Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun fiyatına göre beklentileri fazlasıyla karşılıyor bence eğer cok fazla beklentiniz yoksa
  • Teşekkür ederim safranboy.

Dün 13 saatlik tren yolculuğu yüzünden olacak, bahsettiğim dip gürültüsünü bu sabah daha rahat, daha kuvvetli duydum. Yine de müzik dinlerken rahatsız edecek seviyede olmadığını düşünüyorum, zaten duymak için çok sessiz ortam gerekiyor.

Bugün bir de GP Mini Powerbank Quick aldım. Pakette iki tane de 970mah pil var. Cihaz AA pilleri de şarj edebiliyor ve "trickle charge" özelliği de var. Bu düşük akımla pil beklerken oluşan ufak eksilmeleri gideriyor diye biliyorum. Yaklaşık 5 saatte şarjın tamamlanacağı yazıyor, umarım öyledir ve pillerin kapasitesi yeterli gelir...

Ben Avcılar'dan 22 Lira'ya aldım. Birkaç internet sitesinde daha pahalı görünüyor. Almak isteyip buraya yakın olanların aklında olsun.
  • Gp piller iyidir bende ondan kullanıyorum ve cok memnunum..Soylediğin gibi dip gürültüsü rahatsız edecek düzeyde değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvationofpain

Teşekkür ederim safranboy.

Dün 13 saatlik tren yolculuğu yüzünden olacak, bahsettiğim dip gürültüsünü bu sabah daha rahat, daha kuvvetli duydum. Yine de müzik dinlerken rahatsız edecek seviyede olmadığını düşünüyorum, zaten duymak için çok sessiz ortam gerekiyor.

Bugün bir de GP Mini Powerbank Quick aldım. Pakette iki tane de 970mah pil var. Cihaz AA pilleri de şarj edebiliyor ve "trickle charge" özelliği de var. Bu düşük akımla pil beklerken oluşan ufak eksilmeleri gideriyor diye biliyorum. Yaklaşık 5 saatte şarjın tamamlanacağı yazıyor, umarım öyledir ve pillerin kapasitesi yeterli gelir...

Ben Avcılar'dan 22 Lira'ya aldım. Birkaç internet sitesinde daha pahalı görünüyor. Almak isteyip buraya yakın olanların aklında olsun.

gp gercekten iyi ve bu işi biliyor bende AA için kullanıyorum ve hiç merak etme 5 saatte sarj ediyor pil tam bossa tabiiki değilse daha da az sürüyor

• 5 saatte doldu piller.
    Ama mp3 çalarda pilin 2/3'si dolu görünüyor.
    Birkaç kez tam şarj ve deşarj yapmak gerekiyor pilin gerçek kapasitesine çıkabilmesi için. Bakalım sebebi bu mu... :)

Pulse başlığında pilden bahsediyorum garip oldu böyle ama yine de ilgili diye düşündüm, ne bileyim...
  • quote:

5 saatte doldu piller.
    Ama mp3 çalarda pilin 2/3'si dolu görünüyor.
    Birkaç kez tam şarj ve deşarj yapmak gerekiyor pilin gerçek kapasitesine çıkabilmesi için. Bakalım sebebi bu mu... :)

Pulse başlığında pilden bahsediyorum garip oldu böyle ama yine de ilgili diye düşündüm, ne bileyim...

ya abi sonuc olarak baktıgımızda piller olmadan mp3playerimiz calışmaz piller cihazın ana ihtiyacı o yüzden ilgili merak etme burada da tartısmamızda fayda var en iyi kaliteyi hangi pille alabileceğimizi değişik sarjlı piller kullanan arkadaslar var sonucta di mi bi karsılastırma yapılır bence iyi olur haksızmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

Hayırlı olsun kardeş,
    15 gün oldu , İstanbulda olsam öyle yapmazdım ama işte ne yapalım bekleyeceğiz artık.

kardeşim ne oldu hala bi haber yokmu mp3player indan
  • bendede gp 950ma sarjlı pil var bendede pil göstergesi 2/3 oranınında bir sorun oldugunu düşünmüyorum zaten sarjlı piller 1,2v elektirik veririler bundan dolayı mp3 player az gösteriyor olabilir ama pil uzun süre gidiyor
  • ben 1000mah alacam vatanbilgisayar da sarj aletiyle beraber 28 ytl idi yanlıs hatırlamıyorsam cardfinansla 25 e geliyor galiba
  • Windows'ta 1,89GB görünüyor toplam hafıza. Gerçi 80GB'lık sabit diskin 74GB olarak göründüğünü ve kullanılabildiğini düşünürsek bu çok normal. Ama merak ettim, acaba sizinkilerin hafızası ne kadar?

Bir de açılışta ilk halinden daha yavaş. "Hello" yazısı çıkana kadar 4 saniye filan geçiyor. Acaba sizinkilerde durum nedir?

Paranoya başlangıcı bu olsa gerek... :)
  • quote:

Windows'ta 1,89GB görünüyor toplam hafıza. Gerçi 80GB'lık sabit diskin 74GB olarak göründüğünü ve kullanılabildiğini düşünürsek bu çok normal. Ama merak ettim, acaba sizinkilerin hafızası ne kadar?

Bir de açılışta ilk halinden daha yavaş. "Hello" yazısı çıkana kadar 4 saniye filan geçiyor. Acaba sizinkilerde durum nedir?

Paranoya başlangıcı bu olsa gerek... :)

arkadas normal bu dediklerin hafıza ne kadar doluysa acılması o kadar gec olur ve hafızada işte bi kısmını ön bellek olarak kullanıyo cihaz bende 512 lik var 474 mb olarak görüyor

kafana takma ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 2 Mart 2007; 20:35:57 >
  • Dökümanlarını okudum biraz.
    1MB'ı 1000000byte olarak hesaplıyorlarmış. Windows haliyle 1024*1024 olarak hesaplıyor. Bu da büyük bir fark yaratır tabii...
  • Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak...

1.si çok merak ettim bu gp ne olaki... Pilmi yoksa şarz aletimi?
    2. si bu packerd bell 2 gb lıkta mesela diyelim 500 şarkı attık ve istediğimiz şartkıyı seçmek için o şarkıyı tek tek aramak zorundamıyız. Bi de bu klasör olayını biraz açarsanız sevinirim. (dosyalama olayı)
    3.sü packerd bell 2gb pulse ile codegenin iki modeli arasında kaldım. Size linklerinide vereyim. Genelde bu ürün için yapılan ( packerd bell) yapılan yorumlar olumlu yönde ancak kafamda bazı soru işaretleri oluşmadı değil;

Bu sorulardan bazıları bu arkadan cızırtı falan geliyo demiş bazı arkadaşlar. Buna kıl kapmadım değil. Bi de çok öyle daptısa kıştıslı olması gerekmiyor sesin. Yani bu kulaklık iş görürmü? Yani çok kötü ses vermese gerek kulaklıkları. Bir de bi arkadaş demiş kulaklık kopacak gibi duruyo falan demiş...

Bunlar linkler ; Bu üç üründen hangisini tercih edeyim . Birisi mp4 çalar ve pulse ile arasında çok fark yok...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1171&productid=bd48882 = 140 ytl
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1171&productid=bd48779 = 160 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak...

2. si bu packerd bell 2 gb lıkta mesela diyelim 500 şarkı attık ve istediğimiz şartkıyı seçmek için o şarkıyı tek tek aramak zorundamıyız. Bi de bu klasör olayını biraz açarsanız sevinirim. (dosyalama olayı)
    3.sü packerd bell 2gb pulse ile codegenin iki modeli arasında kaldım. Size linklerinide vereyim. Genelde bu ürün için yapılan ( packerd bell) yapılan yorumlar olumlu yönde ancak kafamda bazı soru işaretleri oluşmadı değil;

Bu sorulardan bazıları bu arkadan cızırtı falan geliyo demiş bazı arkadaşlar. Buna kıl kapmadım değil. Bi de çok öyle daptısa kıştıslı olması gerekmiyor sesin. Yani bu kulaklık iş görürmü? Yani çok kötü ses vermese gerek kulaklıkları. Bir de bi arkadaş demiş kulaklık kopacak gibi duruyo falan demiş...

Bunlar linkler ; Bu üç üründen hangisini tercih edeyim . Birisi mp4 çalar ve pulse ile arasında çok fark yok...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1171&productid=bd48882 = 140 ytl
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1171&productid=bd48779 = 160 ytl

Cevap yokmu yaa

• quote:

quote:

Cevap yokmu yaa

Usta

1: Gp sarj edilebilir pil ve sarj aleti yani ikisi
    2: Aynen dediğin gibi dinlemek istediğin bi sarkıyı aramak zorundasın tek tek kötü bi durum acıkcası allahtan 512 lik almısım
    3: Cızırtı benim aldıgımda yokmu cızırtı geliyor diye söylüyorlar arkadaslar ama o kadar rahatsız edici bi dutum değil ki o kadar üzerinde duran yok ama sen hassassın bu konuda denemeden alma derim

Su anda vatan computer da 1 gblik üzik kapsülümüz 99 ytl card finansa artı 9 taksit aklınızda bulunsun alacak olanlara duyurulur

• gp marka sarj cihazları ayrıca pilleri var
    klasör olayına gelince bende az mp3 var pek ugraşmadım
    cızırtı ise az radyoda yok beni hiç rahatsız etmedi
    kulaklık iyi ama çogu mp3 çalarda oldugu gibi çok kaliteli degil
    degiştirebilirsin sonradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

quote:

quote:

