Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatı diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama Ankara Metro Grossmarkette 512 Mb 70 YTL,1Gb 100 YTL.Bana fiyatı uygun geldi.Bilginiz olsun.
  • hayırlı olsun fiyat-performans olarak memnun kalcağından eminim
    quote:

Orjinalden alıntı: happycat35

Teşekkür ederim "safranboy" arkadaşım, bugün hepsiburada.com'dan 2gb'lık olanını sipariş verdim ve hatta az önce kargoya verdik diye mesaj attılar. Memnun kalacağımı umuyorum, yorumlarımı yakın zamanda yazarım.
  • arkadaşlar 3.326 firmware cıkmış ben yükledim yüklemek isteyenler packardbellin sitesine bakabilirler
  • sorun yaşamadığınız müddetçe firmware yükseltmeyi önermem
  • zaten bir farklılık yok gibi
  • arkadaslar merabalar herkese

gecen hafta iki adet aldım p.bell pulse 512 mb lık olandan 160 ytl ye biri bnm sevgilime diğeride arkadasım kendi sevgilisine aldı her neyse alet cok güzel arkadasımın sevgilisi cok begenmiş ben daha yollamadım ama yarın yollayacam bende o yüzden size iki sorum olacak

1-klasör olusturdum slow ve pop diye içine de mp3 leri attım cok hosuma gitit böyle bi özelliği olması ama iki sarkı sonra klasörler karısıyor yani hem pop hem slow calıyo nasıl cözebilirim
    2-packardbelli mizi hoparlöre baglama imkanımız varmı

yardımcı olursanız sevnirim yarın yollayacam biraz acil olursa cok daha iyi olur
  • Arkadaşlar hepsiburada.com dan aldığım 2 gb lık mp3 playerım bugün geldi. Sitede yanında 3 kapak diyor ama 6 kapak geldi, renkleri çok güzel. Ama ses konusunda 2 özelliği beni hüsrana uğrattı (belki benim cihaza özgüdür), birincisi EQ ayarlarında x-bass diye bir seçenek yok, ikincisi ise ses tamamen kısıkken yada çok az açıkken vede şarkılar arası geçişte bir cızırtı geliyor. Sanki elektriksel aksamla ilgili bir olay gibi, bu ses sizde de var mı, yeni firmware'i yüklesem acaba düzelirmi? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • X-bass olmaması sorun değil eksiklik.O cızırtı bendede var ama sorun değil içindeki diskin sesidir o problem değil yani
    quote:

Orjinalden alıntı: happycat35

Arkadaşlar hepsiburada.com dan aldığım 2 gb lık mp3 playerım bugün geldi. Sitede yanında 3 kapak diyor ama 6 kapak geldi, renkleri çok güzel. Ama ses konusunda 2 özelliği beni hüsrana uğrattı (belki benim cihaza özgüdür), birincisi EQ ayarlarında x-bass diye bir seçenek yok, ikincisi ise ses tamamen kısıkken yada çok az açıkken vede şarkılar arası geçişte bir cızırtı geliyor. Sanki elektriksel aksamla ilgili bir olay gibi, bu ses sizde de var mı, yeni firmware'i yüklesem acaba düzelirmi? Bilgi verirseniz sevinirim.

• klasorde ben sorun yasamıyorum acaba bi yerde yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum..Playerı her türlü hoparlore bağlayabilirsin kulaklık kısmını çıkarıp hoparlore uygun bir kabloyla bağlıycaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

arkadaslar merabalar herkese

gecen hafta iki adet aldım p.bell pulse 512 mb lık olandan 160 ytl ye biri bnm sevgilime diğeride arkadasım kendi sevgilisine aldı her neyse alet cok güzel arkadasımın sevgilisi cok begenmiş ben daha yollamadım ama yarın yollayacam bende o yüzden size iki sorum olacak

1-klasör olusturdum slow ve pop diye içine de mp3 leri attım cok hosuma gitit böyle bi özelliği olması ama iki sarkı sonra klasörler karısıyor yani hem pop hem slow calıyo nasıl cözebilirim

yardımcı olursanız sevnirim yarın yollayacam biraz acil olursa cok daha iyi olur

• Özellikleri arasında x-bass yazıyordu o yüzden şaşırdım. Diğer şarkılar arasındaki cızırtı sesine gelince daha önce minton kullanıyordum ve böyle bir ses gelmiyordu, beni rahatsız etti işin gerçeği.Birazdan yeni "pulse_fm_fw3326" firmware'i yüklemeyi düşünüyorum umarım bu sorun çözülür, çözülmezse de garanti dışı kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

klasorde ben sorun yasamıyorum acaba bi yerde yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum..Playerı her türlü hoparlore bağlayabilirsin kulaklık kısmını çıkarıp hoparlore uygun bir kabloyla bağlıycaksın
    quote:

Nerde hata yapabilirim usta pc den dosyayı olusturuyorum daha sonra menüden navig e girip buradan dinleyeceğim klasörü acıyorum daha sonra ileri tusuna basıyorum iki defa o an için dinlemediğim sarkı cıkınca diğer klasörden sarkı acıyor bi de radyoyu nasıl resetliyoruz bilen varmı chazda da reset var ama nasıl bi işlevi var bilmiyorum içindeki sarkılarda gidiyormu reset attıgımda

