Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bnde vatanın kampanyasından pb mt 85 aldım ama recovery dvdlerinden 1.sini kaybettim biriniz upload edebilirmi

şimdiden çok teşekkür ederim...
  • Arkadaslar ben
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productDetails.aspx?I_ID=40861
    bu bilgisayarı almayı düsünüyorum.
    2.8Ghz 1066Mhz 6mbL2 1gb nvidia GT240 paylaşımsız ekran kartı faln güsel bişeye benziyo
    Bu benım ilk laptopum olcak we özellikleri cok bilmiyorum benım ıcın onemlı olan uygun fiyata maximum oyun performansı Tavsiye eder misiniz??? teskrler

• Arkadaşlar merhaba, sanırım bu konuya pek ilgi gösterilmemiş eskisi gibi....

Ben hepsiburada' dan Packard Bell TJ65-DM-009TK almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an 1.590 Lira.

Daha önce hiç Packard Bell kullanan birisi değilim. Marka ve servis bakımından sorun yaşar mıyım? Genel olarak mssql kullanacağım makinede. İyisi olsun istiyorum. Isınma problemi var mı acaba bu modelde? Performans/fiyat ne derecede iyi sizce? Ses kalitesi nasıl, genelde philips marka büyük stüdyo kulaklığımla müzik dinleyen birisiyimdir, o nedenle bass ve tize de çok önem veren biriyim.

Lütfen fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim, iyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

Arkadaşlar merhaba, sanırım bu konuya pek ilgi gösterilmemiş eskisi gibi....

Ben hepsiburada' dan Packard Bell TJ65-DM-009TK almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an 1.590 Lira.

Daha önce hiç Packard Bell kullanan birisi değilim. Marka ve servis bakımından sorun yaşar mıyım? Genel olarak mssql kullanacağım makinede. İyisi olsun istiyorum. Isınma problemi var mı acaba bu modelde? Performans/fiyat ne derecede iyi sizce? Ses kalitesi nasıl, genelde philips marka büyük stüdyo kulaklığımla müzik dinleyen birisiyimdir, o nedenle bass ve tize de çok önem veren biriyim.

bende bu laptop dan almayı düşünüyorum ama pb için sorunlu ve servis hizmeti iyi değil dedi bir kaç arkadaşım, bu konuda bilgi vermenizi rica ederim

• Arkadaşlar şu gördüğünüz laptopu almak istiyorum çok araştırdım oyun konusuna dikkat ettim özellikle ve şuan ki Assassin's Creed II. Bioshock 2, Cod seri, GTA IV, Dİrt 2, vs.. gibi oyunları akıcı bi şekilde açtığını grafikleri son ayarda oynanabildiğinin kanaatine vardım.. Bu laptoptan veya bu ekran kartı oLupta bu oyunları oynayan arkadaşlar varsa beni bilgilendirip memnun veya memnun olmadığını söylerse sevinirim.. Teşklr..

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475

• yok mu cvbı ve yorumu olacak arkadaşlar..
  • merhaba pB tj75 serisini (6 gb ram olan) uzun uzun inceledim , incelemeleri okudum ancak yine de sorayım dedim .

Adobe Web Premium CS5
    Gta IV , Pes 2011
    Visual Studio 2008,2010
    HD filmler

bilgisayarı bunlarla kullanıcam 6 Gb ram çok cazip geldi ancak 3 Mb ön bellek beni biraz korkutuyor performans alırmıyım?

Bir de ek olarak core II duo 6 mb önbellek varken core i5 de 3Mb önbellek var acaba core i5 i core II duo'dan farklı kılan nedir?

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

Arkadaşlar merhaba, sanırım bu konuya pek ilgi gösterilmemiş eskisi gibi....

bende bu laptop dan almayı düşünüyorum ama pb için sorunlu ve servis hizmeti iyi değil dedi bir kaç arkadaşım, bu konuda bilgi vermenizi rica ederim

Bildiğim kadarıyla:
    Servis ne kadar kötü olursa olsun zaten ürünü gönderdikten sonra 30 iş günü içinde tamir edip göndermeliler yoksa yenisini göndermek zorundalar , yasal olarak hem PB gibi rekabet yarışına girmiş büyük bir firmanın böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.Ne de olsa arkadasında koskoca Dell var.

