri hizmeti nasıldır?
    Laptop çok mu ısınır,dizimin üstünde bir şey yapamaz mıyım?

64 bit değil Vista Home Premium ile geliyor, hemen her dizüstü gibi.

Ekran kartı HD3650, bir dizüstü için oldukça yeterli. 1280 * 800 çözünürlükte pek çok oyunu oynatabiliyor. PES 2009 u, GTR Evolution u full detayda oynuyorum rahatlıkla. Crysis gibi daha kasıntı oyunları biraz detay kısarak oynatır. Fiyatı çok çok uçuk olmayan hemen hiçbir dizüstü bilgisayarda daha iyi bir ekran kartı yok şimdilik. Nvidia 9600 GS ile GT arasında bir yerde bu kart. GT ile çok farkı yok, aynı donanımlara sahip GT li bir bilgisayar da zaten 2800 ytl civarında bildiğim kadarıyla, ortalama.

T9400 işlemci zaten şu an piyasadaki en iyi mobil işlemci, 9800 var ama ortada yok, görmedim hiç. Gerçekten çok hızlı bir sistem diyebilirim.

Isınma sorunu yok, işlemci sayesinde tabi. Havalandırması da oldukça sağlıklı kasanın. Dizüstünde kullanılır, havalandırma yanda olduğundan. Tabi oyun oynarken ısınma oluyor ama normaldir, makul seviyede kalıyor.

PB nin müşteri hizmetleriyle çok şükür tanışmadım daha :) pek çok elektronik markasında olduğu gibi, kesin problem yaratıyorlardır ama bu genel bi sıkıntı. Çok kötü bir künyeleri yok yine de.

PB bir Toshiba değil ama, Amerika'da f/p ödülleri almış bir marka. Uygun fiyata iyi sistemler satma çabasındalar, MT 85 de onun bir örneği. Her işi yapabileceğin bir sistem arıyorsan, Vatan'ın kampanyalı fiyatıyla en iyi seçenek bu. Ama kampanyasız fiyat söz konusu ise Samsung R560 a, Lenovo nun Y530 serisine de bir bak. YAkın fiyatlarla yakın donanımlar sunuyorlar. Ben VAtan'dan dolar yükselmeden 1950 ytl ye aldım 12 taksit, çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNZ FeRDiNaND -- 5 Ocak 2009; 16:29:14 >

• slm arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum kullanan var mı ayrıca fiyatı çok ucuz linkdeki siteden alışveriş yapan var mı peşin alımda yaklaşık 800 ytl fark var bilgi veren olursa sevinirim

http://www.bilnetbilgisayar.com.tr/productDetail.aspx?lngProductID=197

• merhaba arkadaşlar Ben laptop alacamda... Marka Önemli Değil...

Benim için özellikler;

işlemci 2,0 Olsun

Ram en az 2 Gb olsun...

Hdd En az 250 Gb Olsun...

Fiyat ta en Fazla 1200 Tl olsun....

Şimdiden tüm yardım eden arkadaşlara Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Betatr

merhaba arkadaşlar Ben laptop alacamda... Marka Önemli Değil...

Benim için özellikler;

işlemci 2,0 Olsun

Ram en az 2 Gb olsun...

Hdd En az 250 Gb Olsun...

Fiyat ta en Fazla 1200 Tl olsun....

Şimdiden tüm yardım eden arkadaşlara Teşekkürler...

bi de evi süpürsün buLaşıkLarı yıkasın benim yerime işLeri yapsın...
    bak Betatr bunLar oLsun da; iyice ayrıntıLara bakman Lazım.. veri hızı ne kadar oLsun, işLemci türü ne oLsun ekran kartı ne oLsun vb.. bu özeLLikLere sahip birsürü pc var sadece bunLara göre arama yapma, içinde kayboLursun..
    benim tavsiyem şu, aşağıdaki siteLere bi göz at.. bu siteLerde karşıLaştırma var..

gözüne kestirdikLerini ayarLa buraLardan, ürünü başka yerLerden aLırsın..

www.vatanbilgisayar.com
    www.gold.com.tr
    www.teknosa.com

• ML65 CENTRINO2 P8600 2.4GHZ-4GB-640GB-DVDRW-15,4''-256MB HD3430 -1.3CAM-WVPR

CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Numarası P8600
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb x 2 (640GB)
    VGA RAM 256 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD 3430
    Ekran Boyu(inch) 15.4 " DIAMOND VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1280*800
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth
    Mobil Özellikler Kamera
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu
    Mobil Özellikler Wireless
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 2.9 KG

bu model nasıl
  • arkadaşım ben vatan bilgisayar gitm baktım ... kasası pek hoşuma gitmedi ...aynı özelliklerde daha iyi bir laptop bulunuyor biraz daha beklemeliyiz..
    quote:

Orjinalden alıntı: wrhost

ML65 CENTRINO2 P8600 2.4GHZ-4GB-640GB-DVDRW-15,4''-256MB HD3430 -1.3CAM-WVPR

CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Numarası P8600
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    VGA RAM 256 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    Monitör Tipi WXGA
    Mobil Özellikler Kamera
    Ağırlık (Kg) 2.9 KG

bu model nasıl

• Arkadaşlar 2 gündür Packard Bell ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. üstte tanıtılan notebook 1600 TL. Şu an için vatanda kampanya var bu notebookda ve cidden almayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim. Sony Vaio NS11 ile bunun arasında gidiyorum. Özellik bakımından Packerdın bu notebooku aşırı derecede iyi. Ama daha tam bilgi edinemediğim için karar veremiyorum. Bu konuda bir fikri ya da gerçekten bilgisi olan birisi varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar ben pb ml65-m-010 modeline bakıyorum. özellikler bana uygun geldi fakat pb için genel bir problem var mı onu öğrenmek istiyorum. gerek teknik servis olsun gerekse pb için kronik hale gelmiş şikayetler nelerdir?
    link de vermek gerekirse:
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayunal -- 14 Ocak 2009; 17:24:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrhost

ML65 CENTRINO2 P8600 2.4GHZ-4GB-640GB-DVDRW-15,4''-256MB HD3430 -1.3CAM-WVPR

CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Numarası P8600
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    VGA RAM 256 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    Monitör Tipi WXGA
    Mobil Özellikler Kamera
    Ağırlık (Kg) 2.9 KG

bu model nasıl

Yukarıdaki modeli ben 1 kaç hafta önce aldım. Home premium yüklü. Hardiskler raid yapılamıyor. Performansı fena değil. Ama zaman zaman fan çalışaıyor. Pilini yeni şarj etmeme rağmen 2,5 saat rahat gidiyor. ekran parlak ve net. Tuş takımımda nümerik kısım var . Ancak tuş takımları toshiba gibi sağlam gözükmüyor. Fiyat performan sa açısından fena değil

• evet kardeş,
    bende dün aynı ürünü vatanan aldım.klavyenin dandikliğini bilerek..
    1430 ytl...f/p olarak mantıklı buldum hdmı denedim 102 ekran sonyde görüntü tatmin etti,oyunlara giriş çıış sorunsuz.AMA GEL GELELİM KLAVYE HİÇ YAKIŞMIYOR BU MAKİNEYE,BASMAYAN TUŞU YOK AMA İNSAN BASMAYA KORKACAK...
    packard belle yazıcam bu konuyu,bu kadar aptalca bir konuda düşük maliyete bu problemi neden çözemediler diye...
    sende dene sonuç alabiliriz,sonuçta bu özelliklere 1400 ytl bence normal.10 gün önce asus 253bd almıştım 2315 ytl ye fakat teknosa kapalı kutu bulamayınca müdürü ve çalışan arkadaş sözlerinde durup paramı iade ettiler.hayırlısıda oldu 900 ytl aşağı aşağı yukarı aynı makineyi almış oldum,KLAVYEYİ PARÇALAMAZSAK TABİİİ...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT4108 -- 1 Şubat 2009; 22:57:18 >

• Merhaba arkadaşlar ben yeni notebook almayı düşünüyorum da bi de sizlerin fikrini alayım dedim. Dişhekimliği öğrencisiyim. Oyun filan oynamayı düşünmüyorum daha çok internete girmek msnde konuşmak için ve tıp dosyalarımı saklamak için kullanacağım. Easynote BG45 p-004 almayı düşünüyorum sizce işimi görür mü. Özellikle 12.1 inç olmasını istedim ki kolayca taşınabilsin. 15.4ler çok büyük geliyor bana.

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=36733

teşekkürler

• P.Bell TN 65 modeli ekran kartı ; ATI Mobility Radeon HD 3430 256 MB ve sanırım paylaşımsız..
    Alacağım dediğim Toshiba 15 A modeli ekran kartında da ATI Mobility Radeon HD 3650 512 MB paylaşımısz..

P.Bell modelinin Ghz 2.6 Toshiba 2.1 ...Ram ise 2 GB Toshiba 3 GB P.Bell...
    Ram ve Ghz konularında çok sıkıntı yaşarmıyım ? ...Sırf bu yüzden karar değişitreyim mi ?
  • Merhaba Arkadaşlar 1500 TL'ye kadar bir notebook almayı düşünüyorum. Kullanım amacı office programları olacak, oyun ve tasarım amaçlı kullanılmayacak. Aşağıdaki ürünün taksitli fiyatı şu anda 1400 TL, bununla ilgili yorum ve tavsiyeleriniz nelerdir. Özellikle numpad'li bir ürün aradığım için dikkatimi çekti ama gördüğüm kadarıyla tuş takımı biraz fazla hassas gibi duruyor acaba öyle midir?

ML65 CENTRINO2 P8600 2.4GHZ-3GB-320GB-DVDRW-15,4''-256MB HD3430 -1.3CAM-WVPR
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36831

• Sanırım PB kullanıcıları da pek memnun değil kullandıkları bilgisayarlardan ki kaç gündür tavsiye eden çıkmadı :) Ben çıkarmam gereken sonucu çıkardım yeni tavsiye talep edenlere de duyrulur...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.