merhaba arkadaşlar .Packard Bell'in TJ65-DM-009TK modelini beyendim almak istiyorum ancak kafamda bazı sorular var . örneğin laptop bozulduğunda güvenip götüre bileceğim bir servisi var mı ?? , ısınma problemi olur mu ?? ,bazı arkadasların basına gelen ekranda karıncalanma bu modelde mi oluyor?? , Packard Bell markasını daha önce duymadım güvene bilir miyim ??? Özellikleri: Ağırlık:2.70KG. Bellek:4GB Bellek Tipi:DDR2 Bluetooth:VAR Ekran Büyüklüğü:15.6" Ekran Çözünürlüğü:1366X768 Ekran Teknolojisi:DIAMOND VIEW LED HD Grafik Belleği:1GB Grafik işlemcisi:NVIDIA GEFORCE GT240M Harici VGA çıkışı:VGA D-SUB İşlemci:INTEL CORE 2 DUO P8700 İşlemciFrekans Hızı:2.53GHZ. İşlemci L2 Cache Belleği:3MB İşletim Sistemi:WINDOWS 7 PREMIUM TR/ENG Kablosuz standardı:WIFI 802.11B/G/N Kart Okuyucu:5-1 Klavye:TÜRKÇE Q Network:10/100/1000 Optik Sürücü:DVD-RW Pil özelliği:6 HÜCRELI LI-ION Sabit disk:320GB TV Çıkışı:HDMI USB:4X2.0 Web kamerası:VAR Yongaseti:INTEL PM45 Bu modeli tercih etme sebebin oyun . alternetif olarak Asus'un N61VG213DV-B modelini bedendim Asus N61VG213DV-B Intel Core 2 Duo P7450 2.13GHZ 4GB 250GB 16" Sizin dusunceniz nedir , simdiden vereceğiniz bilgiler icin tesekkur ederim .Saygılar
servisi çok kaliteli değil diyorlar..... Ben 2 gündür kullanıyorum... ısınma problemi yok.. oyun için alacaksan asusu alma ekran kartı dandik kalır bununkinin yanında...
peki bazı arkadasların yasadıgı ekrenda olan karıncalanma oldu mu hiç ,bide nerden aldınız??
Asus almayın.
ben 06tk aldım... hepsinin kasası aynı... pcdepodan aldım... hiç bir sorun yok şuana kadar allaha şükür...
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Asus almayın.
arkadaşım assus almayın demişsin fakat sebebini söyle benm çevrem genel olarak asus kullanıyor çokda memnunlar yani
bende bunu almayı planlıyorum acaba baska görüşü olanw armı ?
ben aldım 2 hafta oldu,çokta memnunum, ısınma problemi yok,ekranda karıncalanma olmuyor, söylenenler gibi cızırtı sorunu da yaşamadım, bu tip cihazlar biraz şans işi bence, servisin de sorun olacağını sanmıyorum,
Ben de tj65-dm-009tr yi almayı düşünüyorum. Fiyatları araştırdım ve media markt ta 1499tl. Ama tj75-jn-109tk ile arasında kaldım bunun gold daki fiyatı 1460tl. İkisi arasında bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz bilgisayar varsa onları da düşünürüm. Packard bell i çok fazla bilmediğim için açıkçası bir kez daha düşünüyorum. Ama özellikleri çok iyi her ikisininde.