Şimdi Ara

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
41.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca size fikir vermesi açısından tüm özellikleri aynı asus m51va 1699$ dan satiliyor n'ye 550$ fazla ver'mmmm///
  • pil süresini bilen var mı ne kadar gidiyo ve ısınma problemi ve ses seviyesi ne kadar rahatsız edici??
  • quote:

Orjinalden alıntı: alngac

quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar ben bu ürünü internetten sipariş vermek istiyorum ama vatanbilgisayar'ın web sayfasında bu ürünü bulamıyorum. Sadece anasayfada kampanya görünüyor. Ama Packard Bell ürünlerine baktığımda bu ürünü bulamıyorum. Kampanyadaki model numarasına sahip bir ürün yok. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

kampanyanın altında yazıyı okursan orada diyor ki "kampanya mağazalarımız da ve çağrı merkezimizde geçerlidir"

Mesajı yazdıktan sonra ben de alttaki yazıyı fark ettim. :) İnternet mağazasında satılmadığını öğrendim. Teşekkür ederim.

• Allah Allah kullanan yok mu şu ana kadar bu laptopu ısınma konusu kafamı karıştırdı baya
  • slm. arkadaşlar ürünü araştırmalar sonucunda detaylı bilgilerine ulaşabildim. link aşagıda.
    http://www.packardbell.fr/products/ordinateur-portable/easynote-mt/EasyNote+MT85-M-011FR/productsheet-PC18E01102-1420.html

bide ürünü izlemek isteyenler için videoda mevcut.
    http://www.packardbell.fr/products/mt_st.htm

sanırım ST ile MT arasındaaki fark st 17 inç serisi mt 15 inç serisi.

vatandan aldıgımız notbookun fiyatı 1199 euro...+kdv mi bilmiyom tabii

bilginize....

• packerdbell sitesinde fransada satışda gözüküyor şimdilik.
    başka ülkerde gözükmüyor.
  • packard bell in sitesinde tv tuner var yazıyor ama vatandakinde var mıdır acaba??
  • Arkadaşlar yaklaşık 24 saattir kullanıyorum aktif olarak ısınma sorunu gözüme çarpıyor yarım saatlik ilk kullanımda bile çok fazla ısınıyor onun dışında performans olarak çok iyi ancak tam olarak emin olmam için 3dmax autocad gibi programlardan geçmesi lazım o zaman daha net bilgi veririm şuan için bir sorun yok bu arada işlemci centrino 2 bir arkadaş sormuştu da... Birde resimler...

Packard Bell Notebook Tavsiye Başlığı

• Bu arada tv tuner bende gördüm içinde yüklü kurulum cd sinde de var media center da da tv var görünüyor ama kullanamadım hala sorun veriyor ama herhalde dahili tv tuner bulunuyor. Ayrıca hdd 320gb olmasına rağmen nedense bende kapasite 289gb olarak görünüyor bunu hala çözemedim çok büyük bir fark var birde vista da hdd'i bölemedim c yi büyük bölüyor ama ben d büyük olsun istiyorum bunu yapamaz mıyız?
  • makine bi elime geçsin yardımcı olmaya çalışırım.. pişmanlık duyuyor musun acaba bu laptop u aldığın için? paylaşımların için tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alngac

makine bi elime geçsin yardımcı olmaya çalışırım.. pişmanlık duyuyor musun acaba bu laptop u aldığın için? paylaşımların için tşkler

Hayır aksine o gün şansıma orda olduğum için şanslıyım yoksa hiç haberim olmayacaktı Şimdiye kadar oyun falan yükleyip denemedim ama yine de pişman olacağımı sanmam bence çok iyi bir performans verecektir. Eğer alabiliyorsanız tavsiye de ederim çünü teknosa da baktım aynı özellikteki t9400 ü 2350 peşindi düşün artık...
  • ben aldım da daha dokunamadım cuma günü getirecek abim bizim burada vatan bilgisayar yok malesef
  • Resimler, yorumlar ve işlemcinin Centrino 2 olduğuna dair cevap için teşekkür ederim. Bir arkadaş için telefondan sipariş verdik. Sanırım en erken perşembe gibi ulaşır bize. Eğer kullanma ve test etme fırsatım olursa size ayrıntılı bir şekilde performans hakkında bilgi yazarım. Isınma problemi bu aralar çıkan özellikle üst seviye her notebook bilgisayarda artık standartlaştığı için problem olmaktan çıktı diyebilirim. Böyle üst seviye donanımı olan bir notebookun ısınmadığını yazsaydınız şaşırırdım hatta ben de alırdım. Ama şimdilik bütçe problemi yüzünden kendime alamıyorum. Darısı bir gün de benim ve almak isteyen herkesin başına diyorum.
  • bu notebook tan bende de var

öncelikle dış görünüşü güzel ama, tuş takımı az buçuk dandirik gibi geldi bana. Ekran kartı diğer notebooklara güzel çok iyi işlemcisi zaten iyi,en güzel taraflarından biri touchpadin dokunduğunuzda yanması bu olay çok hoşuma gitti.Genel itibariyle güzel bir notebook.Arkadaşlara tavsiye ederim ama artık 2500 YTL fiyatı olan bi notebook

ha bide dış görünüşü ve diğer ıvır zıvır

4 usb port,kumanda,2,5 saat pil ömrü(Genelde 6 ay dayanır dediler teknik serviste),çanta(standart)

