Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ-75 FORMATTAN SONRA WiFi BULMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün recovery yaptım ama recoveryden sonra wifi ağı bulmamaya başladı. PBnin sitesindeki wifi ile ilgili 2 driveri de (atheros,intel) kurdum ancak sonuç değişmedi. ne yapmam lazım? sabahtan beri bununla uğraşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

Bugün recovery yaptım ama recoveryden sonra wifi ağı bulmamaya başladı. PBnin sitesindeki wifi ile ilgili 2 driveri de (atheros,intel) kurdum ancak sonuç değişmedi. ne yapmam lazım? sabahtan beri bununla uğraşıyorum.

hocam bendede tj75 var ama böyle bi sorunla karsılasmadım recovery sonrasında.ama tavsiyelerim aygıt yöneticisine gir ağ kategorisinde bi ünlem varmı kontrol et , kablosuz ağ bağdaştırıcısını sorun gider'e tıkla dene birde packardbell'in sitesine gir kablosuz ağ bağdaştırıcı programını tekrardan indir bide ordan kur bakalım.eğer hiçbiri olmaz ise hiç bişey yüklemediysen tekrardan bi recovery dene derim.kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Bugün recovery yaptım ama recoveryden sonra wifi ağı bulmamaya başladı. PBnin sitesindeki wifi ile ilgili 2 driveri de (atheros,intel) kurdum ancak sonuç değişmedi. ne yapmam lazım? sabahtan beri bununla uğraşıyorum.

hocam bendede tj75 var ama böyle bi sorunla karsılasmadım recovery sonrasında.ama tavsiyelerim aygıt yöneticisine gir ağ kategorisinde bi ünlem varmı kontrol et , kablosuz ağ bağdaştırıcısını sorun gider'e tıkla dene birde packardbell'in sitesine gir kablosuz ağ bağdaştırıcı programını tekrardan indir bide ordan kur bakalım.eğer hiçbiri olmaz ise hiç bişey yüklemediysen tekrardan bi recovery dene derim.kolay gelsin

benim bilgisayarın servis tarafından 2 kere wifi kartı değişti, önceden recovery yaptığımda bende de problem olmuyordu. ekte aygıt yöneticisinin resmi var bakıp aydınlatır mısın beni üstad.

bir de o ağ bağdaştırıcısı programının linkini verir misin zahmet olmazsa? doğru şeyi indirdiğimden şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 2 Mayıs 2013; 19:22:29 >

• quote:

quote:

quote:

benim bilgisayarın servis tarafından 2 kere wifi kartı değişti, önceden recovery yaptığımda bende de problem olmuyordu. ekte aygıt yöneticisinin resmi var bakıp aydınlatır mısın beni üstad.

bir de o ağ bağdaştırıcısı programının linkini verir misin zahmet olmazsa? doğru şeyi indirdiğimden şüpheliyim.

kardeşim meraklanma çözüm senin sorununu.bak senin resmin ile benim resmi kıyasla senin ağ bağdaştırıcında wireless network adapter yok yani bu kablsoz ağ bağdaştırıcı yüklü dğeil demek. hemen olaya el koyuyorum ve sana link gönderiyorum yükle sonra garanti olsun birde pc restart çek düzelir.

/>

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download
    şu siteye gir
    ve maviyle yuvarlak içine aldıklarımın aynısını yap ve 2 wireless yazan şeyide indir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim meraklanma çözüm senin sorununu.bak senin resmin ile benim resmi kıyasla senin ağ bağdaştırıcında wireless network adapter yok yani bu kablsoz ağ bağdaştırıcı yüklü dğeil demek. hemen olaya el koyuyorum ve sana link gönderiyorum yükle sonra garanti olsun birde pc restart çek düzelir.

/>

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download
    şu siteye gir
    ve maviyle yuvarlak içine aldıklarımın aynısını yap ve 2 wireless yazan şeyide indir.

Hocam bu ikisini daha önce kurmuştum ama yeniden sil-yükle yapayım. Bir de atherosu kurarken şöyle bir uyarı gelir ama daha sonra kuruluma devam ediyor. Problem bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Benim nacizane fikrimi sorarsan bence ben wifi kartımın marka modelini öğrenmeliyim, ona göre driver indirmeliyim.Everest tarzı programlarla öğrenebilir sanırım ama everest yüklü olmasına rağmen bulamıyorum. Bu iki dosyayı yeniden sil yükle yapınca editleyeceğim mesajımı.

• malesef hocam her ikisini de kurdum, restart yaptım ama hala aynı. hala aygıt yöneticisinde wifi ı göremiyorum.
  • Tamamdır hocam. Packard bellin sitesindeki driverler sorunlu muhtemelen. Sizin aygıt yöneticinizdeki wifi kartının markasına göre internetten driver indirdim şuan sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardım ettiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamamdır hocam. Packard bellin sitesindeki driverler sorunlu muhtemelen. Sizin aygıt yöneticinizdeki wifi kartının markasına göre internetten driver indirdim şuan sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardım ettiğiniz için

rica ederim kardeşim ne demek maksat işin görülsün ayrıca ek bir bilgi vericem senin bunları indirmenede hiç gerek yoktu pc'nin içinde programların mevcut oluyor zaten.ben resim atayım bulabilirsen işini görür.burdan recovery yapabilirsin,istediğin uygulamaları geri yüklersin felan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.