• klasörlerde bir sorun yasamadım senin bahsettiğin sekilde.Ama radyoda reset olayını denemedim ben hafızaya alıp ordan dinliyor geçiş yapıyorum return tuşuyla bi deniyim bugun
  • kısık seste cızırtı olayı bendede var firmwareyi yükseltmeme ragmen düzelmedi cokta rahatsız etmiyor
    birde eq seceneklerinde rock seçin digerlerine nazaran seste çok şey farkediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakakb1 -- 19 Şubat 2007; 19:39:36 >
  • evet rahatsız edici bir ses değil
  • bugün carrefour'dan ben de aldım kuzene 1gb olan versiyonu, 99 ytl! taksit kampanyası olan bonus, world, axess, advantage, cardfinans vs gibi neredeyse tüm kredi kartlarındaki puanları kullanabiliyosunuz, çarşamba günü alırsanız carrefour trink kartınıza tutarın %5 i geçebiliyor.. Böylece kredi kartı puanı, %5 trinkpara ve peşin fiyatına 12 taksit..Böylece en ucuza alma ihtimaliniz olan yer carrefour oluyor, kredi kartındaki atıl durumdaki 11 ytl puanı çektirip kalan 88'i 12'ye böldürdüm. 50 ytl puan olan kartla alsaydım makina 49'a gelecekti ancak ideal kartın puanları taksit kampanyası olmadığı için çekilmiyormuş. Neyse alır almaz açtık önce tuşların ne işine yaradığını çözdüm filan derken, tuşları abartmadan vazifelendirmişler, bu açıdan alışkanlık yapıyor. Gelelim sese ses bass takıntısı olmayanlar için gayet kafi ama bence kısıtlayıcı birinci etken kulaklık.özellikle eq ayarı rock'a alındığında bence çok güzel ses veriyor. Kulaklık olarak ilerleyen zamanlarda creative ep630 ilavesiyle Türk lokumu olur. Diğer gözlemlerimi aktarayım alet kutusundayken karizmayı o kadar belli edemiyor belki ilk bakışta ama şu packard bell'in yaptığı ekranlara hayranım adamlar ufacık ekranı bile güzel yapmışlar yedi farklı renk ayarı var, bu durumda alet ekrana renk gelince birden ufak ve şirin bir müzik kutusu oluyor, bu açıdan creative'in bazı sönük ve kaba modellerinden daha şirin. Radyosu nasıl çekiyor diye merak ediyordum, hareket halinde cızırtı potansiyeli olduğunu farkettim, bu biraz alıcısıyla ilgili bir problemmiş gibi gözükse de kulaklık oynadığında daha belirgin cızırtılar yapması, bence ep630 ile aşılabilir eğer anten olarak ep630 iyi vazife yapıyorsa, bunu danışmak lazım ep630 kullanıcılarına..İlk gözlemlerim bu kadar yakında mp3 çalar elime geçerse, her kapakta (3 renk kapak), 7 renk ışık ile toplamda 7*3=21 görüntü, menü, pil yuvası, şarj edilebilir pille ne kadar gittiği gibi detaylı bir incelemeyle karşınıza çıkarım arkadaşlar, kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 20 Şubat 2007; 0:11:31 >

• eagle37 arkadaşım senden ricam kısık seste ve şarkı geçişlerinde elektrik aksamından geliyormuş izlenimi uyandıran bir ses var mı test edip yazarsan sevinirim. Benim player da bu ses biraz fazla galiba. Eğer arızalı ise geri göndericem.
  • arkadaslar bnm p.bell imin versiyonu 3319 sitesinde 3326 var firmware edip öyle mi yollasasm arkadasıma bi faydası olur mu sizce bi de nasıl yapıyoruz firmware yi bilen varsa kısaca bi anlatabilecekmi

iyi geceler
  • bence yükseltmene hiç gerek yok
    quote:

arkadaslar bnm p.bell imin versiyonu 3319 sitesinde 3326 var firmware edip öyle mi yollasasm arkadasıma bi faydası olur mu sizce bi de nasıl yapıyoruz firmware yi bilen varsa kısaca bi anlatabilecekmi

iyi geceler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

klasorde ben sorun yasamıyorum acaba bi yerde yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum..Playerı her türlü hoparlore bağlayabilirsin kulaklık kısmını çıkarıp hoparlore uygun bir kabloyla bağlıycaksın
    quote:

Nerde hata yapabilirim usta pc den dosyayı olusturuyorum daha sonra menüden navig e girip buradan dinleyeceğim klasörü acıyorum daha sonra ileri tusuna basıyorum iki defa o an için dinlemediğim sarkı cıkınca diğer klasörden sarkı acıyor bi de radyoyu nasıl resetliyoruz bilen varmı chazda da reset var ama nasıl bi işlevi var bilmiyorum içindeki sarkılarda gidiyormu reset attıgımda

İçinde Repeat ayarları var , karışık ya da sırayla çalabiliyor. Tam ayrıntılarını hatırlamıyorum ama CD sindeki kullanım kılavuzunda ayrıntılı olarak açıklamışlar. Oraya bakarsanız bir çok sorununuza çare bulabilirsiniz.

@mustik0545: Reset te ayarları siliyor.
    Radyo için komple istasyon silme seçeneği yok, tek tek silmelisiniz.
    Ayrıca şu cızırtı bende de vardı.Normal sanırım..

• internet sitesinde de tüm ayrıntılar mevcut zaten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.