Genel olarak ta Centrino 2 core 2 duo 2.53ghz,4 gb ram,512 mb 3650 ATİ ,320 gb hard disk(298 gb gözükmesi çok normal , misal 1gb flashbellek i alın bakın 900 mb görürsünüz,400 gb alın 370 görürsünüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubes -- 22 Eylül 2008; 22:43:32 >

• Arkadaşlar Merhaba,
    cumartesi günü gidip bende aldım bu laptobu, bilgisayarlardan pek anlamam ama bugün bilgisayarcıma götürdüm demediği lafı bırakmadı, xp.ye uyumlumuymuş, kırık programları çalıştırmaz vs. moralimi bozdu.
    bide kazık yemişsin dedi...

İyi bir makina mı aldık sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fda

Arkadaşlar Merhaba,
    cumartesi günü gidip bende aldım bu laptobu, bilgisayarlardan pek anlamam ama bugün bilgisayarcıma götürdüm demediği lafı bırakmadı, xp.ye uyumlumuymuş, kırık programları çalıştırmaz vs. moralimi bozdu.
    bide kazık yemişsin dedi...

İyi bir makina mı aldık sizce?

merhaba, aynı laptopu kendi satsaydı böyle konuşur muydu ?? kaça satardı ?? ürün daha fransada piyasada sadece zamanla xp driverları da çıkar İnş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alngac -- 22 Eylül 2008; 12:50:37 >
  • xp drıverları yok yani :(
    wista, dedikleri gibi peki kırık programları çalıştırmıyor mu? eğer çalıştırmıyorsa ben bu pc.yi boşuna aldım işim gereği netcad kullanıyorum. ve kırık bi program, lisanslısı 4000, 5000 $ civarında...
  • Arkadaslar bende MSI Gx630 bekleyicisiydim. hepsiburadanın azizligine uradım ve ondan vazgecip bu laptop'tan aldım. bende ısınma sorunu yok sizde nasıl var anlamadım benim tek sorunum böyle canavar bir makineye nie bukadar dandik bi klavye takmıslar :( xp driverları inş. cıkar demişsinizde arkadaslar eger xp yüklerseniz ozaman söyle bir durum cıkar ekran kartını yeterli verimlilikte kullanamazsınız ve 1 gb ram'inizde boşa gider. dx10 da kullanamıyorsunuz sanırım xp'de.
  • Dün akşam saat 8 ile 12 arasında kesintisiz çalıştırdım bilgisayarı ama ısınma problemi yaşamadım ama bende de başka problemler var (:

1) Kablosuz ağları buluyor ama bir türlü bağlanmayı başaramıyor (Bu benden de kaynaklanabilir (: yazılımdan da bilemiyorum)
    2)Bu sabah ilk çalıştırmam da packard bell yazısı kaybolduktan sonra bilgisayar dondu tekrar çalıştırabilmek için bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.
    3)Touch pad in scrol'u çok takılıyor açıkçası hiç ergonomik olmamış.
    4)Sesli çalışan bir makina değil ama tiz bir ses var ve sessiz ortamda grçekten sinir bozucu oluyor birde her tıklamada tempo yapar gibi kesilip tekrar başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecegunesim

arkadaslar bu urunden bende pazar aksamı sıparıs verdım bana 1873/12 ye geldi bu ucuncu packard bell ım benım ve ılk laptop um da oluyor dogal olarak baska markaları hıc sevemedım nedense bu modelı vatanda gorunce hemen telefon actım ve sıparıs verdım bakalım ınsallah bugun kargoya verırler ama elıne ulasmıs olan arkadaslardan bı kac bılgı ıstıyorum merak edıyorum acıkcası
    1--uzaktan kumanda mevcutmu ve gercekten tv tuner varmı dahılı bı arkadas oyle bısey yazmıs yukarda
    2--kasanın ıc yuzeyı sıyahmı yoksa fotolar (burdakı) mavımsı bısey gıbı duruyor
    3--arastırdıgım sıtelerde muse pad sankı kasayla bır butun ve parlak gıbı duruyor du bu fotolorda ıse sankı ayrı ve parlak degıl gıbı duruyor
    4-- ekran goruntusu nasıl yanı sagdan soldan bakıs acılarında goruntu degısımı oluyormu
    5-- ustundekı vısta 32 bit buyuk v4 gb ramı goruyormu yoksa 3 mu goruyor
    6--yok :) yeter sanırım
    bide son olarak daha yakın fotolar koyabılırmısınız mumkunse

1-Uzaktan kumanda mevcut ama turner var mı bilmiyorum varsa nerde olur onu da bilmiyorum :)
    2-Kasanın iç yüzeyi siyah
    3-Tousc pad kasayla bütün ve dokununca mavi ışık yanıyor
    4-Her laptopta olduğu kadar
    5-Üstünde ki vista 32 bit fakat sistem özelliklerine bakınca 4gb ram diye yazıyor ama bu olay burdan anlaşılmıyorsa nerden bakılacağını bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.