Geçen hafta bir arkadaşım bana mp3 playerinin çalışmadığını hangi bilgisara taksa biçimlendirilmedi mesajı verip biçimlendirmeyi yapmadığını söylerek adını verdiğim mp3 playere birde sen bak dedi. bende bir türlü çözemedim olayı en son tesadüfen windows vista kurulu bir bilgisayarda biçimlendirmeyi denedim bu sefer oldu ama biçimlendirmeyi ntfs olarak yaptım ve windows xp bilgisayarlardada çalışabiliyordu. alete mp3 attım malesef çalışmadı, belki dosya sistemindendir dedim bu sefer fat32 ile biçimlendirdim ama yine ve hala aynı hatayı veriyor mp3 playerin ekranında no file mesajı geliyor. yani mp3 player artık sadece flash bellek olarak yaşantısına devam ediyor. mp3 playere yine nasıl çeviririm bu aleti fikri olan varmı, birde bu packard bellin servisi falan fişmanı yokmuki hiç internette bi halt bulamadım siz biliyormusunuz gerçi faturasıda yok ama en son çare belki oraya gönderirirm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme