Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avanoss

yani sınıfta kaydedilen cok başarılı olamasada olabilir. ama yeterki kaydedilenler anlaşılsın. belki yeri değil ama piranha diye bir marka kullandım bi kaç gün, ondan sonra korkar oldum acaba hepsi mi böyle diye.

piranha hakkındaki yorumları okumadın galiba pek iyi yorumlar yok piranha hakkında
  • açıkcası okudum. ama bazıları söylenenin aksine iyi oldugunu söylüyor. özellikle alışveriş yaptığım sitenin yorumlar bölümünde tamamen övmüşler ürünü... neyse onlar gecmişte kaldı.. yeni pulse elime gecince yazarım her türlü iyi yada kötü yanlarını.
  • quote:

açıkcası okudum. ama bazıları söylenenin aksine iyi oldugunu söylüyor. özellikle alışveriş yaptığım sitenin yorumlar bölümünde tamamen övmüşler ürünü... neyse onlar gecmişte kaldı.. yeni pulse elime gecince yazarım her türlü iyi yada kötü yanlarını.

ya kardeş bu piranha gibi ürünlerin cogu sans işi bazıları cok iyi cıkıyor hatta mükemmel derecede bende webcam i var piranha nın iki yıl önce aldım hala kullanıyorum o kadar düştü 1,5 metreden ama tık demedi hala calışıyor görüntüsü de cok güzel ama aynısından arkadasa aldık burnumdan geldi pişan oldum tavsiye ettiğimegeri yolladık değiştirdik o da aynı 3. de gitti baska bişey aldı

anladın dimi

• aynen dediğin gibi... şans işi ama ben artık işi şansa bırakmak istemediğim için pulse tercihim oldu.. herşeyden önemlisi piyasada yer etmiş bir marka packard bell...

PACKARD BELL Tarihçe:
    1991: Packard Bell Avrupanin Kurulmasi
    1991: 1'inci PC üreticisi: ( Tüm PC'lerinde ilk entegre CD-ROM sürücüsünü yerlestiren üretici).
    1996: 1'inci PC üreticisi: (Bilgisayar klavyesinde internet ve multimedya uygulamalar için ekstra dügme yerlestiren ilk PC üreticisi)
    1997: Penang (Malezya) Üretim Fabrikasinin Açilmasi
    2001: 1'inci PC üreticisi: ( Tüm PC'lerinde ilk entegre DVD-RW sürücüsünü yerlestiren üretici)
    2002: Packard Bell online Butik Açilisi
    2003: Taipei'de(Tayvan) Uluslararasi Satin Alma ofisinin kurulmasi
    2004: PC'den dijital ürünlere geçis: 1.3 M mp3 çalar satisi (Kaynak: Packard Bell)

Packard Bell Markasi, Türkiye Pazarinda güçlü is ortagi Koyuncu Elektronik ile beraber Masa Üstü bilgisayarlardan, Diz Üstü Bilgisayarlara, Ev Elektronigi ürünlerinden MP3 çalarlara kadar uzanan genis ürün yelpazesi ile beraber kullanicilariyla kaliteyi bulusturmayi hedeflemektedir.

Mükemmel Dizayn, performans, müsteri odakli özelliklerin mükemmel bir sekilde kombinasyonu Packard Bell ürünlerini diger markalardan ayiran en önemli özellik olarak karsimiza çikmaktadir. 1991 yilindan itibaren, Packard Bell Tüm Avrupa'da milyonlarca kullanicisina teknolojinin avantajlarini sunmayi hedeflemektedir. Bunu sunarken kullanicinin ihtiyaçlarina öncelik taniyarak en son teknoloji ürünleri, kalite ve dizaynla birlestirerek kullanicilarina sunmaktadir.

