Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mp3 player acılmıyo bugun teslim aldı sevgilim ama acamadı bi türlü ekran acılıyormus mavi sısık cıkyor ama gerisi gelmiyor yani hiç bi yazı cıkmıyor rezil oldum ya sorun nedir sizce pc ye bagladı pc de tanımıyor yardımcı olun lütfennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

arkadaslar mp3 player acılmıyo bugun teslim aldı sevgilim ama acamadı bi türlü ekran acılıyormus mavi sısık cıkyor ama gerisi gelmiyor yani hiç bi yazı cıkmıyor rezil oldum ya sorun nedir sizce pc ye bagladı pc de tanımıyor yardımcı olun lütfennn

bi de arkadaslar versiyon yükseltmem gerekebilir onun da nasıl yapıldıgını anlatırsanız iyi olur internet cafeye gidiyo arkadasım
  • cihazın açılmamsı sorunu bende olmadı pili cıkar yeniden dene bakalım
    aldıgından beri hiç çalıştıramadıysan arızalı olabilir
    firmwareyi bence yükseltme çühkü senden stmp 3500 driveri isteyecek onuda internette ara ki bulasın
    ben yülksettim pek bir şey degişmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakakb1

cihazın açılmamsı sorunu bende olmadı pili cıkar yeniden dene bakalım
    firmwareyi bence yükseltme çühkü senden stmp 3500 driveri isteyecek onuda internette ara ki bulasın

usta aldıgımda hiç bişey yoktu ben kullandım hatta giderken arkadasa vermiştim o da içindeki sarkıları cok begenmiş molada cıkarıp pc ye baglamıs ondan sonra da baska hiç bir şey yapmadan kız arkadasıma götürmüş ama gel gör ki o na acmak nasip bile olmadı pili cıkardım coktan tekrar taktım denedim ama hiç bi faydası olmadı zaten acılmadıgı gibi kapanmıyoda o yüzden pili cıkarman gerekiyor cok sinir oldumm ya ne yapmam lazım biri yardımcı olsun ya

• quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

quote:

Orjinalden alıntı: burakakb1

cihazın açılmamsı sorunu bende olmadı pili cıkar yeniden dene bakalım

usta aldıgımda hiç bişey yoktu ben kullandım hatta giderken arkadasa vermiştim o da içindeki sarkıları cok begenmiş molada cıkarıp pc ye baglamıs ondan sonra da baska hiç bir şey yapmadan kız arkadasıma götürmüş ama gel gör ki o na acmak nasip bile olmadı pili cıkardım coktan tekrar taktım denedim ama hiç bi faydası olmadı zaten acılmadıgı gibi kapanmıyoda o yüzden pili cıkarman gerekiyor cok sinir oldumm ya ne yapmam lazım biri yardımcı olsun ya

Arkadaslar hiç bi bilgisi olan yokmu pc den baglantı sırasında virüüs kapmıs olabilirmi sizce ya bi care

• eğer pc de harici disk olarak görünüyorsa formatlamayı deneyin..Pilin dolu olduğundan emin olun firmware yükseltmeye gerek yok disk doluysa açılması yavaşlar
  • safranboy arkadaşın dedigi gibi bilgisayara tak normaldiske format atar gibi biçimlendir mp3 leri yeniden at bir daha dene
    açılması lazım formattan sonra ayarlarda eski haline dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakakb1 -- 22 Şubat 2007; 14:16:00 >
  • Arkadaslar denendi pc tanıyor ama hiç bi şekilde biçimlendirme yapamıyorum zaten bi girebilsem sorun kalmayacak neyse koyuncu a.s. ile baglantıya gectim adam bozulmus dedi mp3 player elime ulassın gidip götürecem
  • Teknik desteği Des-tech vermiyor mu? Ben de de arıza oluştu , hepsiburadaya yolladım 1 hafta önce,mp3 player ellerine ulaşmış ama haber yok henüz.
    Hepsiburada ya bi mail attım ama halen cevap gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

Teknik desteği Des-tech vermiyor mu? Ben de de arıza oluştu , hepsiburadaya yolladım 1 hafta önce,mp3 player ellerine ulaşmış ama haber yok henüz.
    Hepsiburada ya bi mail attım ama halen cevap gelmedi.

