Arkadailar merhaba yardımınıza ihtiyacım var, cihaz Win7 Home Basic ile geldi wirelesss çalışıyorsu ama ultimate yükledikten sonra bir türlü çalışmadı orjinal driverı yüklü ( Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı ) F3 ile kapıyorum yeniden açıyorum bir kaç denemede ağı buluyor fakar bu sefer şifreyi girip bağlan dediğim zaman bağlantı yapılamadı hatası vermekte bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardıma ihtiyacım var sabahtan bu tarafa kafam şişti artık...
şifre doğru girildiği halde bu hatayı veriyorsa modeminiz bilgisayarı blockluyor olabilir, başka bir ağda denemenizi önerebilirim
laptop telefon ve wireles cihazlar ile modeme bağlantıda bir sorun yaşamıyorum, dediğinizde olabilir ama diğer cihazlar ile bağlandığı için ben hala bilgisayar dan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum laptop da zaten wirelessi bir kaç kez aç kapa yaptıktan sonra ağı görüyor..
eğer bunun bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorsanız kullandığınız bir firewall yada antivirüs programıda bunu yapıyor olabilir. dns değiştirip deneyebilirsiniz
kablolu olarak sıkıntı yok bağlanabiliyorum, modeme reset attım diğer kullandığım laptop, cep telefonum kardeşimin telefonu hepside bağlantı sağlıyor bir sıkıntı yok, dediğiniiz gibi ip de verdim ama gene de bağlantı sağlamıyor ekstra da yüklemem gereken bir proğram mı var ki onu anlamadım artık web de araştırma yaptım herhangi bir açıklama yok Launch Manager açıklamış bazı arkadaşlar onuda yükledim gene değişen bir şey olmadı yani geldiğinde çalışan makinaya keşke elimi sürmeseymiştim diyorum artık ...
selamlar dostum aynı sorun bende de var packard bell benim notebook da işyerindeki ağa bi türlü bağlanmıyor bütün cihazlar bağlanıyor laptop bağlanmıyor çıldıracam bi çözüm bulamıyorum
norton vardı kaldırdım tamamen ondandır diye halen araştırıyorum bi çözüm bulursan lütfen bana da söyle