Packard Bell bugün Avrupa PC Pazarinda (Tüm Ürün gaminda) #3, ve bölgenin en önemli pazarlarinda faaliyet gösteren ilk üç büyük oyuncunun arasinda yer almaktadir. (Ingiltere, Fransa, Ispanya, Italya, Hollanda ve Belçika) Son yillarda PC'deki basarisina ek olarak, digital degisim çerçevesinde MP3 player ve digital ev elektronigi gibi ürün gamlarini da ekleyerek 2004 yilinda adetsel bazda en çok MP3 satisi yapan firma haline gelmistir.

PACKAR BELL PULSE 1024 mb MP3 PLAYER

• quote:

aynen dediğin gibi... şans işi ama ben artık işi şansa bırakmak istemediğim için pulse tercihim oldu.. herşeyden önemlisi piyasada yer etmiş bir marka packard bell...

PACKARD BELL Tarihçe:
    1991: Packard Bell Avrupanin Kurulmasi
    1991: 1'inci PC üreticisi: ( Tüm PC'lerinde ilk entegre CD-ROM sürücüsünü yerlestiren üretici).
    1996: 1'inci PC üreticisi: (Bilgisayar klavyesinde internet ve multimedya uygulamalar için ekstra dügme yerlestiren ilk PC üreticisi)
    1997: Penang (Malezya) Üretim Fabrikasinin Açilmasi
    2001: 1'inci PC üreticisi: ( Tüm PC'lerinde ilk entegre DVD-RW sürücüsünü yerlestiren üretici)
    2002: Packard Bell online Butik Açilisi
    2003: Taipei'de(Tayvan) Uluslararasi Satin Alma ofisinin kurulmasi
    2004: PC'den dijital ürünlere geçis: 1.3 M mp3 çalar satisi (Kaynak: Packard Bell)

Packard Bell Markasi, Türkiye Pazarinda güçlü is ortagi Koyuncu Elektronik ile beraber Masa Üstü bilgisayarlardan, Diz Üstü Bilgisayarlara, Ev Elektronigi ürünlerinden MP3 çalarlara kadar uzanan genis ürün yelpazesi ile beraber kullanicilariyla kaliteyi bulusturmayi hedeflemektedir.

Mükemmel Dizayn, performans, müsteri odakli özelliklerin mükemmel bir sekilde kombinasyonu Packard Bell ürünlerini diger markalardan ayiran en önemli özellik olarak karsimiza çikmaktadir. 1991 yilindan itibaren, Packard Bell Tüm Avrupa'da milyonlarca kullanicisina teknolojinin avantajlarini sunmayi hedeflemektedir. Bunu sunarken kullanicinin ihtiyaçlarina öncelik taniyarak en son teknoloji ürünleri, kalite ve dizaynla birlestirerek kullanicilarina sunmaktadir.

Packard Bell bugün Avrupa PC Pazarinda (Tüm Ürün gaminda) #3, ve bölgenin en önemli pazarlarinda faaliyet gösteren ilk üç büyük oyuncunun arasinda yer almaktadir. (Ingiltere, Fransa, Ispanya, Italya, Hollanda ve Belçika) Son yillarda PC'deki basarisina ek olarak, digital degisim çerçevesinde MP3 player ve digital ev elektronigi gibi ürün gamlarini da ekleyerek 2004 yilinda adetsel bazda en çok MP3 satisi yapan firma haline gelmistir.

PACKAR BELL PULSE 1024 mb MP3 PLAYER

evet usta iyi yapmıssın zaten okuduysan bi sorun yasadım bnm pulseyle koyuncuya gittim adamlar cok iyi ilgilendiler 15 dakikada hemen sorunu hallettim ve cok tesekkür ettim karsımdaki bayana

o da önemli değil efendim bizim görevimiz bu dediler size en iyi ve hızlı hizmeti vermek

sastımm ya bazı teknik servislerde adamı dövmekten beter ediyorlar

p.bell and koyuncu

• Koyuncu elektronik gercekten insana deger veriyor. insanları güvenini kazanmayı para kazanmaya tercih ediyor. (samsung marka kameramdan dolayı bikac kez görüşmüştük) ne diyelim renkler ve zevkler tartışılmaz.. bizim zevkimizde markadan yana...

koyuncu elektronik yaş iş yapmaz, en çok buna inanıyorum...
  • Arkadaşlar bu sizin dediğiniz gp pil şarz aleti bumu olaki?
    Bi bakarmısınız. Bazı arkadaşlar demiş 25-30 ytl falan diye ama ben buldum bi tane teknosada ve 21,5 ytl. Bana ucuz geldi yani. Hem de teknosada !...

Bir de bi tane daha var ve o da 39 ytl.

Sizin dediğiniz hangisi oluyor acaba?...

Bu 21,5 ytl olan iş görürmü acaba?
    Yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070185&CS_Category=_PIL_SARJ_CIHAZI391&CS_Catalog=_PIL = 21,5 ytl

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070338&CS_Category=_PIL_SARJ_CIHAZI391&CS_Catalog=_PIL = 39 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_laz -- 5 Mart 2007; 14:46:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

Arkadaşlar bu sizin dediğiniz gp pil şarz aleti bumu olaki?
    Bi bakarmısınız. Bazı arkadaşlar demiş 25-30 ytl falan diye ama ben buldum bi tane teknosada ve 21,5 ytl. Bana ucuz geldi yani. Hem de teknosada !...

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070185&CS_Category=_PIL_SARJ_CIHAZI391&CS_Catalog=_PIL = 21,5 ytl

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070338&CS_Category=_PIL_SARJ_CIHAZI391&CS_Catalog=_PIL = 39 ytl

linkini verdiğin ikinci ürün AA pil içerikli bizim kapsülle uyumlu değil AA piller ve 39 ytllik olanı sadece AA pilleri sarj edebiliyor kısaca işimizi hiç görmez gördüğün yerde kac

Diğeri fiyatı 21,5 ytl olan ise içeriğindeki 4 pil AA pil ama sarj kiti AAA pilleride sarj edebiliyor bunu alabilirsin pilleride fot. makinanda ya da diğer elekt. aletlerde kullanabilirsin ama sarj kiti kac saatte pilleri doldurur bilmiyoruz 5 saatte dolduramaz büyük ihtimalle

bizim dediğimiz sarj kiti ise asagıda linkini verdiğim sarj kiti.

5 saatte tamamen pilleri sarj ediyor hem AA hem AAA pilleri sarj edebiliyor içindeki piller ise mp3 playerla uyumlu olan AAA pillerdir kardeşim tamam

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25698

bu arada bilmiyorsan söyleyeyim

AA piller : bildiğimiz normal kalem piller

AAA piller ise kalem pillerin inceleri oluyor

yani mp3 player için kullandıgımız piller AAA piller ok

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 5 Mart 2007; 15:20:23 >

• quote:

Koyuncu elektronik gercekten insana deger veriyor. insanları güvenini kazanmayı para kazanmaya tercih ediyor. (samsung marka kameramdan dolayı bikac kez görüşmüştük) ne diyelim renkler ve zevkler tartışılmaz.. bizim zevkimizde markadan yana...

koyuncu elektronik yaş iş yapmaz, en çok buna inanıyorum...

katılıyorum kardeşim her yönüyle takdir ediyorum bende bi kaç kere temasım oldu packardbell in laptopunu da kullanmaktayım

• quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

quote:

linkini verdiğin ikinci ürün AA pil içerikli bizim kapsülle uyumlu değil AA piller ve 39 ytllik olanı sadece AA pilleri sarj edebiliyor kısaca işimizi hiç görmez gördüğün yerde kac

Diğeri fiyatı 21,5 ytl olan ise içeriğindeki 4 pil AA pil ama sarj kiti AAA pilleride sarj edebiliyor bunu alabilirsin pilleride fot. makinanda ya da diğer elekt. aletlerde kullanabilirsin ama sarj kiti kac saatte pilleri doldurur bilmiyoruz 5 saatte dolduramaz büyük ihtimalle

5 saatte tamamen pilleri sarj ediyor hem AA hem AAA pilleri sarj edebiliyor içindeki piller ise mp3 playerla uyumlu olan AAA pillerdir kardeşim tamam

Kardeş merhaba. Gene ben

Neyse mevzuya gireyim...
    Senin verdiğin linkteki gp hem 2 pil şarj ediyo hemde 1000mAh benim dediğim ise 4 pil şarj ediyor ve 1300mAh

Benim dediğim 21,5 ytl senin dediğin yaklaşık 26-27 ytl...

Bunların arasındaki fark nedir? Yani benim dediğimin daha pahalı olması gerekirken senin dediğin gp daha pahalı. Ne ayak...
    Bir de AA ve AAA arasındaki farkı biliyordum zaten ancak bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş oldu...
    Bir de bu işi bitek senmi biliyon yaa. Yani senden başka kimse cevap yazmıyo ne iş onuda anlamadım...

• quote:

quote:

quote:

Kardeş merhaba. Gene ben

Neyse mevzuya gireyim...
    Senin verdiğin linkteki gp hem 2 pil şarj ediyo hemde 1000mAh benim dediğim ise 4 pil şarj ediyor ve 1300mAh

Bunların arasındaki fark nedir? Yani benim dediğimin daha pahalı olması gerekirken senin dediğin gp daha pahalı. Ne ayak...
    Bir de AA ve AAA arasındaki farkı biliyordum zaten ancak bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş oldu...
    Bir de bu işi bitek senmi biliyon yaa. Yani senden başka kimse cevap yazmıyo ne iş onuda anlamadım...

kardeş senin dediğin 21,5 YTL olan şarj kiti, AA 1300 kalem pil ile birlikte ve AA için 1300 çok kötü bir değer. en az 2000 den aşağı olmamalı ve piyasaya hakiml olanlarda 2700 olanları... gelelim diğer 1000 mah dediğine, 1000 değeri AAA piller için bir değer ve AAA piller için gerçekten en üst düzey seçeneklerden biri. zaten en yükseği 1100 olması lazım.. yani 1300 AA pil ile 1000 AAA pillerin karıştırılmaması gerekir.. tamamen farklı ürünlerdir. ve 1000 olanın daha pahalı olması normaldir...

.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş merhaba. Gene ben

Neyse mevzuya gireyim...

kardeş senin dediğin 21,5 YTL olan şarj kiti, AA 1300 kalem pil ile birlikte ve AA için 1300 çok kötü bir değer. en az 2000 den aşağı olmamalı ve piyasaya hakiml olanlarda 2700 olanları... gelelim diğer 1000 mah dediğine, 1000 değeri AAA piller için bir değer ve AAA piller için gerçekten en üst düzey seçeneklerden biri. zaten en yükseği 1100 olması lazım.. yani 1300 AA pil ile 1000 AAA pillerin karıştırılmaması gerekir.. tamamen farklı ürünlerdir. ve 1000 olanın daha pahalı olması normaldir...

.

Kardeş eğer linklere girip baktıysan 21,5 ytl olan hem AA hem de AAA pilleri şarz ediyor ve 1300 mAh... Bu nasıl oluyor peki... ve bu iş görmezmi bir AAAA pil için?

• quote:

Kardeş eğer linklere girip baktıysan 21,5 ytl olan hem AA hem de AAA pilleri şarz ediyor ve 1300 mAh... Bu nasıl oluyor peki... ve bu iş görmezmi bir AAAA pil için?

usta nasıl anlatayım ki sana sarj kiti güzel değil tamam 4 pili ve iki ayrı pili (AA ve AAA) aynı anda sarj ediyor ama kac saatte sarj edecek 5 saatte sarj etmesi imkansız 12 saatte bile sarj edemez kullanmadıgım için tam saatini bilemem içindeki piller packardbelle uyumlu değil normal bildiğin kalem pil ve piller güç olarak cok düşükler su an gp'nin 2700 mah lik pilleri mevcut yani iki katından daha fazla

bizim dediğimiz sarj kiti ise 5 saatte pili full dolduruyor ve su anda gp de en güclü AAA pili 1000mah gücünde ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 6 Mart 2007; 22:33:52 >

•  PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!!

kardes bu dediğin 1300 mah AA pil olan model... 4 pili şarj edebiliyor. ama şu var içinde beraber verilen 1300 lük piller işini görmez. şarj aletide şarj süresi uzun olduğu için işini görmez...

-------------------

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!!

burda ise piller AAA modeli. 1000 mah bunlar için yüksek ve iyi bir değer, işini fazlasıyla görür. şarj aleti GP nin klasik hızlı şarj aletlerinden, 5 saatte pilleri tam dolu olarak alabilirsin. işini görebilecek seviyede.
    PULSE Mp3 Player için AAA piller şarttır. yani 1300 mahlık dediğim pili Pulse de kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 6 Mart 2007; 22:36:27 >

• quote:

kardes bu dediğin 1300 mah AA pil olan model... 4 pili şarj edebiliyor. ama şu var içinde beraber verilen 1300 lük piller işini görmez. şarj aletide şarj süresi uzun olduğu için işini görmez...

-------------------

burda ise piller AAA modeli. 1000 mah bunlar için yüksek ve iyi bir değer, işini fazlasıyla görür. şarj aleti GP nin klasik hızlı şarj aletlerinden, 5 saatte pilleri tam dolu olarak alabilirsin. işini görebilecek seviyede.

quote:

usta nasıl anlatayım ki sana sarj kiti güzel değil tamam 4 pili ve iki ayrı pili (AA ve AAA) aynı anda sarj ediyor ama kac saatte sarj edecek 5 saatte sarj etmesi imkansız 12 saatte bile sarj edemez kullanmadıgım için tam saatini bilemem içindeki piller packardbelle uyumlu değil normal bildiğin kalem pil ve piller güç olarak cok düşükler su an gp'nin 2700 mah lik pilleri mevcut yani iki katından daha fazla

bizim dediğimiz sarj kiti ise 5 saatte pili full dolduruyor ve su anda gp de en güclü AAA pili 1000mah gücünde ok

daha nasıl anlatılır ki arkadasım artık bi karar ver

• C.F.L pillerde iyidir GP marka sadece üstün tarafı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

C.F.L pillerde iyidir GP marka sadece üstün tarafı yok

sorun pilin kalitesinde yada markada degil... bir arkadasımız iki ürün göstermiş, onların açıklamasını yaptık. umarım yeterli olmuştur ürünlrin farkını soran arkadasa. elimde GP, Panasonic, Varta, CFL, Duracell ve Micron piller var. GP ve Duracell i tek gecerim. sonrasında panasonic, CFL, Varta.. son sırada ise Micron var. bu benim degerlendirmem tabiki..
  • quote:

quote:

sorun pilin kalitesinde yada markada degil... bir arkadasımız iki ürün göstermiş, onların açıklamasını yaptık. umarım yeterli olmuştur ürünlrin farkını soran arkadasa. elimde GP, Panasonic, Varta, CFL, Duracell ve Micron piller var. GP ve Duracell i tek gecerim. sonrasında panasonic, CFL, Varta.. son sırada ise Micron var. bu benim degerlendirmem tabiki..

bence de en iyisi GP ve Duracell cok acil bi durum oldugunda da panasonic

• bende sony sarj cihazı var 30 ytl ye aldım 2tanede gp950ma pil aldım ama 7 saatte sarj ediyor benim bütceme uygun olan buydu
    gp iyi markadır markasız ürünlere yönelme bence
  • quote:

quote:

quote:

bence de en iyisi GP ve Duracell cok acil bi durum oldugunda da panasonic

fikirlerimiz tam uyuşuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 7 Mart 2007; 0:18:54 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.