Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kdundar35

Ben ayın 16 sında yolladım, hepsiburada ya , ilk ay içinde problem olursa kargo ücretini hepsiburada karşılıyor zaten.
    Hepsiburadanın arızalı ürünle ilgili bir kontrol paneli var , oradan ürünü takip edebiliyorsunuz.Benim pb "değişim" isteğiyle incelenmek üzre 16 sında yollanmış şimdi haber delmesini bekliyorum,büyük ihtimalle değiştirirler gibime geliyor ? Ya da öyle olmasını umuyorum..

Not: Ya benim mp3 player daha orjinal pili bitmeden bozuldu
    Açıkcası bu kadar çabuk problem çıkaracağını düşünmemiştim .

en ksıa zamanda değiştirirler inş ben hepsiburadayla kötü bi anı yasamadım o yüzden ugrasmak istemiyorum conkü milleti yanıltıyorlar sürekli özellikle kargo bölümlerinde

bnm p.bell de original pili bitmeden bozuldu hatta calışırken bakmıstım daha iki göstergesi yanıyordu sözde sevgililer günü hediyesi olarak almıstım kime kızayım bilmiyorum aglamak istiyorum ya

• Elektronik işi tamamen şans bozulması sorun değil olabilir inşallah bundan sonrasında sizi üzmezler önemli olanda bu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

bence kendin bizzat dene herkesin zevki değişik

Deneme imkanım yok malesef, arkadaşımda fln olsa dinlerdim... Neyse arkadaşlar radyosu nasıl , iyi çekiyor mu? Bi de hepsiburadadaki bir yorumda şarkı seçerken ismi değil süresi görünüyormuş ama şarkı başlayınca ismi yazıyormuş. Öyle mİ?

Ben yıllar önce Aiwa bi walkman almıştım, kasetleri çalarken güzel ses veriyordu ama radyoda cılız ses veriyordu yani yarı yarıya azalıyordu ses. Mp3 playerlarda böyle bir sorun oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankdemir

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

bence kendin bizzat dene herkesin zevki değişik

Deneme imkanım yok malesef, arkadaşımda fln olsa dinlerdim... Neyse arkadaşlar radyosu nasıl , iyi çekiyor mu? Bi de hepsiburadadaki bir yorumda şarkı seçerken ismi değil süresi görünüyormuş ama şarkı başlayınca ismi yazıyormuş. Öyle mİ?

Ben yıllar önce Aiwa bi walkman almıştım, kasetleri çalarken güzel ses veriyordu ama radyoda cılız ses veriyordu yani yarı yarıya azalıyordu ses. Mp3 playerlarda böyle bir sorun oluyor mu?

malesef radyosunu dinleme fırsatım olmadı ama güzel diye biliyorum sarkı secerkende dediğin gibi daha dogrusu duydugun gibi isim değil süresi gözüküyor kötü bi özellik ama play der demez sarkının ismi cıkıyor

• Bunun ekranı grafik değil?! Çok ilginç. Kötülemek istemiyorum, vardır bir bildiğiniz diyelim..
  • Arkadaşlar ben bu ürünü aldığımın ertesi günü hepsiburada.com'a geri gönderdim. İlk aldığım gün foruma yazdığım gibi alttan belirgin bir cızırtı sesi geliyordu ve bilgisayara taktığımda bazen görmüyordu. Diğer görüşlerime gelince; radyosu iyi çekiyor, klasör seçerek şarkı dinleyebiliyorsunuz fakat karışık çal modunu seçerseniz klasörleri de karıştırıyor. Tek klasörden dinlemek istiyorsanız normal çalma modunu seçmeniz lazım. Şarkıları ilk açıldığında sadece süre olarak gösteriyor, çalmaya başladığında şarkı adı geçiyor. Ayrıca yüklediğiniz mp3'lerden seçip istediğinizi dinlemeniz çok zor çünkü "play list" yok. Hepsini geçtim o cızırtı sesi kesinlikle benim gibi takıntısı olanları rahatsız edecek bir ses, bu benim mp3 teki bir arıza olabilir diye dşünüyordum ama forumdaki bazı arkadaşlar kendi playerlarında da bu sesin olduğunu önceki sayfalarda yazmışlar. Ben eski bir minton mp3 player sahibi olarak bile bu cihazdan memnun kalmadım, herkesin görüşü ama bu forumu bu cihazı almadan önce okudum herkes çok iyi diyordu ben aldım o cızırtı sesinden bahsettim, sonra 2-3 kişi bende de var dedi. Yeni alacak olan arkadaşlara yardımcı olması amacıyla bu düşüncelerimi yazıyorum. Hepsiburada.com umarım para iadesi yapar yoksa cihaz elimde patlayacak...