Cevap yokmu yaa

Usta

1: Gp sarj edilebilir pil ve sarj aleti yani ikisi
    2: Aynen dediğin gibi dinlemek istediğin bi sarkıyı aramak zorundasın tek tek kötü bi durum acıkcası allahtan 512 lik almısım
    3: Cızırtı benim aldıgımda yokmu cızırtı geliyor diye söylüyorlar arkadaslar ama o kadar rahatsız edici bi dutum değil ki o kadar üzerinde duran yok ama sen hassassın bu konuda denemeden alma derim

Su anda vatan computer da 1 gblik üzik kapsülümüz 99 ytl card finansa artı 9 taksit aklınızda bulunsun alacak olanlara duyurulur

Peki madem 500 şarkı içinden o şarkıyı tek tek aramak zorundayız. Şöyle bi durum sözkonusumu peki..
    Ben onarlı klasör yapsam mesela 50 şarkıdan daha önceden 500 defa basmak zorunda kalabileceğim şeye böyle olursa en fala 50-60 kez joystik hareketiyle ulaşabilirim bu 1.si...

2.si ise bu diğer linklerini verdiğim cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz...
    3. sü ise evet dediğin gibi en iyi mp3 lerin bile kulaklıkları dandik olabiliyomuş. Ama gerek bu forumdan gerekse hepsiburada.com dan aldığım tepkiler yönünde creative ep 630 un bayağı iyi olduğu yönünde. Biraz pahalı ama. 50 ytl gibi...

• usta

1: olabilir ama bu klasör olayına girdiğinde (mode)yi rdm one ya da rdm all yapmaman gerekiyor klasörler yine karısıyor tekrar menüye girip navigten klasör secmen gerekecektir aksi takdirde

2:Codegen tavsiye etmiyorum onu alacagına 2 gb lik Creative S200 alabilirsin gerci s200 lerin 2 gblik varmı emin değilim

3:Kulaklık mevzusunda haklısın cok iyi bir mp3 playerin kulaklıgı iyi olmayabiliyor dedigin kulaklık Creative EP - 630 cok iyi bi kulaklık sennheiser cx300 modeliyle birebir aynı pek fark yok diyorlar ama 50 ytl bu kulaklık için fazla değil cünkü dediğim sennheisr 68 ytl ok
  • quote:

usta

1: olabilir ama bu klasör olayına girdiğinde (mode)yi rdm one ya da rdm all yapmaman gerekiyor klasörler yine karısıyor tekrar menüye girip navigten klasör secmen gerekecektir aksi takdirde

2:Codegen tavsiye etmiyorum onu alacagına 2 gb lik Creative S200 alabilirsin gerci s200 lerin 2 gblik varmı emin değilim

3:Kulaklık mevzusunda haklısın cok iyi bir mp3 playerin kulaklıgı iyi olmayabiliyor dedigin kulaklık Creative EP - 630 cok iyi bi kulaklık sennheiser cx300 modeliyle birebir aynı pek fark yok diyorlar ama 50 ytl bu kulaklık için fazla değil cünkü dediğim sennheisr 68 ytl ok

1.si kardeş sen bu klasör olayından tam emin değilsin galiba. Bilenler yardım ederse sevinirim...
    2. si codegen niye tavisye etmiyorsun acaba?. Packerd bell ile hemen hemen aynı fiyat ama onda mp4 te var.
    3. sü ise creative

• quote:

quote:

usta

1.si kardeş sen bu klasör olayından tam emin değilsin galiba. Bilenler yardım ederse sevinirim...
    2. si codegen niye tavisye etmiyorsun acaba?. Packerd bell ile hemen hemen aynı fiyat ama onda mp4 te var.
    3. sü ise creative

Bak güzel kardeşim

1: Dediğini yapabilirsin yani 10 adet klasör olusturup istediğin sarkıyı 50 - 60 joystick hareketiyle bulabilirsin ben 3 adet klasör olusturmustum ek bilgi olarak ta calma modunu random all (rdm all) yaptıgında klasörleri birbirine karıstırıyor yani hiç klasör yokmus gibi benimki öyle hatta servise gitti yenisiyle değiştirildi o da aynısını yapıyordu

2: P.bell almadan önce codegen marka bi mp3 player alacaktım hatta bu c-pod diye bi ürünü var o kafama yatmıstı baya ama mecidiyeköyde ithalatcı firmasına(vega bilgisayar) gidip ürünü test ettiğimde hiç bi zevk almadım alamadım sessiz bi ortamda yükses ses acıyordum hiç rahatsız olmuyordum zaten forumda da pek önermemişlerdi hakeza aralarında begenenlerde var yok değil ama begenmeyenler cogunlukta

3: creative kulaklıkta anlasrık heralde

bu cevaplarımda yeterli gelmediyse kusura bakma safranboy yardımcı olsun o daha bilgili benden bu kadar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.