packarbell in sitesinde koyuncu a.ş. nin adresi vardı baska bi firma ismi yoktu aradım bende ürünü hepsiburada.comdan aldıgımı söyledim önemli değil dedi sen getir dedi yaparız dedi hepsiburada.comla ugrasmak istemedim baya ugrastırıyorlar arızalı ürünlerde yarın ya da yarından sonra gidip götürecem
  • direkt ithal eden firmayla görüşmek daha iyi
  • http://www.pbturkiye.com/site/index.asp?part_name=destech
    Ben bunu buldum ve önce bu firmayı aradım onlarda hepsiburada aracılığıyla yollamanız gerek dedi.Hepsiburada ile yolladım. Bekliyoruz bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

http://www.pbturkiye.com/site/index.asp?part_name=destech
    Ben bunu buldum ve önce bu firmayı aradım onlarda hepsiburada aracılığıyla yollamanız gerek dedi.Hepsiburada ile yolladım. Bekliyoruz bakalım..

usta nasıl buldun bilmiyorum ama ben packardbell in kendi sitesine girdim orada koyuncu a.ş. nin ismi vardı sadece ben de orayla irtibata gecmeyi daha uygun gördüm ürünü hepsiburada.comdan aldıgımı söyledim onlarda farketmez dediler getirin bakalım dediler

http://www.packardbell.com/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 23 Şubat 2007; 16:20:19 >

• usta az önce yine aradım koyuncu a.ş yi destech ile calışıyor galiba cünkü sekreter beni direk destech 'e yönlendirdi ama dediğim gibi getirin bakalım dediler p.tesi günü gidip verecem inş yenisiyle değiştirirlerde ugrastırmazlar zaten yasal olarakda böyle bir hakkım var
  • hiç birşey yapamazlar paşa paşa değiştirmek zorundalar merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

hiç birşey yapamazlar paşa paşa değiştirmek zorundalar merak etme

merak etmiyorumda söyle bi sorun var işte ürünü aldıktan sonra ki hafta içinde arızalandı yani bir hafta içinde ama pazartesi günü 2 hafta olacak trabzona gidip gelmesi kötü oldu o yüzden bi sorun cıkartırlarsa canım sıkılacak neyse gidecez görecez p.tesi bakalım
  • Arkadaşlar aldığımda eğer bi sorun olursa İstanbul'a mı götürmem gerekecek? Bu yönü kafamı karıştırıyor....

Carrefour'da baktım kampanyadaymış ama gözüme biraz oyuncak gibi gözüktü, sanki malzemesi çok kaliteli değilmiş gibi. Önemli olan sesi tabiki. Hala creative s200 ile bunun arasındayım. Ses açısından hangisini alacağım bilemiyorum bi de pil ömrü daha azmış packard bellin. Radyosunu bilmiyorum gerçi, umarım iyidir.
  • bence kendin bizzat dene herkesin zevki değişik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankdemir

Arkadaşlar aldığımda eğer bi sorun olursa İstanbul'a mı götürmem gerekecek? Bu yönü kafamı karıştırıyor....

Carrefour'da baktım kampanyadaymış ama gözüme biraz oyuncak gibi gözüktü, sanki malzemesi çok kaliteli değilmiş gibi. Önemli olan sesi tabiki. Hala creative s200 ile bunun arasındayım. Ses açısından hangisini alacağım bilemiyorum bi de pil ömrü daha azmış packard bellin. Radyosunu bilmiyorum gerçi, umarım iyidir.

safranboy'un dediği gibi herkesin fikri değişik kimine göre S200 iyi kimine göre packardbell iyi buna en iyi sen kadar verirsin

eğer p.bell alıpta bi sorun olursa ist'a yollayacaksın kötürmen gerekmiyo kargoyla da yollayabiliyorsun teknik desteğini destech karsılıyor ankarada subeisvarmı bilmiyorum ama ithalatcı firma yani koyuncu sasdece ist/ümraniye de

• Ben ayın 16 sında yolladım, hepsiburada ya , ilk ay içinde problem olursa kargo ücretini hepsiburada karşılıyor zaten.
    Hepsiburadanın arızalı ürünle ilgili bir kontrol paneli var , oradan ürünü takip edebiliyorsunuz.Benim pb "değişim" isteğiyle incelenmek üzre 16 sında yollanmış şimdi haber delmesini bekliyorum,büyük ihtimalle değiştirirler gibime geliyor ? Ya da öyle olmasını umuyorum..

Not: Ya benim mp3 player daha orjinal pili bitmeden bozuldu
    Açıkcası bu kadar çabuk problem çıkaracağını düşünmemiştim .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.