• quote:

Orjinalden alıntı: happycat35

Arkadaşlar ben bu ürünü aldığımın ertesi günü hepsiburada.com'a geri gönderdim. İlk aldığım gün foruma yazdığım gibi alttan belirgin bir cızırtı sesi geliyordu ve bilgisayara taktığımda bazen görmüyordu. Diğer görüşlerime gelince; radyosu iyi çekiyor, klasör seçerek şarkı dinleyebiliyorsunuz fakat karışık çal modunu seçerseniz klasörleri de karıştırıyor. Tek klasörden dinlemek istiyorsanız normal çalma modunu seçmeniz lazım. Şarkıları ilk açıldığında sadece süre olarak gösteriyor, çalmaya başladığında şarkı adı geçiyor. Ayrıca yüklediğiniz mp3'lerden seçip istediğinizi dinlemeniz çok zor çünkü "play list" yok. Hepsini geçtim o cızırtı sesi kesinlikle benim gibi takıntısı olanları rahatsız edecek bir ses, bu benim mp3 teki bir arıza olabilir diye dşünüyordum ama forumdaki bazı arkadaşlar kendi playerlarında da bu sesin olduğunu önceki sayfalarda yazmışlar. Ben eski bir minton mp3 player sahibi olarak bile bu cihazdan memnun kalmadım, herkesin görüşü ama bu forumu bu cihazı almadan önce okudum herkes çok iyi diyordu ben aldım o cızırtı sesinden bahsettim, sonra 2-3 kişi bende de var dedi. Yeni alacak olan arkadaşlara yardımcı olması amacıyla bu düşüncelerimi yazıyorum. Hepsiburada.com umarım para iadesi yapar yoksa cihaz elimde patlayacak...

üstat kötü haber vermek istemem ama hepsiburada para iadesine pek yanasmıyor onun yerine hediye ceki alman daha iyi olur yani baska bi ürün al onun yerine para iadesi yapmaları için baya ugrasman gerekiyor

• Sipariş iptali yapınca para iadesi yapmışlardı ama iade üründe zorluk çıkarırlar mı bilmiyorum. Ama bana göre bu "ayıplı" bir ürün. Packard bell "yok bizim ürünlerin hepsi böyle, o ses doğal" derlerse o da onların ayıbı.
  • o ses bendede var ama sorun mudur işin teknik kısmını bilemiyorum bende bir sorun yaratmadı herşey cok güzel üzerine fazla düşmedim bende
  • Joistiği hareket ettirirken bir ses geliyor o pek problem değil ama beni rahatsız eden playerı açıyordum hiç play demeden bekleme konumundayken bile kulaklıktan o ses geliyordu. Şase sesi denilen elektriksel aksamla ilgili bir temassızlık varmış gibi bir sesti. O sesi giderebilirlerse diğer dezavantajları sorun değil benim için, ne de olsa 1.sınıf bir mp3 player olmadığını bilerek aldık...
  • Daha önce bir mp3 player kullanmadım bu yuzden karşılaştırmada yapamıyorum yani buna denk bir mp3 player denesem o zaman anlaşılır aslında
  • arkadaşlar cızırtı olayı radyoda olmuyor acaba mp3te olmasının sebebi ne ?
  • arkadaslar bugun gittim koyuncuya yani p.bell in teknik servisine cihazı verdim bi 15-20 dakika bekleyin dedi ve sonrasında yeni bi tane p.bell verdiler bu işten pili evde unuttugum için bi pil ve +3 adet kapak karım oldu bu arada ben aldıgımda 3 adet kapak veriyorlardı simdi 6 adet cok güzel oldu yaaa

kdundar35 kardeşim sende keşke bnm gibi yapsaydın ugrasmazdın hepsiburada.com la
  • arkadaslar kulaklık da değişmiş boyun askılı kulaklık vermişler yanında ve sesi de öncekine göre daha güzel cızırtı da yok gayet hosuma gitti radyosuna bakmadım bi reseim koydum bakın isterseniz siyah kapak kaynamıs arada cekmemişim

http://img401.imageshack.us/my.php?image=26022007fn0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 26 Şubat 2007; 18:54:34 >
  • hayırlı olsun kulaklıkta iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakakb1

hayırlı olsun kulaklıkta iyi olmuş

sağol yarın yollayacam tekrar trabzona inş bu sefer sorun yasamam uzun yola dayanmıyo galiba bunun çipi
  • hayırlı olsun güzel olmuş
  • Hayırlı olsun kardeş,
    15 gün oldu , İstanbulda olsam öyle yapmazdım ama işte ne yapalım bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

Hayırlı olsun kardeş,
    15 gün oldu , İstanbulda olsam öyle yapmazdım ama işte ne yapalım bekleyeceğiz artık.

sağol kardeş dediğim gibi hepsiburada.comla ugrasmak bi dert keske koyuncuyla irtibata gecseydin onlar kabul ediyorlardı ist dısındada olsan kargoyla gönderiyodun neyse inş cabuk hallederler senin p.bell inide

bende bugun yolladım trabzona tekrar inş bi sorun cıkmaz bu sefer de
  • Merhaba,
    Bugün Carrefour'dan 2GB'lık Pulse aldım (aslında dün akşam, çünkü sabah oluyor yine).

Yarın (28.02) indirimin son günü, kaçırmayın :)

Önceden sadece CD Mp3 çalar kullandım, ortalama birşeydi.
    Burada bahsedilen orta kalite ses filan çok kararsız kalmamı sağladı; ama denediğimde hemen sevdim.

Bahsedilen dip gürültüsünü duymak için az önce çok uğraştım, ve başardım. Az önce bilgisayarın fan gürültüsünden uzaklaştım, yurtta kimse olmadığı için etraftan ses gelmiyor hiç (hem yurt dağ başında). Bir dosya çalarken sesi iyice kıstığımda çok cılız bir dip gürültüsü duydum. Ama cidden çok uğraştım duymak için; bu seviyedeyken kimseyi rahatsız edeceğini sanmıyorum, müzik çalarken duyulmaz bile.

Ses şiddetinin yetersiz olduğunu düşünüyor birçok kişi. Çok gürültülü ortamlarda gürültüyü bastırıp müziği ayrıntıları duyarak dinlemek güzel görünebilir anlık olarak; ama bir süre sonra işitme kaybına sebep olacağından şüphem yok. O yüzden bence sorun değil, iyi birşey bu kısıt.

Üstelik ses şiddetinin son seviyesi tahammül edilebilecek bir rahatsızlık bile veriyor bence.

Radyosu ve ses kaydı için birşey diyemeyeceğim, çünkü bu sınıf ürünlerde standart nedir bilmiyorum, hem de fazla kurcalamadım henüz.

6 kapaklı paketlerden de gördüm, 512MB'lıklardı ama :( Keşke bunda da olsaydı o renkler... Ama olsun, böyle de çok şirin görünüyor.

Pil tüketimi umarım çok sorun yaratmaz, yüksek kapasiteli yeniden şarj edilebilir pil kullanarak çözülebilir...

Kulaklığı da bence güzel. Pek kaliteli kulaklık kullanmadım. Ama dinlediğim parçaları biliyorum, ve test etmek için farklı türde parçalar dinledim. Duyulması gerekenleri duydum.

Ancak, "joystick"in bozulmasından korkuyorum. Hatta aletin çalıştığını görene kadar heryerinin bozuk olduğuna, çalışmayacağına inanıyordum. Çünkü genellikle sorun yaşarım aldığım elektronik ürünlerde.

Belki "kara kutu" oyun konsolunun "kol"larının hemen bozulması bilinçaltıma yerleşmiştir, bu korkuya sebep oluyordur :)

Ben beğendim, tavsiye de ederim. Sevdiğiniz müziği cebinizde taşıyabilirsiniz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvationofpain -- 28 Şubat 2007; 5:01:55 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.