• http://forum.donanimhaber.com/m_37402557/tm.htm

linkteki konuyu okumanı öneririm gerçekten güzel incelemeler , yorumlar var
  • http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tk85-au-001tk-tk85-dual-core--p6100-2.0ghz-2gb-250gb-.512mb-hd5470--15.6-dvdrw-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48998

Bu ürün nasıldır arkadaşlar ilk defa laptop alıcam -1000 TL paylaşımısız ekran kartı olan laptop arıyorum.Tavsiyeler?
  • Elektroworld kampanyasıyla 27 marta kadar 1849 TL

intel core i7-2630qm işlemci 2.0 GHZ (Turbo boost ile 2.90 GHZ)
    2048 MB Geforce GT540M ekran kartı
    6 gb DDR3 RAM
    640 GB SATA HDD
    15.6" WXGA (HD) LED ekran
    windows 7 home premium

oyun için düşüüyorum.ekran kartı nasıl ? f/p olarak nasıl ? teşekkürler şimdiden.acele cevaplarınızı bekliyorum.ne kadar götürür peki ? yarın alıcam.kaç sene boyunca oyunları kasmadan oynarm
  • merhaba arkadaşlar 1300 tl ye kadar son oyunları kasmadan oynayabilecigim bir model sölermisiniz ?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/118459/packard-bell-tm85-jo-548tk.aspx#specs

nasıl bir ürün servis ve ısınma sorunu yaratırmı.Oyun meraklısı değilim uzun süre gitsin yeter.
    Cevaplarsanız sevinirim,kampanya bitmeden almak istiyorum
  • Arkadaşlar böyle bir notebook alma durumum var. Maksimum çıkacağım fiyat 1800-1900 aralığındadır. PACKARD BELL markasını kullanan çevremde kişi yok. Bunun için kullanan arkadaşlar varsa onların yorumunu bekliyorum. Aşağıda mevcut

link:http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

ısınma problemi, fan sesi performans yetersizliği vs vs

• Arakdaşlar bana oyunlarda harika performans alabileceğim bir laptop öneriniz varsa bekliyorum hem kaliteli hem ucuz olmalı max bütçem 1500 tl
  • Konu eski olsa da yeni okuyacaklar için birkaç bilgi vereyim:

Pakardbell iyi bir marka, Acer tarafından satın alınmış bir alman markası sanırım. Fiyatlarına göre kaliteleri harika. Fakat! Pakardbell'in türkiye distribütötü olan koyuncu ve onun teknik kısmı destech bilişim (destek bilişim) berbat. Hizmet kaliteleri sıfır. Ben yakın olan 3 kişiye iyi, sağlam diye pakardbell aldırdım. Birinde 2 yıl sonra şans eser, her elektronik üründe olabilecek bir sorun çıktı. Destek bilişim servisi diye ona gönderdik, pişmn olduk. 8 ay içinde 4 defa gitti. Adam edemediler. Bursa da başka servise yaptırdım. Siz karar verin nasıl bir servisle muhatap olacağınıza...
  • 2 saat önce TK400 modelini Maltepe Carrefour' dan 999TL + 10 taksitle yeğenime hediye aldım.
    Sistemi kurmadım ama kasa gayet şık.
  • TS11-F4211-HR-100TK modelini aldım.
    çok şık bir cihaz.
    touchpad çok estetik, butonların basımı çok yumuşak.
    oyunlarda da fena değil.
    tavsiye ile aldım, epeyde memnunum.
    servisi ile görüşüp ram takviyesi yaptım.
    işin enteresanı i5 2430 işlemci olması gerekirken 2450 işlemci çıktı.
  • Packard Bell Easynote TV44-HC-606TK Notebook
    http://www.electroworld.com.tr/p/packard-bell-easynote-tv44-hc-606tk-notebook/

arkadaslar ben b oyle bısey dusunuyorum sızce tavsıyelerınız ne olur ısın acıkcası cok buyuk ekranı bana bıraz daha kucuk ama tabı kıde oyun da oynak ısterım yada dıger montaj da yapabılmelıyım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.